^

Näring av nyfödda

Vatten till ett ammande barn: när ges det?

Hittills har läkare från den gamla skolan upprepat de dogmer som man lärde sig av hjärtat för många år sedan. En av dem är behovet av att ge vatten till barnet under amning. Men är det?

Blandningar för spädbarn

Frågan om att välja en blandning för ett barn är inte så svårt, med tanke på även ett individuellt tillvägagångssätt. Mamman kan därför välja blandningen själv och ha noggrant studerat alla nyanser och kompositioner.

Orsaker och hur man blir av med hicka i nyfödda efter utfodring

Problemet som många föräldrar står inför är hicka i nyfödda efter att ha utfodrats. Tänk på orsakerna till dess utseende, riskfaktorer och behandlingsmetoder.

Te och örter för amning: vad kan vara full och vad som är förbjudet

Under amningen tvingas kvinnor att begränsa sig inte bara i mat, men även i drycker. Kolsyrat vatten, vissa juice och alkohol är strängt förbjudna.

Locka till Komarovsky

Dr Komarovsky fick berömmelse som en av de bästa och karismatiska barnläkare i post-sovjetperioden.

Matar med månader med amning

Idag finns det ingen överenskommelse om vilken månad och i vilken ordning att introducera nyfödda till utfodring.

Kompletterande matningssystem för amning

Hittills finns det ingen överenskommelse om hur och med vilka produkter att börja mata ett nyfött barn. Debatten om denna fråga mellan specialister pågår.

Gröt för barn under ett år

De första porridorna för barn under ett år borde vara allergiframkallande och mjölkfria. Det rekommenderas för den första kompletterande måltiden att laga ris, bovete, havregrynspannmål.

Tranbär för barn: kan eller inte?

Tranbär till barn är en kolossal källa till näringsämnen som stärker barnens immunitet och förbättrar metabolismen i kroppen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.