^

Hudvård

Atraumatisk ansiktsrengöring

Till skillnad från manuell eller vakuumteknik utförs atraumatisk ansiktsrengöring utan kontakt. Därför är huden inte skadad och upplever inte mekanisk stress, och biverkningar i form av irritation, täthet, hyperemi uppstår inte.

Epilering i överläppen

Den som vill bli av med antenner under lång tid kan tillgripa epileringsproceduren. Till skillnad från hårborttagning, när endast den synliga delen av håret tas bort, innebär denna metod att hårsäckarna förstörs.

Ansiktsrengöring med syror: hyaluron, salicyl, mjölksyra

Om kosmetologen rekommenderade att man rengör ansiktet med syror, bör det börja med grundlig förberedelse - oavsett om man är i salongen eller hemma. Skillnaden är att i en kosmetisk institution kommer detta att göras av en professionell, och om du gör det själv, bör du ta hand om beredningen personligen.

Face cream med anti-aging effekt: ranking av de bästa varumärkena

En kvalitetskräm bör innehålla, i olika kombinationer, följande föreningar: retinol, askorbinsyra, polyfener, isoflavoner, proxylan, hydroxisyror, hyaluronsyra, kollagen, elastin, peptider, essentiella och fet vegetabiliska oljor.

Krämer för fet hud: topprankning

Ökat fettinnehåll på grund av talgkörtlarna, vilket leder till en minskning av koncentrationen av linolsyra - cellmembranets byggmaterial och en minskning av surheten.

Hur bli av med kamille akne: recept

Sammansättningen av örten Matricaria innehåller eteriska oljor och andra ämnen som har en positiv effekt på huden och hjälper till med hudutslag. Tänk på de mest populära recepten med kamille akne

Kamomill för finnar i ansiktet: avkok, infusioner, lotioner, masker

Kamille (Matricaria) har starka antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper. På grund av detta klarar hon med akne på hennes ansikte och kropp. Växten desinficerar och undertrycker inflammatoriska processer.

Ansiktsrengöring med aktivt kol

Om aktivt kol, vet de flesta av oss bara att det är ett mycket användbart läkemedel för förgiftning och vissa tarmproblem.

Kamille ansiktsbehandlingar: fördelar, recept

Detta är en medicinsk växt för alla tillfällen: magont, uppblåsthet, flatulens, matsmältningsbesvär, ögoninfektion, hudutslag, förkylning och ont i halsen - först och främst minns jag kamille.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.