^

Grunderna för hälsosam kost

Citron för gastrit: är det möjligt eller inte?

Listan över kontroversiella livsmedel innehåller frukt, särskilt citroner för gastrit. Vem kan skingra tvivel och skapa en hälsosam kost för patienten? Naturligtvis den läkare som patienten litar på.

Nötter för gastrit: valnötter, pinjenötter, cashewnötter

Nötter kan kompensera för bristen på näringskomponenter, öka motståndskraften mot sjukdomar. Vilken typ av nötter kan användas för gastrit? Från en stor lista på försäljningshyllor

Buljonger för pankreatit: kyckling, grönsaker, fisk, nötkött

Vid behandling av pankreatit spelar en korrekt utvald kost en stor roll. För att lossa bukspottkörteln rekommenderar läkare att byta till en vegetarisk kost då och då. Sådan mat innehåller inte fett, utan bara proteiner och kolhydrater.

Rengör kroppen med kefir

Utan tvekan är en sådan fermenterad mjölkprodukt som kefir, erhållen genom fermentering av pastöriserad mjölk, mycket användbar, och vissa tror att det till och med är möjligt att rengöra kroppen med kefir.

Persimmon för gastrit

Persimmon för gastrit är inte tillåtet för någon form av sjukdomen. Och om vi anser att nästan 50% av världens befolkning lider av gastrit, är frågan om möjligheten att använda denna frukt fortfarande ganska relevant.

Choklad för pankreatit

Det är svårt att föreställa oss vårt liv utan choklad. Det upptäcktes för länge sedan av invånarna i Central- och Sydamerika, och det kom till Europa senare. Och i mer än ett halvt sekels historia vann det äntligen våra hjärtan och magar.

Mandariner för gastrit

Gastroenterologer anser att orange citrusfrukter inte bör konsumeras med gastroenterokolit, sår och erosion, eftersom de kan framkalla svår smärta och komplikationer. Med gastrit ingår produkten endast i menyn under eftergivningsperioden.

Rengöring av kroppen med ris: recept

Ris finns i många dietsystem. Det absorberar, som en svamp, toxiner som täcker tarmarna och tar bort dem utanför.

Grönsaker för pankreatit: vad kan och kan inte vara?

Inflammation i bukspottkörteln - Pankreatit kräver en noggrann metod för näring. Många produkter kan skada, förvärra. Inte alla recept och tillagningsmetoder är lämpliga.

Detox juice: nytta eller skada?

Det sägs att grönsaks- och fruktjuicer, som kallas detoxjuicer, bidrar till att rengöra kroppen för skadliga ämnen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.