^

Protein diet

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.11.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Unikt i sitt slag är proteindieten värd att respektera. Kan det verkligen hjälpa till att gå ner i vikt? Kommer du vara lättare och mer charmig? Låt oss titta på alla möjligheter för detta alternativ för att gå ner i vikt.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]

Med proteindieten kan du äta nästan allt som innehåller proteiner

Proteendieten har blivit mycket populär och efterfrågad just för att den praktiskt taget inte begränsar användningen av produkter som innehåller proteiner i dess sammansättning.

Med nöje, äta lättmjölkt kött, stuga ost, ägg av något ursprung, cottage cheese (med en minsta mängd fett).

Minska intaget av kolhydrater, äta inte mjöl, drick inte alkohol etc. Frukt äter bara åtminstone. Det viktigaste är att intaget av kolhydrater inte kommer i lika stora kvantiteter med proteiner.

På framstegen i proteindieten

Glädjen av proteindieten är att om du är förtjust i kött är det bra. Tidigare trodde att proteindieten skulle vara monotont och mycket begränsad, hade därför inte tillräckligt med energi, inte tillräckligt näringsrikt.

Professor Apfelbaum uppmanade sina patienter att även lägga till äggalbumin i menyn. Nu betraktas denna diet inte som en monodiet, eftersom den har ökat anmärkningsvärt i nivån på dess utveckling och mångfald i valet av produkter.

Följ kosten korrekt

För att uppnå önskat resultat är det tillräckligt att helt enkelt utesluta fett och kolhydrater från kosten. Avvisa dig själv i mjöl, godis, spannmålsprodukter, alkohol, potatis stekt, kokt och alla, och utesluter olja och pastaprodukter.

Om du lägger ansträngningar för din skönhet och självförtroende - kommer du att gå ner i vikt till 8 kilo på två veckor. Förresten, matar kolhydrater vår kropp och laddas med energi, eftersom kolhydrater innehåller glukos. Och du kan få glukos på två sätt: på grund av fettuppbyggnad (deras brinnande) och från vad du äter varje dag.

När kolhydrater inte levereras till kroppen med hjälp av produkter, betyder det att fettavlagringar automatiskt används, och du förlorar naturligt. Vi startar medvetet en sådan process i vår kropp - proteinet blir för mycket, lite kolhydrater, en person blir tunn.

trusted-source[10], [11], [12], [13]

Bekräftelse av dietens popularitet och några fler ord

Du undrar vem som uppfann en så effektiv diet för snabb viktminskning, och i stor skala? Dieten fungerar verkligen, och dess berömda människor provade det på sig själva, och sedan rådde de dig.

Författaren av kosten är Dr. Robert Atkins, känd i sina cirklar och breda massor. Sådana populära människor som Brad Pitt, Jerry Halliwell och den inimitable Jennifer Aniston försökte på deras kroppar metoden Atkins.

trusted-source[14], [15], [16], [17], [18], [19], [20]

Kött, fisk, ägg - hejdå, en annan slav

Allt är baserat på det faktum att du inte bör förneka köttprodukter och fisk. Frukt kan ätas, men bara utan fanatism. Frukt innehåller en icke-proportionell mängd proteiner med kolhydrater, det finns fler proteiner.

Du kan väl ha frukost, laga dig själv ett doftande kött med ägg och inte tänka på konsekvenserna. Och försök inte ens att äta smörgåsar med havreflingor, då kommer alla ansträngningar att vara förgäves.

En protein diet kan kallas en diet för lat människor, eftersom man inte behöver strängt begränsa sig till att äta. På grund av det faktum att proteinet är mättat med protein känner kroppen att det fortfarande är hungrig, då fungerar inte kolhydrater. Därefter kompenserar han och kroppen för våra värdefulla kolhydrater ur dina noggrant ackumulerade fettlager.

som kom fram med en så effektiv diet

Bantning från 3 till 8 kilo är garanterat för dig, så säg devoteesna av denna metod.

Och mer ...

Under kosten extraheras vatten aktivt från kroppen, så att figuren blir mycket slankare än före kosten, med det vanliga sättet att leva.

Då finns det en syntes av glukos från proteinet som ligger inuti din muskelmassa. På grund av det stora antalet proteiner går protein från musklerna inte i stora mängder, och du har en underbar kroppsform.

trusted-source[21], [22], [23], [24], [25], [26]

Retur före applicering

Proteendieten har fortfarande, som alla dieter utan undantag, många brister. Därför bör denna diet komma, om absolut allt är kritiskt, och du är redo att lida av hunger, hälsoproblem eller stämningsstörningar, eftersom bara kött inte har en mycket bra hälsoeffekt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.