^

Början av arbetskraft

Födselns början betyder att alla receptorerna i livmodermometomet, och lite senare, och födelsekanalens nervändar har fått en reflexsignal från fostret: det är dags! Och arbetets början manifesteras av regelbundna ofrivilliga sammandragningar i livmoderns muskelsjukdom.

Till början av födseln ledde till en lyckad leverans, det är mycket viktigt för en gravid kvinna att kontrollera hennes tillstånd, uppföra sig korrekt och följa alla riktlinjer från den mottagande obstetrikern-gynekologen.

Uppsägning av livmoderhalsen före leverans: hur man stimulerar med piller, övningar

Livmodern är det viktigaste organet i kvinnokroppen, som ansvarar för barnets lager och födelse. Det är faktiskt ett muskulärt organ, en behållare för fostret. Det är representerat av tre delar - botten, kroppen, nacken. 

Falska sammandragningar: när börjar, hur länge senast, känslorna, hur man bestämmer

När en kvinna är gravid lyssnar kvinnan mer än någonsin på sin kropp: barnet har rört sig och magen har dragit lite - och det här? Är det verkligen en kamp? Men det är för tidigt, eller hur? Faktum är att sammandragningar kan förekomma i en framtida mamma och långt före arbetets början. 

Grönt vatten vid leverans

Vatten är inte alltid sträcka sig, det finns fall av förseningar i processen och förlossningsläkare - gynekolog är nödvändigt att bryta integriteten i urinblåsan, där fostret. Därvid tittar han noga på skuggan och andra egenskaper hos vätskan. Normalt är de transparenta, men om läkaren observerar det gröna vattnet under förlossningen, bör man vara vaken, de kan få negativa följder för det nyfödda, även om detta inte alltid händer.

För tidigt utflöde av fostervätska

För tidig ruptur av membran - denna spontana paus före arbetets början under graviditeten från 22 till 42 veckor. Frekvensen för för tidig urladdning av fostervätska är från 10 till 15%, beroende på graviditetsperioden.

Anatomisk-histologiska egenskaper hos myometrium vid slutet av graviditeten och under arbetet

Är viktigt att notera att de studier som syftar till att undersöka den arkitektoniska myometrium och anatomiska och histologiska undersökningar av livmodern av strukturen visade att livmodern mot slutet av graviditeten för dlinniku ökar till 36 cm, är dess bredd 25 cm, tjocklek (anteroposterior diameter) av kroppen upp till 24 cm .

Kännetecken för förlossning

För att förstå vilken typ av kränkning av kontraktila aktiviteten av livmodern i ett tidigt skede av sin utveckling, tillsammans med studier av samordning, styrka och frekvens, varaktighet och rytm av uteruskontraktioner, bör också övervägas brott mot livmoder ton.

Taktik för hantering av gravida kvinnor vid förberedelser

Hittills finns det ingen enda taktik för hantering av gravida kvinnor med förberedelser. Många inhemska obstetrikare tror att under beredningsperioden anges användning av lugnande medel, analgetika, antispasmodik, östrogener.

Arbetskurs med olika typer av förberedelser

För praktiska obstetrics är de särskilda egenskaperna hos den efterföljande arbetskursen viktiga, beroende på hur lång tid de föregår före dem.

Uterus kontraherande aktivitet hos gravida kvinnor med en preliminär period

De data som finns tillgängliga i litteraturen om livmoderns kontraktil aktivitet under preliminärperioden är få och motsägelsefulla. Detta förklarar förmodligen data från kliniken.

Patologisk inledande period

Den patologiska preliminära perioden kännetecknas av följande kliniska tecken: smärtsam, störande dygnrytm i sömn och vakenhet, växlande i styrka och känsla av sammandragning.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.