^

Utveckling av nyfödda

Reflex Moro hos nyfödda

Vad är reflexer och varför behöver de ett nyfött barn? När barnet är i utero är förutsättningarna för det ganska fördelaktiga. Men när ett barn är född behöver han på något sätt anpassa sig till miljöförhållandena.

Barnets motoriska aktivitet: bildningsmönster

Utvecklingen av motorområden barnet är en av de mest slående och överraskande transformationer enligt rikedom ålder fenomen - från de uppenbara begränsningar av motor och hjälplöshet hos fostret och det nyfödda till de högsta nivåerna av sportutrustning, musikalisk och konstnärlig kreativitet.

Barnets sociala utveckling

Förutom processerna för tillväxt, utveckling och biologisk mognad går barnet igenom en komplex väg som kan betecknas med termen "socialisering" eller barnets sociala utveckling.

Tidig utveckling av barn under ett år

Föräldrar är alltid glada när de ser hur deras barn utvecklas när de ser sina första framgångar. Och var och en av dem borde förstå att den tidiga utvecklingen av barn under ett år spelar en mycket viktig roll i den framgångsrika bildandet av barnets fysiska och övergripande tillväxt.

Höjd och vikt

Alla människor är annorlunda och det är inte ens att de är olika i naturen och uppfattningen av världen, men att det finns skillnader i utseende: olika kroppsbyggnader, höjd och vikt.

Tidig utveckling

Man tror att barnets tidiga utveckling är väldigt viktig, för att börja med den första månaden i livet, förbättrar hans impetuösa takt uppfattning, minne, uppmärksamhet, tänkande. När barnen går i skolan vet de redan en stor mängd information.

Vad ska man göra när ett barn är 11 månader gammalt?

Om ditt barn är 11 månader gammalt, det är nästan ett år, vet han redan, förstår och ens kan få några självständiga åtgärder. Dessutom börjar barnet att kommunicera med den vuxna världen, om än inte klart, med hjälp av gester och ansiktsuttryck, men kortfattat och tillräckligt konkret.

Barn 9 månader gammal

Ett barn på 9 månader är ett barn som strävar efter självständighet. Han blir en riktig fidget, oavsett vad han gör, kryper, rör sig runt sängens omkrets eller spelar.

Barn 1 månad: utveckling och vård

Ett barn på 1 månad är ett efterlängtat litet mirakel, vilket förutom glädje ger många problem och oro för nybildade föräldrar. Mamma oroar sig för bokstavligen allting - om hon matar barnet korrekt, om det utvecklas normalt, om det är tillräckligt med mjölk och sömn för barnet, vad regimen ska vara och så vidare.

Vad ska man göra när ett barn är 5 månader gammalt?

Om ditt barn är 5 månader gammalt fortsätter hans utveckling, och redan på ett mångfacetterat sätt, och inte bara på det fysiologiska området. De första ljudkombinationer, aktiv kommunikation med föräldrar genom ansiktsuttryck och gester, en kort tio minuters fristående spel, väl utvecklad gripa reflex, förmåga att skingra skallror och viljan att bryta din favoritbok - detta är inte en fullständig lista över färdigheter och förmågor som tar fem månader baby.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.