^

Hudvård

Solkrämer för ansiktet

För att bekämpa effekterna av ultravioletta strålar producerar den melanin, som inte alltid är jämnt fördelat över huden, pigmentfläckar bildas.

Ansiktskrämer för barn för vuxna och barn

Angående om det är möjligt att använda en ansiktskräm för barn finns det oenigheter bland kosmetologer. Vissa anser att det är mycket användbart för att återfukta, mjukgöra, bli av med inflammation, skydd mot sol, vind och kyla, behandla akne och lugna huden.

Krämer för hårborttagning i ansiktet

Depilationskrämer för ansiktet hjälper till att göra huden ren och attraktiv smärtfritt och enkelt.

Ansiktshud peeling med ferulsyra

Särskilt populär bland kosmetiska procedurer är ytlig kemisk peeling, som hjälper till att eliminera vissa hudproblem och förbättra överhudens struktur. En sådan procedur är peeling med ferulsyra.

Atraumatisk ansiktsrengöring

Till skillnad från manuell eller vakuumteknik utförs atraumatisk ansiktsrengöring utan kontakt. Därför är huden inte skadad och upplever inte mekanisk stress, och biverkningar i form av irritation, täthet, hyperemi uppstår inte.

Epilering i överläppen

Den som vill bli av med antenner under lång tid kan tillgripa epileringsproceduren. Till skillnad från hårborttagning, när endast den synliga delen av håret tas bort, innebär denna metod att hårsäckarna förstörs.

Ansiktsrengöring med syror: hyaluron, salicyl, mjölksyra

Om kosmetologen rekommenderade att man rengör ansiktet med syror, bör det börja med grundlig förberedelse - oavsett om man är i salongen eller hemma. Skillnaden är att i en kosmetisk institution kommer detta att göras av en professionell, och om du gör det själv, bör du ta hand om beredningen personligen.

Face cream med anti-aging effekt: ranking av de bästa varumärkena

En kvalitetskräm bör innehålla, i olika kombinationer, följande föreningar: retinol, askorbinsyra, polyfener, isoflavoner, proxylan, hydroxisyror, hyaluronsyra, kollagen, elastin, peptider, essentiella och fet vegetabiliska oljor.

Krämer för fet hud: topprankning

Ökat fettinnehåll på grund av talgkörtlarna, vilket leder till en minskning av koncentrationen av linolsyra - cellmembranets byggmaterial och en minskning av surheten.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.