^

Hälsa

Skönhetsben

Laserepilation av benen: Hur mycket är det, hur många procedurer behövs

Det är möjligt både hårborttagning av foten helt och hårborttagning från de enskilda delarna av benet, låret, knänna, tårna och baksidan av foten.

Fuktgivande fotkrämer

Våra fötter upplever en betydande daglig belastning - de bär oss och därför kräver noggrann vård, inte mindre än ansiktets hud. Trots allt gör smärtsamma sprickor, halshår och korgen vår rörelse ett mycket obehagligt förfarande.

Mjukgörande fotkrämer

Lev, utan sprickor och sprickor, är huden på fötterna inte bara ett oestetiskt utseende, men också en smärtsam känsla. Hälsan och hela foten lider alltid av en tung belastning.

Olivolja för fötter

Olivenolja för ben används för kosmetiska ändamål för att återfuka huden, näring och mättnad med ett komplex av användbara vitaminer och mineraler. Låt oss titta på de särdrag att använda olivolja i fotvård.

Vårspikar

Vårspikar är nya, nya trender i nagelkonst som kännetecknar förnyelse, energi och inspiration. Konceptet, som innehåller många idéer, formuleras med ett enda ord - friskhet.

De mest populära typerna av pedikyr

Det finns många typer av pedikyr som tjänar för rengöring och skönhet av naglar. Pedicure inkluderar ofta att ta hand om nagelbandet, samt måla naglarna. Han som regel ger en kvinna eller en man en känsla av avkoppling och attraktivitet. Denna typ av behandling och vård av fötter och naglar kan ta upp till två timmar, och en mini-pedicure varar vanligtvis cirka 30 minuter.

Hur väljer man en lackfärg för pedikyr?

Det finns många lackfärger för pedikyr. Bland den här sorten är det lätt att gå vilse. Dessutom kan färgen på lacken för en pedikyr vara beroende av tid på dagen, på ändamålet (högtidlig, romantisk, affärer) Hur väljer man rätt färg för pedicure lak?

Hur man väljer en bra lack för en pedikyr?

Vid utförande av en pedikyr används olika typer av lacker. De kan vara skadliga och giftiga och kan vara organiska, utan gifter, förstöra naglarna. Vilken lack för pedikyr att välja och hur man ska styras i slags lack?

Hur man gör en pedikyr

Förutom naglarna i händerna måste naglarna på benen också tas hand om. Pedicure kommer från latinska ordet "pedis" och "cura". Ordet pedis betyder "ben" och "cura" betyder hjälp, vård, det vill säga "hjälpa fötterna" eller ta hand om benen. En pedikyr kan definieras som en process som förbättrar fötterna och naglarna. Hur man gör en pedikyr hemma och hur man skyddar sig mot infektioner i spaet?

Vattenförfaranden mot åderbråck

Om du har jobbat hela dagen och dina fötter bara surrar, bör du göra vattenprocedurer för dina ben.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.