^

Korrigering av åldersrelaterade hudförändringar

Endoskopisk lyftning av nedre, mellersta och övre tredjedelen av ansiktet

Idag finns det många olika kosmetiska procedurer som hjälper till att återställa ungdomlighet, friskt utseende på huden och förhindra att huden sänker. En sådan procedur är en endoskopisk ansiktslyftning.

Ultraljuds icke-kirurgisk ansiktslyftning: HIFU SMAS-LIFTING

En ultraljudslaser avses menande anordningar som avger pulserande ultraljudsvågor. För estetiska ändamål används de för icke-kirurgisk föryngring av huden. Principen för operation är som följer.

Ansiktscremer efter 40 år

Under femton dussinåret förändras ansiktet även hos kvinnor med vitsbeständig genetik. Tiden är obeveklig, och vård om ungdomar ska vara igår. Men idag är det inte för sent om du använder kosmetika korrekt. Först och främst - speciella ansikts krämer efter 40 år.

Övningar för ansiktslyftan i ansiktet

Vi tittar ofta av avund vid åtdragna figurer hos idrottare, unga människor, svänger i gymmet - de hänger inte sin mage, och på armar och ben är muskelavlastningen tydligt synlig.

Trådar Aptos för ansiktslyftning

Det är ingen hemlighet att med ålder, hud, inklusive ansikte, förlorar sin elasticitet, elasticitet. Först uppträder grunda mimiska rynkor, då blir de mer uttalade, den ovala är suddig, ansiktsuttrycket är ledset och tråkigt.

Effektiva vitaminer för att förlänga ungdomen

De första tecken på åldrande gör sig kända efter 25 år. Forskare associerar dessa irreversibla förändringar med friradikalernas verkan. Brist på makro och mikroelement, detta är en annan anledning till försämrad utseende.

Lipofilling

Naturen tog inte hand om den absoluta perfektionen hos människor, de flesta skulle vilja förbättra någonting i sig.

Ansiktslyftning och ansiktslyftning: typer, resultat, rehabilitering, recensioner

Facelifting är en operativ eller icke-kirurgisk korrigering av ansikte och nacke genom att påverka mjuka vävnader, den så kallade ansiktslyftan.

Thermolift individer

Varje själs respekterande kvinna drömmar och om 40 år, och om 50 år, ser lika attraktiv ut som i en ungdom. Det är uppenbart att titta på 18 även om 30-35 år är nästan omöjligt, det kommer att bli något från sagaområdet.

Ansiktsföryngring efter 40 år

Stram och vacker hud är det första tecknet på ungdomar. Tänk på föryngringsmetoderna efter 40 år eller hur man håller huden frisk och smidig i alla åldrar.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.