^

Hälsa

Kliniska studier

Ökade röda blodkroppar i urinen hos kvinnor

Förhöjda erytrocyter i kvinnors urin är ett viktigt diagnostiskt tecken som kan indikera olika patologiska tillstånd, ökad stress på inre organ och system, försämrad anpassningsprocesser och mycket mer.

Prostathemlig analys

Laboratorietest av kroppsvätska som utsöndras av prostatakörteln - analys av prostatautsöndring - är en icke-invasiv (smärtfri och säker) diagnostisk procedur. Denna analys ger dig möjlighet att bedöma körtelsens tillstånd, samt bestämma sjukdomen i ett tidigt skede.

Cystitis test: vad ska jag ta?

Du borde inte leka med din hälsa, särskilt eftersom det inte är så svårt att diagnostisera blåsan. Med de befintliga klagomålen kan patienten vända sig till sin terapeut, och han kommer att göra en preliminär diagnos utifrån medicinsk historia och laboratorietester och bestämma vilken doktor som ska besöka: patient, urolog, nefrolog, gynekolog, venerolog, etc.

Resultat av smet på floran: leukocyter, erytrocyter, epitel, slem

En gynekologisk eller urologisk smet är en studie av inte bara mikrofloran som lever i vår kropp utan även andra komponenter i den interna miljön, som också kan bära viktig information för diagnos.

Bakteriell och icke-bakteriell flora i ett smet

Kockfloran i ett smet, vars representanter är sfäriska i form, kan representeras i all dess rikedom. Normalt finns kockar tillsammans med andra opportunistiska och neutrala mikroorganismer i vagina närvarande i en total volym av högst 5%.

Vad visar ett smet på floran?

Resultatet av en mikrobiologisk eller cytologisk undersökning kan lämnas till patienten eller skickas till läkaren som föreskrev analysen (gynekolog, urolog, etc.). Att registrera bevisen gav en speciell form av bakteriologisk eller cytologisk undersökning.

Erytrocyter i urinen: symtom, effekter, diagnos

Klagomål av smärta brukar följa urolithiasis, cystit, urinsyrakris. I andra fall kan smärtan inte vara. Den största faran i detta fall är tumörprocesser i blåsan och njurarna.

Orsaker till förhöjda röda blodkroppar i urinen

Laboratorietestresultat ger ofta många frågor till patienter. Detta är speciellt fallet när blodelement förekommer i vätskor, där de normalt inte borde vara - till exempel om röda blodkroppar finns i urinen.

Streptokocker i smet hos kvinnor, med graviditet, män och barn

Streptokocker är gram-negativa mikroorganismer, vilka är orsakssambanden hos många purulenta smittsamma och inflammatoriska sjukdomar. 

Analys av smet på floran: hur man förbereder, vad visar?

Bland de många laboratoriestudierna finns ett smet på mikrofloran - en analys som bestämmer förekomsten av bakterier vid insamlingsstället och identifierar dem också.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.