^

Hälsa

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Behandling av sjukdomar

Nuvarande och nya behandlingar för COVID-19-patienter

Den pandemiska spridningen av COVID-19-infektion har kraftigt påverkat det globala sjukvårdssystemets verksamhet. Många experter tvingades avbryta lite pågående forskning för att utveckla och testa nya läkemedel för behandling av coronaviruspatienter.

Behandling av stafylokocker utan antibiotika

Vi måste genast ange att det inte handlar om alla kända antibiotika, utan om läkemedel. Det är omöjligt att behandla en bakteriell infektion utan antimikrobiella medel.

Vad ska man göra vid akut cystitis?

En av de effektiva metoderna för behandling av akut cystit är etiotropisk terapi. Det är en antimikrobiell och antibakteriell behandling med speciella läkemedel som eliminerar orsaken till inflammation - bakterier. I kombination med andra metoder främjar etiotropium en snabb återhämtning.

Vad ska man göra och hur man behandlar multifollikulära äggstockar?

Syndromet behandlas av en gynekolog-endokrinolog och ett antal relaterade specialister. Läkaren har till uppgift att eliminera hormonell obalans och förhindra dess störning i framtiden, samt att återställa patientens reproduktiva förmågor.

Behandling av hypermobilitet

För att uppnå ett positivt och hållbart resultat rekommenderas det att genomföra komplex behandling. Oftast representeras det av olika mediciner, såväl som fysioterapiprocedurer.

Spikar i lungorna: Vad ska man göra, hur man behandlar?

Syrebehandling används för att lindra andfåddhet och andra tecken på andningssvikt. Vid multipla shvarts-förfaranden för plasmaferes och hemosorption visas.

Behandling av ischemisk neuropati

Iskemisk neuropati är en speciell typ av nervsystemet, när allt bestämmer tid. Överträdelse av blodcirkulationen träffar mycket snabbt nervcellerna, som praktiskt taget inte återställs.

Effektiv behandling av erysipelas

Erysipelas eller erysipelas - en anthroponotic infektion orsakad av hemolytisk streptokocker grupp A. Denna sjukdom kan botas tillräckligt hårt, blir ofta kronisk - särskilt i de fall där patienten inte gå till läkare omedelbart efter de första symptomen.

Behandling av kapsulit med läkemedel och alternativ

Metoden för behandling av inflammation i synovialpåsen och ledkapseln beror på sjukdomsstadiet. Detta tar hänsyn till det faktum att patologin är utsatt för självupplösning. Behandling sker i en poliklinisk miljö.

Syndrom av derealisering av personen: Vad ska man göra, hur man botar pillerna

Villkoren som utvecklas som ett självständigt syndrom på grund av akut eller långvarig stress uppstår plötsligt och stör en person åtminstone i förvirring. Vad ska man göra med derealisering?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.