^

Hälsa

Sjukgymnastik

Komplex av övningar, övningsterapi för kronisk och obstruktiv bronkit

Övningar för bronkit är en hjälpmetod för behandling, de är utformade för att påskynda behandlingen, ladda munterhet, återställa kroppen efter sjukdomen. Hjälper andnings gymnastik verkligen och på vilket sätt?

Banker på baksidan för behandling av bronkit vuxna och barn

Människor i den äldre generationen i deras medicinpaket hade banker som vid hosta låg lunginflammation på ryggen. De är verkligen liknande i form till banker, men har en rundad botten. Deras kapacitet är 30-70 ml.

Hur man gör massage med bronkit: dränering, vibrerande, burk, fläck

Detta är möjligt på grund av de grundläggande principerna för terapeutisk massage: förbättrad blodcirkulation, cirkulation av lymfatisk vätska, metabolism och trofisk vävnad.

Sjukgymnastikövningar för sjukdomar i mag -tarmkanalen hos barn

Fysiska övningar påverkar matsmältningen genom centrala nervsystemet genom motorisk-viscerala reflexer. Speciella fysiska övningar förbättrar blodcirkulationen i bukhålets organ, vilket bidrar till att minska stagnation och återställa normal motorfunktion.

Sjukgymnastik för tarmsjukdomar hos barn

Sjukgymnastik för tarmsjukdomar hos barn är ordinerad beroende på typ av störningar. I irritabelt tarmsyndrom med förstoppning, med funktionell förstoppning, utvecklades följande rekommendationer.

Electropuncture

Elektropunktur - effekten på biologiskt aktiva punkter med vissa lågfrekvensströmmar, som har uttalat hämmande, analgetiska, hyposensitiserande, antianginal effekter.

Sömnbriststerapi

Under senare år diskuteras alltmer möjligheten att använda deprivation (sömnberövande) för behandling av depressiva tillstånd. De flesta forskare rekommenderar att man använder den här metoden både i de inledande stadierna av en endogen depressiv attack och i fall av terapeutiskt resistent depression.

Hygienisk och terapeutisk gymnastik

Tillämpad morgonhygienisk gymnastik och terapeutisk gymnastik. Morgonhygienisk gymnastik som håller 5-15 minuter har stor hälsovärde och inkluderar enkla gymnastik- och andningsövningar samt avslappningsövningar.

Akupunktur

Akupunktur är en av metoderna för reflex fysioterapi. Metoden är baserad på filo- och ontogenetiska förhållandet mellan vissa hudområden genom nervsystemet och humorala system med inre organ.

Vibrerande avslappning

Vibromassage-avkoppling är en kombinerad effekt på människokroppen av lågfrekventa vibrationer med varierande amplitud och periodisk mekanisk rullbearbetning.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.