^

Hälsa

Behandling av förstoppning

Rening av emalj med kamomill för ett barn och en vuxen: recept

Bland de olika medicinska procedurerna anses enema hos folket vara en av de mest respektlöst. Kanske beror det på att inte mycket trevliga känslor under tarmens tvätt.

Senna bantning: ört, blad, te, tabletter, buljong

Senna (cassia holly, Alexandrian leaf) är en tropisk växt med rensande och helande egenskaper.

Senada tabletter för viktminskning: hur man tar

I dagens samhälle, där kvinnor är så oroliga över sitt utseende att de glömmer bort sitt sanna syfte och behovet av att ta hand om sin hälsa, finns det alltid plats för oförklarliga och ibland ganska dumma fakta.

Laxerande bantningspiller

Många som vill gå ner i vikt tenderar att tro att medelvärdet av förstoppning kan hjälpa dem att uppnå sitt välskötta mål. Med vad det är kopplat till, och gör det lösa medel som hjälper till att gå ner i vikt?

Droppar från förstoppning för barn

Förstoppning i ett barn är ett problem som nästan alla föräldrar möter. Tänk på effektiva droger för eliminering, deras klassificering, verkningsmekanismen.

Piller mot förstoppning

Hur man väljer rätt piller för förstoppning, om det finns dussintals droger på apotekens hyllor? Är alla laxermedel medicin samma, eller är det skillnader i deras effektivitet?

Droppar från förstoppning för vuxna och äldre

Förstoppning kan också uppstå på grund av känslomässiga och psykiska problem - starka känslor, stress. I sådana fall kan droppar hjälpa till med förstoppning.

Havtornet stötpiller mot förstoppning

Deras relevans förklaras av att de kombinerar så viktiga faktorer som hög effektivitet och fullständig säkerhet. 

Drops från kolik

Som används i de gastrointestinala problem från kolik droppar tillhör den farmakologiska gruppen carminative (antigas) verktyg för att underlätta tarm lättnad från gasansamling åtföljs av paroxysmala smärtsamma spasmer

Suppositorier mot förstoppning

Suppositorier från förstoppning visar ett bra resultat i kroniska former. När du väljer ett läkemedel måste du veta flera viktiga punkter, först och främst orsaken till förstoppning.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.