^

Hälsa

Barnsjukdomar (barn)

Varför får ett barn feber efter vaccination och bör det behandlas?

Temperaturen hos ett barn efter vaccination för många mödrar blir en obehaglig överraskning, som tillsammans med sällsynta rapporter om farliga komplikationer och barns död orsakar en negativ inställning till vaccination i allmänhet. 

Hosta och feber hos ett barn

Hosta och feber hos ett barn kan mycket väl vara de första tecknen på kikhosta, eftersom de är karakteristiska för katarralperioden

Bakterier i urinen hos ett barn

En av indikatorerna på närvaron av en infektion eller patologiska processer i kroppen är bakterier i urinen. Tänk på orsakerna till detta fenomen, typer, behandlingsmetoder.

Behandling av kliande hud hos barn

För att eliminera klåda hos ett barn är det viktigt att först bestämma dess ursprung. Om detta inte görs kommer det att vara nästan omöjligt att bli av med olyckan, eftersom symtomet kommer att uppstå omedelbart efter slutförandet av användningen av ett visst läkemedel.

Behandling av heshet hos ett barn

Behandlingsmetoder för röststörningar är individuella för varje patient och beror på vad som orsakade det patologiska tillståndet.

Trigonocephaly

En medfödd anomali i form av en deformitet av skallen, där huvudet på spädbarn har en oregelbunden form, och skallen ser triangulär ut, definieras som trigonocephaly.

Sirap för heshet hos ett barn

Med heshet hos ett barn, som orsakas av laryngit, hosta eller andra förkylningar, används två typer av sirap

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.