^

Hälsa

Behandling av influensa, förkylningar, hosta, bronkit

Hostinandning för torr och våt hosta

Hosta är ett av de där obehagliga symtomen som inte låter dig glömma dig själv för en minut. Det är särskilt svårt när en lätt hosta och en enda lust att hosta upp innehållet i luftvägarna förvandlas till en smärtsam paroxysmal eller konstant torr/improduktiv hosta.

Behandling av hosta och feber

Utnämningen av särskilda medel för att bekämpa infektionen är specialisternas ansvar. Det kan inte finnas några råd och rekommendationer utifrån.

Oljor för inandning

Inhalationer är en del av behandlingen för olika luftvägssjukdomar, och naturliga eteriska oljor för inhalation, innehållande bioaktiva föreningar med medicinska egenskaper, är bäst lämpade.

Inhalationer för hosta med en nebulisator för barn och vuxna

Om du tar olika hostmediciner, sirap och droppar för hosta, missa inte möjligheten att öka effektiviteten av behandlingen och återhämta dig snabbare med en så enkel och effektiv metod som hostinandning med en nebulisator.

Budenit radera gommen för inandning: bruksanvisning

Inandning är en fysiologisk metod för att leverera läkemedel till kroppen för att ge en terapeutisk effekt vid sjukdomar i andningsorganen.

Hostblad: Vilka växter kan du använda?

Bland de morfologiska delarna av växter som används för behandling av hosta med officiell och alternativ medicin, är en stor andel hostblad, som används både i farmakologiska preparat och i hemberedningar.

Senapsplåster för hosta för vuxna och barn

En av metoderna för att behandla hosta är användningen av senapsplåster. Tänk på deras medicinska egenskaper, verkningsmekanism, indikationer och användningsteknik, biverkningar.

Banker för hosta: hur gör man det rätt?

Banker är ett fullfjädrat alternativ till senapsplåster när man hostar. Om de förra hjälper till i kampen mot torr hosta, är banker effektiva i sputum.

Var, när och hur sätter man senapsplåster när man hostar?

Med stark hosta och akuta luftvägssjukdomar är olika uppvärmningsprocedurer effektiva, inklusive senapsplåster.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.