^

Allmän information om en person

Varför är ansiktshuden oljig och vad ska jag göra?

Hud är den största människokroppen. Hon har många och mycket viktiga funktioner. Bland dem skyddande (hinder för yttre påverkan i form av ultraviolett, kemisk, mikrobiell, fysisk), termoregulering (upprätthåller en konstant och optimal temperatur för livet), gasutbyte (2% av allt i kroppen). 

Permanent ögonfransfärgning

Om du är trött på att målas varje dag, kan du försöka göra en sådan procedur som permanent färgning av ögonfransar. Detta är ett innovativt förfarande, och det registrerades i salongtjänsten menyn inte så länge sedan. Låt oss prata lite om permanent färgning av ögonfransar.

Kosmetologi för män

Traditionellt trodde man att männen är mindre krävande om sitt eget utseende och föredrar enkla och prisvärda medel och metoder för hudvård.

Dermatokosmetologi av ungdomar

I vardagligt praktiskt arbete måste dermatologen och dermatokosmetologen alltmer ta ungdomar. Detta faktum kan förklaras av den ökande efterfrågan på kvalificerade kosmetologitjänster bland befolkningen, god medvetenhet om tonåringar och deras föräldrar, och ofta också ungdomarnas önskan att förändra sitt utseende.

Typer av ansiktshud

För den ändamålsenliga påverkan på huden under olika kosmetiska procedurer är det nödvändigt att korrekt bestämma hudtypen och dess tillstånd.

Taktila celler

De mest mystiska cellerna i epidermis är merkelceller. De är ansvariga för hudens taktila känslighet, så de kallades taktila celler.

Enzymer av huden

Enzymet spelar rollen som en erfaren matchmakare som arrangerar äktenskap där det i det naturliga förloppet inte skulle vara någon chans att lyckas. Varje enzym är specialiserat på en enda reaktion.

Hudskyddssystem

Med glädje gräva i den varma sanden på stranden, plocka blommor i skogen, gå barfota på marken och slappa på gräset, vi knappast l och reflektera över vad ett stort och hårt arbete leder vid denna tidpunkt immunförsvaret i huden.

Acid Skin Mantle

Syrans mantel bildas av en blandning av talg och svett, där organiska syror tillsätts - mjölk, citron och andra. Dessa syror bildas som ett resultat av biokemiska processer som äger rum i epidermis.

Hudfett

Apparaten i talgkörteln kan föreställas om du psykiskt applicerar en kappa cement på huden och gör det till en depression som når dermis. Sedan kommer väggarna i den resulterande fossen att fodras med epidermis.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.