^

Grunderna för hälsosam kost

Blodtrycksprodukter

Det kommer inte att vara möjligt att helt ersätta mediciner med produkter som sänker blodtrycket, men du kan använda deras egenskaper som förmågan att vidga blodkärlen

Kroppen med pankreatit

Spannmålsrätter visas i kosten för en patient med pankreatit bland de första: från den andra eller tredje dagen efter avlägsnandet av en akut attack.

Skaldjur för pankreatit

Om vi pratar om skaldjur med pankreatit kan du inte säga med ett ord. Havets delikatesser är olika, liksom sättet att bearbeta och äta dem. Vad som är möjligt och vad som inte är beror främst på detta.

Mjöl med pankreatit

Mjöl med pankreatit ingår i listorna över både tillåtna och förbjudna rätter. Listan över tillåtna inkluderar vitt, torkat bröd eller gårdagens bakning, kex, magra kakor. Du kan inte använda nybakat rågbröd av något slag, rikt, puff, fet konfekt, pannkakor, cheesecakes.

Produkter för pankreatit: vad kan och vad kan inte?

Inflammation i bukspottkörteln eller pankreatit är en sjukdom som åtföljs av periodiska exacerbationer som provocerar olämplig näring för en sådan diagnos. Detta organs funktion är att producera enzymer som är nödvändiga för bearbetning av mat i tolvfingertarmen.

Äpplen för typ 1 och typ 2 diabetes

Friska människor tvivlar aldrig på om de ska äta äpplen eller inte. Bekanta från barndomen, frukter växer i varje trädgård, säljs på alla marknader, därför anses de vara något bekant och självklart - som luft, solljus eller regn.

Rödbetor för gastrit

Paradoxalt nog kan samma produkt vara både fördelaktigt och skadligt för hälsan, beroende på diagnosen, hur den framställs och konsumtionsmetoden. Ett bra exempel på detta uttalande är rödbetor för gastrit.

Frukost med gastrit: hälsosamma recept

Lika viktigt är frukost för gastrit, en av de vanligaste sjukdomarna i det mänskliga matsmältningssystemet.

Cikoria för gastrit

Det mesta vi vet om cikoria är att det är ett hälsosamt alternativ till kaffe. Men denna växt läggs inte bara till drycker utan också till olika rätter. Är det alltid till hjälp? Kommer cikoria till exempel att vara skadligt för gastrit?

Rätter för pankreatit: vad kan och vad kan inte?

Standarddieten som föreskrivs för patienter med pankreatit är behandlingstabell nr 5, baserad på termiskt och mekaniskt skydd av matsmältningskanalen. Näring bör vara balanserad, med ett lågt innehåll av fetter och kolhydrater mot bakgrund av en hög andel proteiner.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.