^

Hårvård

Linden för hår

Det är mer vanligt att använda lindblommor för förkylning, eftersom det är ett kraftfullt febernedsättande, antiinflammatoriskt, antiviralt och antibakteriellt medel. Ändå har dess biologiskt aktiva substanser en gynnsam effekt på hårets tillstånd.

Plantain för hår: medicinska egenskaper och fördelar

Mycket är känt om den kraftfulla verkan av en blygsam växt som kallas plantain. Löv och frön innehåller vitaminer, fytoncider, tanniner, enzymer.

Sage för hår: egenskaper, fördelar

Många arter av salvia, inklusive Salvia officinalis (vanligt salvia), växer i Medelhavsområdet, och vissa av Salvia-arterna används över hela världen som aromatiska kryddor, samt en traditionell örtmedicin.

Nizoral mjällschampo

Nizoral för mjäll är ett populärt botemedel i dermatologi, vilket eliminerar den främsta orsaken till patologin - en svamppatogen som orsakar alla tecken på seborrheisk dermatit.

Tjära mjällshampoo

Omsorg för hår som är benäget för bildandet av flera hudvågor (döda hudceller i epidermis) kräver ett speciellt tillvägagångssätt. Regelbundna schampon kan inte klara av problemet.

Hemlagad lök hår masker: recept

Gör några av de hemlagade hårmaskorna för hår, vilka recept erbjuder internet, enkelt och billigt. När allt kommer omkring är honung, smör, majonnäs, vitlök, ägg, kefir, jäst, morötter, citron och liknande produkter i varje kök, och om något saknas, är det inte ett problem att köpa.

Hårbehandling lök

Vackert hår - varje människas dröm. I kampen för hårets skönhet sparar kvinnor inte pengar eller tid. Förutom genetiska faktorer är viktig vård och kvalitet av de medel som det genomförs.

Amber syra för hår

Bärnstenssyra (etandikarboxylsyra, natriumsuccinat) är ett ämne som erhålles under bearbetning av bärnsten. På grund av dess terapeutiska egenskaper används bärnstenssyra i stor utsträckning i kosmetologi och medicin, eftersom den har en unik föryngrande och återställande effekt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.