^
A
A
A

Organisation av en resa till Israel

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

17 December 2013, 20:18

Alla människor är indelade i två kategorier. De som redan har besökt Israel och de som någonsin kommer hit. I ett land mättat med historia, andlighet och hög medicinsk teknik.

Människor kommer till Israel på olika sätt. Någon planerar att flyga, till exempel på ett turnépaket, någon planerar inte, men anländer.

Och i båda fallen kommer hjälp från en erfaren och pålitlig partner - organisatören av resan till Israel - att vara mycket välkommen. Frågor som måste lösas, samordnas med en turistresa mycket. Och när det gäller behandling i Israel är det väldigt svårt att organisera en resa självständigt och stanna i Israel.

Så här med att kommentera denna situation vid Centrum för Personalized Medicine: «Välj kliniken för att boka tid för att träffa en läkare, ordna transfer, ge känslomässigt stöd - är de viktigaste tjänsterna i vårt Center - bakom detta hårda arbete alla vårt team. Tack vare långvariga partnerskap med ledande israeliska kliniker har Imedexpert Center möjlighet att ge betydande rabatter på diagnostik och behandling. Vår huvudsakliga skillnad från andra företag är personlig inställning till varje kund, ansvar för arbetet och insyn i prissättningspolitiken ... "

Sådan hjälp för att lösa många problem som oundvikligen uppstår under sådana resor kan visa sig vara oföränderligt. Dessutom kommer att fokusera fullt ut på det viktigaste - hälsa och snabb återhämtning.

Tidig assistans och möjlighet att spara pengar kommer att vara till nytta för turister som reser till Israel på jakt efter intryck och attraktioner. Typiskt kommer företag som Imedexpert Center erbjuda rabatter på stora turistmål, inklusive flygresor och hotell.

Det är inte nödvändigt att bara spara på resaorganisationens goda stämning och kvalitet, att lämna bara trevliga minnen av nya vänner och en önskan att besöka Israel igen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.