^

Graviditet och livsstil

Livsstil är nyckelfaktorn som bestämmer människors hälsa. Därför när man talar om graviditeten och sätt att leva, så har vi i åtanke att kvinnan under barnafödande måste respektera principerna för en hälsosam kost (full av alla näringsämnen, vitaminer och mineraler), hålla sig till regimen i arbete och vila, promenad i friska luften, att göra särskilda Öva, hur får du tillräckligt med sömn och inte vara nervös. I princip är allt detta användbart under alla förhållanden, men det är särskilt viktigt att en framtida mor leder en hälsosam livsstil.

Övermålning under graviditeten

Frågan om moderskap är ett allvarligt ämne, som bör behandlas med allt ansvar. Före uppfattningen är kvinnans uppgift att förbereda kroppen för att vårda ett friskt barn.

Dagliga kuddar under graviditeten: kan jag bära den?

Slutligen visade graviditetstestet två remsor som symboliserar vägen till ett nytt liv fyllt med hopp och spänning. Ja, med graviditetens början förändras en kvinnas liv radikalt.

Kan jag få sola med gravida och ammande bröst?

Solen för en framtida mor är en källa till välbefinnande, energi och humör. Efter en sommarlov slutar många kvinnor att drabbas av toxicos och går deprimerad. Men i vissa fall är garvning under graviditeten kontraindicerad.

Är det möjligt att lyfta vikter under graviditeten?

På frågan om huruvida det är möjligt att öka svårighetsgraden under graviditeten, svarade hela tiden negativt. En modern kvinna är inget undantag.

Vilken typ av transport kan jag använda under graviditeten?

Under graviditeten förväntas en kvinna inte bara glada stunder. Tyvärr står framtida mamma också inför problem. En av dem är graviditet och transport.

Cykling under graviditeten

Tack vare cykling stärks bäckensmusklerna och benets styrka ökar och lederna utvecklas i höftområdet. Och detta underlättar i sin tur arbetsprocessen och minskar deras ömhet.

Bröstmassage under graviditeten

Kvinnor som väntar påfyllning i familjen, rekommenderas ofta att massera dina bröst under graviditeten, vilket bör bli en del av en ordentlig bröst vård under denna period och dess förberedelser inför den kommande omvårdnad.

Musik under graviditeten

Positiva känslor är vad du behöver för att uppleva en kvinna, särskilt om hon väntar på barnets utseende. Specialister har visat att barnet i moderns buk hör nästan alla ljud, inklusive. Musik som kan fungera på olika sätt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.