^

Nyfödd hälsa

Bäckenbrott hos en nyfödd under förlossningen

Under förlossningen, med ett barn som föds, inträffar olika skador, bland vilka ganska ofta finns ett benbrott. Samtidigt kan slaktbenens integritet äventyras antingen helt eller delvis. Varför händer detta?

Hög temperatur när barnsjukdomar: behöver jag skjuta ner?

Tänder utbrott i flera månader, och de förekommer ofta i denna ordning: först de nedre två mitten tänderna, sedan de två övre mitten, sedan sidorna och baksidan. Tänder kan skäras en åt gången, eller flera i taget. 

Kamille för nyfödda: Kan jag ge, hur man brygger och lagar mat?

Denna växt har många användbara element som används vid behandling av förkylningar, hudsjukdomar och för andra ändamål. Varje ung mamma behöver veta om fördelarna med kamomill och restriktioner, när du använder det kan det vara farligt.

Ögondroppar för nyfödda: Vad kan jag använda?

Det är mycket viktigt att mödrar vet vilka droppar och när de ska använda dem bättre, och också visste om möjliga komplikationer av behandlingen.

Massage för kolik hos nyfödda: hur man gör det korrekt

Nästan alla nyfödda - cirka 90% lider i viss utsträckning från tarmkolik. Anledningen till deras förekomst är av fysiologisk karaktär och förklaras av perioden för anpassning av matsmältningssystemet hos barnet till nya villkor för honom.

Glycin för nyfödda: Kan jag ge, dosering

Glycin är en av de mest kända drogerna, som ofta används i neurologi för behandling av många sjukdomar. De ökar kroppens neuropsykologiska förmåga, förbättrar kroppens tillstånd, förbättrar sömn, humör, ökar effektiviteten

Varför har nyfödden röd hud på präst och ansikte?

Röd hud hos en nyfödd kan vara direkt efter födseln, vilket i viss mån kan skrämma föräldrar utan anledning. Men ett sådant symptom kan dyka upp i nyfödda och efter ett tag är det troligtvis redan ett tecken på patologi.

Varför har den nyfödda en kall näsa och pennor för en promenad och inomhus

En kall näsa hos en nyfödd är ofta inte ett problem, även om föräldrarna är oroliga för detta symptom. 

Torr hud i nyfödda

Torr hud hos en nyfödd kan bli inte bara ett kosmetiskt problem utan också ett allvarligt medicinsk problem, eftersom huden spelar en viktig roll i barnets liv. 

Varför har nyfödda en marmorerad hudfärg och vad betyder det?

Sådana förändringar i ett barns hud kan vara i helt friska barn mot bakgrund av förändringar i temperaturen i miljön, och detta kan också indikera olika patologier.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.