^

Hälsa

Behandling av trast hos män med droger: salvor, krämer, tabletter

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 17.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Tröst hos män - ett obehagligt fenomen, trots allt, det kan effektivt bekämpas. För att göra detta finns det många läkemedel.

Behöver jag en man att behandla tröst?

Trusen behöver visserligen behandlas, eftersom den uppstår som en följd av infektionens utveckling. Svampen i släktet Candida utvecklas, vilket är farligt i sig. Han kan snabbt utvecklas, sprida sig i hela kroppen, bilda nya infektionsfält i andra organ och system. Det är också nödvändigt att behandla tröst på grund av att det kan orsaka utveckling av reproduktionsstörningar, orsaken till minskad libido och styrka.

trusted-source[1], [2]

Komplex behandling av tröst hos män

Den komplexa behandlingen innefattar traditionell medicinering, som kan innefatta olika läkemedel, inklusive antiinflammatoriska, immunostimulerande medel. Kan kräva medel för att normalisera mikrofloran. Symtomatisk behandling är ganska effektiv, inklusive: antiallergic, antiinflammatoriska, analgetika. Etiologisk terapi används ofta (som en mainstream terapi), syftar till att undanröja orsakerna till sjukdom (eliminering av svampen Candida, normalisering av mikroflora i den urogenitala kanalen). Som en etiologisk terapi är antibiotikabehandling och användningen av antimykotiska

Sjukgymnastik används också. Du kan behöva växt, homeopatiska, folkmedicin, preparat av animaliskt ursprung. Det är viktigt att hålla sig till rätt näring under behandling av candidiasis

trusted-source[3], [4], [5], [6]

Effektivt läkemedel från tröst för män

Läkemedel kan tas endast efter ett förhandssamråd med en läkare (urolog). Urologen bör alltså utse eller nominera behandling först efter det att den exakta orsaken till en patologi definieras. Detta är väldigt viktigt, eftersom resultatet av behandlingen beror på det valda läkemedlets korrekthet. Till exempel, om orsaken till tröstutveckling är en svampinfektion, behövs antifungal behandling. Om den patogena bakteriella floran är orsaken till patologin, behövs antibiotika. Om du förskriver antibiotika i onödan, kan situationen bara förvärras, eftersom dysbakterioser utvecklas, liksom ett antal andra komplikationer och biverkningar. Samtidiga sjukdomar kan också inträffa om behandlingsregimen inte följs.

När det uppträder på grund av tröst, irritation, rodnad i urogenitaltraktionsområdet, föreskrivs antiallergiska läkemedel. Till exempel, den vanliga suprastinen, som traditionellt föreskrivs för allergier och ökad sensibilisering av kroppen. Med ineffekten av suprastin rekommenderas det att ta loratodin. Det tas 1 tablett om dagen, eftersom det är en produkt av långvarig åtgärd som verkar under dagen.

Parallellt applicera lokala salvor, krämer, balm. Till exempel rekommenderas att tvätta grädden på basis av nystatit, flukonazol. Det kan användas miromistin och klorhexidin i form av lotioner eller bevattningssprutor. Furatsillin används för bad och badning. Lokalt kan rekommenderas levimycetin, zinksalva, levomecolgel, salva baserad på humle, sabelnik eller livlig. Lokala droger appliceras ett tunt skikt på huden och slemhinnorna, gnugga noggrant tills de är helt absorberade.

Vid antibiotikabehandling rekommenderas det att ta bredspektrum antibiotika. Till exempel, ciprofloxacin, amoxiclav, penicillin, erytromycin, streptocid, Biseptol snabbt bli av bakteriell infektion och minska eller helt tar bort bakterieinfektion, liksom symptom på svampinfektion. Dessa läkemedel rekommenderas vanligtvis att ta 1 tablett (500 mg) en gång i tre dagar. Det är viktigt att ta en hel kurs, eftersom bakterier inte kan dödas helt. Detta är farligt eftersom de i framtiden blir stabila, och den patologiska processen kommer bara att öka.

Ofta mot bakgrund av bakteriell och svampinfektion, utvecklas berusning av organismen. För att eliminera symtom på förgiftning, rekommenderas att ta enterosgel: en matsked av ämnet är upplöst i ett glas vatten och berusad i en eller två doser. Hjälper till att rengöra kroppen, avgifta och normalisera ämnesomsättningen i kroppen.

trusted-source[7], [8], [9], [10]

Furacilin med tröst hos män

Denna lösning, som länge har använts för att behandla olika infektionssjukdomar. Används för att behandla och förebygga bakteriella och svampinfektioner, eliminera inflammation.

Den huvudsakliga aktiva substansen är nitrofural. Producerad i form av tabletter. Natriumklorid fungerar som hjälpmedel. Furacilin hör till antiinflammatoriska läkemedel, det visar en hög aktivitet mot gram-positiva och gram-negativa mikroorganismer.

Först verkar det mot E. Coli, Trichomonads, Salmonella och tyfus. Det är ett tillförlitligt sätt att förebygga och behandla svampinfektion, särskilt mikroorganismer av släktet Candida. En särskiljande egenskap som med fördel framhäver fördelarna med denna lösning är dess förmåga att undertrycka aktivitet och hämma tillväxten av de mikroorganismer som uppvisar en hög grad av resistans. Praktiskt taget uppvisar inte korsreaktivitetsreaktioner.

Det används för akuta och kroniska sjukdomar, mikrobiocenosstörningar, störning av den normala mikrofloran i urogenitalt distrikt. Det rekommenderas för eliminering av inflammatoriska och infektionssjukdomar, förhindrar utveckling och progression av bakterie- och svampformer av den infektionsinflammatoriska processen. Förhindrar utveckling av purulenta septiska processer. Främjar normalisering av slemhinnor, hud.

Kontraindikationer är obetydliga. Det kan användas i nästan alla situationer, förutom fall av överkänslighet och individuell intolerans av läkemedlet och dess enskilda komponenter. Det rekommenderas inte att användas vid nedsatt funktionsnedsättning av njurarna, urinvägarna, allergisk dermatit och mottaglighet för allergiska reaktioner av omedelbar typ.

Applicera rekommenderas som en lösning. För att smörja de drabbade områdena rekommenderas att du förbereder lösningen. För att göra detta upplöses en tablett innehållande 20 mg aktiv ingrediens i ett glas varmt vatten. Används för tvättning, behandling med bomullspinne, smörjning, bevattning. Du kan applicera ett gasbindband efter bevattning.

Biverkningar är extremt sällsynta. Vanligtvis tolereras drogen väl, lätt smältbar. I sällsynta fall kan dermatit, eksem och liten erosion uppträda. I det här fallet är det nödvändigt att avbryta drogen eller tillfälligt stoppa användningen.

Miramistin med tröst hos män

Miramistin är ett effektivt läkemedel som har antibakteriell aktivitet. Det är effektivt inte bara mot svampinfektion, men förhindrar också utvecklingen av bakteriell infektion. Har en effekt mot gram-positiv och gram-negativ mikroflora, normaliserar normal mikrobiocenos. Miramistin används också för att skydda mot vissa sexuellt överförbara infektioner. Du kan rekommendera partners för att förebygga tröst.

Miramistin är ganska lämpligt i form av en spray, som används för bevattning av slemhinnor och andra drabbade områden. En spray innehåller optimal mängd aktiv substans, vilket eliminerar risken för överdosering. I detta avseende kan du ansöka dig själv, upp till 2-4 gånger om dagen. Effektivt eliminerar symptomen på tröst redan under den första dagen. Hjälper i kampen mot sådana manifestationer som irritation, klåda, brännande.

Klorhexidin med tröst hos män

Finns i form av en 5% lösning av den aktiva beståndsdelen. Producerad i flaskor av olika storlekar. Det är en lösning för extern användning. Används för att behandla slemhinnor, hud, sårytor. Det kan användas för behandling av alla ytor, med undantag för ögonslimhinnor, meninges. Också kontakt med hörselnerven bör undvikas.

Effektiv mot bakterier (Gram-positiv, Gram-negativ), jäst, svampar. Behandlingen varar från 10 till 30 dagar, beroende på sjukdomens svårighetsgrad, infektions omfattning, förekomsten av den patologiska processen och aktiviteten hos den etiologiska faktorn. Det är inte lämpligt att beskriva behandlingsmetoden, eftersom individuella behandlingsregimer används vid behandlingen. Hon väljs av en läkare på grundval av resultaten av undersökningen, bakteriologiska studier.

Det finns praktiskt taget inga biverkningar. Kontraindikationer är inte heller kända. Ett undantag är den enskilda intoleransen av drogen eller dess enskilda komponenter. Som en bieffekt kan det finnas en allergisk reaktion, som huvudsakligen uppträder som utslag, irritation, klåda, rodnad. Passar ganska snabbt när läkemedlet återkallas.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16], [17]

Trichopolum med tröst hos män

Det är ett antiprotozoalt medel som riktar sig mot behandling av bakteriell, svampinfektion. Har en effekt även på bakteriella sporer. Det påverkar främst svampar och anaeroba infektioner. Den aktiva substansen är metronidazol. Dess koncentration per kapsel är 250 mg. Det används för olika svamp sjukdomar, inklusive candidiasis, tröst. Det rekommenderas att ta p-piller två gånger om dagen, det vill säga den dagliga dosen är 500 mg per dag.

Kontraindicerat hos barn under tre år, liksom patienter som lider av njure- och leversjukdomar, gastrointestinala sjukdomar. Läkemedlet absorberas ganska snabbt från matsmältningsorganet, utsöndras upp till 60% i levern och från 50 till 80% av njurarna. Därför bör försiktighet tas med personer som lider av njur- och leverpatologier.

Det är värt att notera att toppaktiviteten observeras även efter 1-1, 5 timmar efter upptagning (maximal koncentration av den aktiva substansen i blodet detekteras - upp till 90%). Huvudseffekten kommer efter 2-3 dagars behandling. Penetrerar genom placenta, hemato-encefalisk och transdermal barriär. Läkemedlets verkningsmekanism är att den bryter den grundläggande biokemiska cykeln hos bakteriecellen, som ett resultat av vilket cellen dör. Det binder till blodplasma proteiner. Det utsöndras efter ca 8 timmar med njurarna, och efter 5-10 timmar - med levern.

Pimafukort från tröst hos män

Det är en salva som är avsedd för extern användning. Även under senare år har det producerats i form av en kräm. Avser lokala antibakteriella medel som används i dermatologi. Kompositionen innefattar antibakteriella substanser natamycin, neomycin, antiinflammatorisk läkemedel - hydrokortison. På grund av denna komposition tas den inflammatoriska processen snabbt bort, infektionen elimineras.

Den används för olika mykoser, inklusive och med candidiasis av olika lokaliseringar. Kan appliceras på slemhinnorna. Applicera ett tunt skikt 2-3 gånger om dagen. Det ska appliceras på ren, förtvättad hud. Behandlingsförloppet är i genomsnitt 5 till 30 dagar. Innan användning, kontakta läkare, eftersom det kan finnas biverkningar.

Det bör beaktas att preparatet innehåller glukokortikoid-substanser som har en kraftfull antiinflammatorisk effekt, men betraktas som steroidpreparat i samband med hormonella medel. Därför är det nödvändigt att följa säkerhetsmetoderna, applicera på huden med ett tunt skikt. De kan orsaka ett antal biverkningar. Känd ototoxisk effekt av läkemedlet, det vill säga de kan negativt påverka hörseln, orsaka att den avtar.

Triderm för tröst hos män

Det är ett kombinerat antibiotikumläkemedel, vilket inkluderar gentamicin, betametason, clotrimazol. Till komplexet har dessa substanser en kraftfull och nästan allround antibiotisk effekt. Så, gentamicin är ett kraftfullt antibakteriellt medel som visar aktivitet mot gram-positiv och gram-negativ mikroflora. Det är också aktivt mot spor mikroorganismer.

När det gäller betametason är det ett antimykotiskt medel som påverkar olika svampar, inklusive Candida (trusspatogen). Clotrimazol har också antibakteriell verkan. Effektiv huvudsakligen med avseende på anaerob mikroflora.

Producerad i form av en salva, som appliceras på huden eller slemhinnorna med ett tunt skikt. Det bör beaktas att läkemedlet kan appliceras på eventuella slemhinnor, med undantag för ögonslimhinnan.

Biverkningar är många, så läkemedlet bör användas först efter ett inledande samråd med en läkare som korrekt kan utveckla ett system, välja optimal behandling, dosering. Biverkningar observeras hos olika organ och system. Villkoren för normal mikroflora, inklusive i genitalområdet, urogenitalt område kan störas. Det bör noteras att triderm kan orsaka ototoxisk effekt (komplikationer på öronen). Därför måste det tas med försiktighet utan att överskrida dosen. Läkemedlet appliceras på huden två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen.

Levomekol med tröst hos män

Det är en antibakteriell salva som påverkar bakteriell mikroflora och hjälper till att normalisera mikrofloran, både i slemhinnorna och i huden. Applicera ett tunt lager på huden. Levomekol verkar mot Gram-positiv, gramnegativ flora och kan också fördröja tillväxten av svampmikroflora.

Acriderm med tröst hos män

Det är en antibakteriell salva som påverkar gram-positiva eller gramnegativa bakterier. Den huvudsakliga aktiva substansen är bemametason, den har en uttalad antiinflammatorisk, anti-exudativ effekt. Producerad i form av en salva, som appliceras ett tunt skikt på slemhinnan eller huden. Biverkningar är sällsynta, i undantagsfall kan det förekomma hudreaktioner, såsom brännande, klåda, irritation. Det kan vara klåda, en allergisk reaktion.

En speciell egenskap hos acryderm är att den också utövar en anti-tidal effekt, vilket eliminerar irritation. Med torkning är effektiv eftersom den inte bara har en antibakteriell effekt utan också återställer slemhinnans normala tillstånd, minskar mängden histamin i blodet. Kontraindicerat vid individuell intolerans

Kandidat för tröst hos män

Det är ett effektivt verktyg som syftar till att minska bakteriell kontaminering. Verkar både mot bakteriell mikroflora och mot svampinfektion, jäst.

Den aktiva substansen Candide är clotrimazol, som är en bredspektrum antimykotisk. Det är effektivt mot jästliknande svampar, inklusive svampar av släktet Candida. Det är en mycket potent substans, därför rekommenderas att ta det med försiktighet till personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar, med njure och leverpatologier.

Det är värt att notera att det finns praktiskt taget inga starka biverkningar. I vissa fall noteras en allergisk reaktion, som åtföljs av klåda, irritation, brinnande, rodnad.

Produceras i små flaskor med en droppdispenser. Applicera direkt på huden eller slemhinnan vid skadestedet.

trusted-source[18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Fukortsin med tröst hos män

Det är ett antibakteriellt medel som innefattar fenol, resorcin, borsyra, fuchsin, aceton. Det är en kombinerad förberedelse som appliceras externt. Huvudåtgärden är antimykotisk och antibakteriell. Det används för olika skador på huden från slemhinnorna, inklusive, och med tröst. Ger pålitlig förebyggande av pustulära lesioner, sår, erosioner, eliminerar både ytliga och djupare skador och mukosala defekter.

Fukortsin finns som en lösning för extern användning. Applicera på ytan av huden och slemhinnan, appliceringsfrekvensen - minst 2-4 gånger om dagen. Behandlingstiden är minst 14 dagar. Efter torkning och blötläggning kan ett annat skikt appliceras. Biverkningar är sällsynta, men i undantagsfall kan klåda, brännande, allergisk reaktion uppstå. I detta fall är biverkningar vanligen kortlivade, passera ganska snabbt när läkemedlet återkallas. Som kontraindikationer anser ökad känslighet för läkemedlet eller dess individuella komponenter. Några försiktighetsåtgärder bör följas när man använder läkemedlet, framförallt innan man applicerar på slemhinnan, först ett litet test: Applicera på ett litet område, vänta några minuter. Om det inte finns någon biverkning kan den användas för behandling.

Som biverkningar kan det finnas lätt yrsel, svaghet, andning kan vara störd, hjärtklappningar kan öka. Den allvarligaste komplikationen är kollapsen, där det finns en kraftig minskning av blodtrycket.

Natriumtetraborat

Det är ett effektivt verktyg som används för att bekämpa tröst. Med kemiska egenskaper är det en borax upplöst i glycerin. Den har antiseptiska och bakteriostatiska egenskaper. Det är ett derivat av borsyra. Det används för att avlägsna svamp från slemhinnor, förhindrar dess reproduktion. Det ingår ofta i olika kombinationsdroger som används i den terapeutiska processen. Eliminerar de inflammatoriska processerna vid vilken lokalisering som helst, förhindrar utvecklingen av en infektiös och purulent-inflammatorisk process, förhindrar utvecklingen av en allergisk reaktion.

Det är anmärkningsvärt att åtgärden endast är effektiv om den appliceras på skadade områden. Applicera på slemhinnor och hud. Det absorberas aktivt genom slemhinnorna. Det utsöndras nästan oförändrat genom mag-tarmkanalen och njurarna. Lång nog för att stanna i kroppen: det härleds av det i minst en vecka. I detta fall utsöndras huvuddelen genom mag-tarmkanalen och genom njurarna. Därför bör det tas med försiktighet till personer som lider av strukturell eller funktionell nedsättning av njurar, lever och mag-tarmkanalen.

Det bör noteras att appliceringen av lösningen utförs endast på rena slemhinnor och huden. Därför ska de drabbade områdena sköljas ordentligt före appliceringen. Torka av med en handduk. Gnugga inte, försiktigt nog för att bli våt. Att tvätta behöver inte använda tvål och annan liknande tvål. Det är nödvändigt att använda antingen rent vatten eller olika vegetabiliska avkok.

Läkemedlet används ganska effektivt för att eliminera sådana obehagliga symptom som kliande, brännande. I icke-väsentliga manifestationer av symtom gäller en gång om dagen. Med uttalade symptom kan du ansöka upp till tre gånger om dagen. Biverkningar observeras nästan inte, med undantag för mild brännande klåda.

Farliga fall av överdosering: kan uppstå smärta i buken, huvudvärk, yrsel. Ofta är det en kraftig minskning av aptit, nedsatt aktivitet i mag-tarmkanalen, i synnerhet: diarré, kräkningar, svaghet. Det kan också finnas sådana farliga symptom som förvirring, medvetslöshet, talproblem. För att eliminera symtomen på överdosering är det nödvändigt att ge första hjälpen så snart som möjligt. Ursprungligen är matsmältningsorganet rengjort: tvättning, avlägsnande av lösningen från kroppen, neutralisering av det. Då krävs komplex sjukhusbehandling.

Läkemedlet är kontraindicerat med signifikanta lesioner i slemhinnan, som åtföljs av en erosiv process. Det rekommenderas inte heller för gravida kvinnor och ammande mödrar. Kontraindikation kan vara och ökad känslighet för enskilda komponenter i läkemedlet. Det har en hög grad av toxicitet, därför rekommenderas det inte att användas till barn. Tröst hos män behandlas effektivt med en kombination av natriumtetraboratbehandling med antiinflammatoriska krämer eller salvor.

Tabletter från tröst för män

De mest effektiva tabletterna är antibiotika eller antimykotiska läkemedel, beroende på vilken mikroorganism som är orsakssambandet till sjukdomen. Således har antibiotika såsom amoxiclav, ciprofloxacin, antibiotika i penicillinserien visat sig vara mycket användbara. Från antimykotiska applicera nystatin, flukonazol. Också väl beprövade lokala antiseptika: klorhexidin, miromistin, furatsillin.

Suppositorier för tröst för män

Med tröst är ljusen mycket effektiva, vilket gör att du kan bli av med infektionen så snabbt och effektivt som möjligt. Suppositoriumflukonazol rekommenderas väl, vilket används för svår klåda, brännande, irritation och även med riklig urladdning. Vanligtvis finns det tillräckligt med en kurs av tre ljus. Sätt dem rekommenderade för natten innan du lägger dig.

Rektalt stötpiller från tröst för män

Suppositorierna av pimafucin har visat sig framgångsrika. Det här verktyget är relativt säkert, det rekommenderas att pågå om natten i tre dagar. Vanligtvis är detta tillräckligt för att helt bli av med patologins symptom. Om en kurs inte räcker kan den upprepas med 2-3 dagars mellanrum. Totalt kan du ta 3 kurser. Om det inte går att uppnå positiv dynamik, är det värt att prova ett annat verktyg. Vanligtvis är ett ljus tillräckligt, men det betyder inte att behandlingen är nödvändig för att stoppa minsta kursen är 3 dagar. Annars kommer sjukdomen väldigt snabbt tillbaka, återfall blir ännu svårare.

Pimafucin placeras rektalt, på natten före sänggåendet. Således är det nödvändigt att vara i ett horisontellt läge. Sammansättningen av suppositorier gör det möjligt för dem att smälta och bilda ett skum som täcker hela grenområdet, vilket ger en härdande effekt.

Kapslar från tröst för män

Pimafucin kan vara tillgängligt i form av kapslar. Det finns andra kapslar, men den mest effektiva igenkänningen är pimafucin. Ta en tablett om dagen, i tre dagar. Således är behandlingsförloppet tre dagar. Den här tiden är tillräckligt för att bli av med de viktigaste symptomen på patologi. De har en antifungal effekt. Effekten av läkemedlet är relativt mild, inga biverkningar observeras.

Om pimafucin inte har den effekt som krävs, rekommenderas att du tar flukonazol. Det minskar också snabbt mängden svamp som fungerar som en patogen. Följaktligen kommer återhämtningen ganska snabbt.

Sprayer för tröst för män

Snarare väl beprövade av olika sprutor, som sprutas direkt på det drabbade området av slemhinnan. De flesta sprayer har antimykotiska och antiinflammatoriska effekter. De mest effektiva är miromistin, klorhexidin.

Bad med tröst hos män

Bra hjälp att kämpa med tröstmjölk. Det rekommenderas att använda vegetabiliska decoctions som bas. Applicera följande vegetabiliska dekoktioner:

  1. Althaea officinalis. Applicera rhizomer. Decoctions eliminerar infektionen och minskar inflammatorisk process, normaliserar slemhinnorna.
  2. Aronia barberry används för att behandla infektiösa, allergiska, inflammatoriska processer, minska förgiftning. Det är ett effektivt förebyggande medel. Främst används frukter. De har en stimulerande effekt på kroppen, ökar immunitet, motstånd och uthållighet hos kroppen.
  3. Badan körsbär och Led Flywood används i ett komplex, eftersom de kan stärka varandras handlingar. Huvudåtgärden är antiinflammatorisk. De tar bort klåda, brännande, irritation.

Applicera rhizomer, rötter, löv, i synnerhet gamla och svarta. De innehåller mycket mer aktiva substanser. Bladen har också en antitoxisk effekt. Avkok har också en återställande effekt. Drick i form av avkok, medan doseringen är obegränsad.

trusted-source[25]

Hur man snabbt läker tröst hos män?

Mjölkaren är lättast att bota och tillämpar komplex behandling. För det första är det nödvändigt att använda antimykotiska medel, eftersom tröst orsakas av utvecklingen av svampinfektion (svamp av släktet Candida). De vanligaste är antifungala medel, såsom flukonazol, metronidazol, kloksidin, furatsillin och andra. Vissa appliceras topiskt, vissa är inuti. Sjukgymnastik, vitaminer används också. Väl beprövade alternativa och homeopatiska medel. Till exempel används salvor och dekoktioner för att utföra lotioner, bad, kompressor, gnidning och skurning. Samtidigt visade sig vegetabiliska avkok vara mycket användbara.

När det finns rikliga sekret, klåda och utvecklingen av den inflammatoriska processen rekommenderas det att dricka örter som har en antiinflammatorisk effekt. Det mest kända och effektiva antiinflammatoriska medlet är salvia. Även för avlägsnande av inflammatoriska processer använd kamille, kalendula, sträng, hagtorn, fågelsklättring.

Vi måste försöka inkludera i behandlingen av gräs, som kommer att ha en antiviral, antibakteriell, antifungal effekt och förbättra immuniteten. Detta beror på det faktum att tröst är en sjukdom som orsakas av en överträdelse av mikrofloran, som alltid uppträder mot bakgrund av nedsatt immunitet. Det är viktigt att välja en ört som kommer att stimulera immunitet, främja aktiveringen av naturliga försvar. Åtgärderna för örter och homeopatiska medel bör inriktas på att utveckla kroppens egna antikroppar.

Det är nödvändigt att stimulera processer som syftar till att eliminera infektionen, normalisera kroppens tillstånd som helhet, öka effektiviteten, motståndskraften och uthålligheten. Det är viktigt att kroppen mobiliserar inre reserver och styr dem för att bekämpa svampen, återställa naturliga processer i kroppen. Det är bättre att inte välja medel oberoende, utan genom att besöka en läkarmikolog.

Plocka upp medicin för immunförsvaret - är en ganska allvarlig sak, eftersom minsta misstag kan leda till allvarliga konsekvenser och komplikationer, tills utvecklingen av immunbrist eller autoimmuna processer, där kroppen producerar antikroppar mot kroppens egna, och skicka styrkor för att bekämpa infektionen, och aggression mot vävnaderna i sin egen organism. Således inträffar självförstöring av kroppen. Allt detta leder oss till slutsatsen att självmedicinering i detta fall kan vara farligt, och det mest rimliga beslutet är att besöka en immunolog.

Symtomatisk terapi utförs också. Det är nödvändigt att ta hänsyn till de viktigaste symptomen som följer med tröst och plocka upp lämpligt gräs. Till exempel, om tröskeln fortskrider och åtföljs av en ökning av temperaturen, är det lämpligt att välja en ört som har antipyretiska egenskaper. Det kan vara hallon, lind, vinbär, körsbär och andra örter.

Om trusen åtföljs av svår klåda, smärta, brännande och irritation, rekommenderas gräs som har en liten smärtstillande och lugnande effekt. Till exempel ayr, oregano, klöver, valerian, kamomill. Mynt har en liknande effekt, och det är ofta felaktigt tilldelat män, och glömmer att mint endast kan konsumeras av kvinnor, eftersom det innehåller ett komplex av kvinnliga hormoner. Dessa hormoner normaliserar kvinnors känslomässiga och hormonella bakgrund, men påverkar negativt hormonens bakgrund, hälsa och styrka hos män. När man tar mint, kommer män att utveckla hormonell obalans: för det första finns det störningar i sexuella sfären, neurologiska problem, huvudvärk. Ofta leder intag av mint av män till en försvagning av libido, sexuell svaghet och infertilitet.

Vitaminer

Grunden för tröstutveckling är ett brott mot vitamin- och mineralmetabolism i kroppen. Det kan vara som ett självständigt fenomen och en konsekvens av en avitaminos, en allmän störning av metaboliska processer, en biokemisk cykel. I vilket fall som helst är det nödvändigt att ta vitaminkomplex. Det kan vara som olika komplexa vitaminer, som vitrum, optik, multivitaminer.

Dessutom rekommenderar många läkare att ta vissa vitaminer, som är en oberoende komponent. Till exempel måste en man ta vitaminer. Detta beror på det faktum att det mesta av vitaminet är direkt eller indirekt förknippat med metaboliska processer, inbyggt i metabolism och kan normalisera metabolismen.

Det är känt att huvudorsaken till tröstutveckling är ett brott mot normal mikrobiocenos, liksom uttalad dysbios. Detta beror på en minskning av mängden normal mikroflora och en ökning av patogen mikroflora. Också ibland finns det en ökning av svampmikroflora. Det finns en kraftig minskning av sekretorisk immunoglobulin A, som syntetiseras av slemhinnorna, och ger antiviralt och antiinfektivt skydd av kroppen.

Det är känt att överträdelsen av mikroflora och kränkningen av syntesen av immunoglobulin - en patologi, som förknippas huvudsakligen med brist på vitaminer A, E, PP. Därför rekommenderas att du tar vitaminer i följande dagliga koncentrationer:

  • Vitamin PP - 60 mg
  • Vitamin A - 240 mg
  • Vitamin E - 45 mg

Vitamin C kräver dubbelt så mycket, eftersom det har antioxidantegenskaper, normaliserar metaboliska processer, minskar nivån av berusning, förhindrar inflammatoriska processer i kroppen. C-vitamin är det viktigaste läkemedlet som förhindrar utvecklingen av den inflammatoriska och smittsamma processen. I detta avseende rekommenderas C-vitamin i 1000 mg.

Fysioterapeutisk behandling

Elektrofores fungerar mycket bra på kroppen. Fördelen med denna metod är att de injicerade läkemedlen tränger in direkt i fokus av inflammation. Som ett resultat kan det önskade resultatet uppnås mycket snabbare och möjliggör även att reducera den dagliga dosen av läkemedlet. Spräng hos män kan också botas med hjälp av sådana fysioterapi metoder som chockvågsterapi, ultraljudsterapi, exponering för infrarött ljus och andra.

Hur lång tid att behandla tröst hos män?

Med normal immunitetstryck hos män passerar från 1 till 7 dagar. Med nedsatt immunitet kan denna process vara upp till tre veckor eller mer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.