Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

HIV-behandling i Israel

Medicinsk expert av artikeln

Internist infektionssjukdom
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 17.06.2018

Naturligtvis finns det ingen panacea för aids, men vissa terapeutiska metoder gör det möjligt att förlänga patienternas liv och höja sin nivå i många år. Modern medicin kan återställa immunförsvaret trots de förändringar som uppstod i kroppen på grund av virala effekter. Behandling av HIV i Israel är en speciell antiretroviral behandling, som ger daglig livslång användning av vissa mediciner.

Experter över hela världen känner igen att israeliska kliniker för tillfället otvivelaktigt leder i antalet studier, liksom kvaliteten på diagnostiska och behandlingsmetoder för HIV-infektion.

HIV-behandlingsmetoder i Israel

Olyckligtvis blir patienten ofta bara till läkaren när AIDS-viruset redan börjar manifestera sig. Diagnostik i israeliska kliniker syftar bara till att bestämma närvaron av viruset i latent stadium utan att vänta på att sjukdomen försvagar immunsystemet, och andra relaterade patologier kommer att uppträda.

Behandlingsläkare i Israel kommer bara att hålla efter en noggrann undersökning av patienten. Förberedelser väljs individuellt: inklusive och medföljande patologier, som provocerades av en kraftig minskning av kroppens försvar.

I de flesta fall förskriver specialister läkemedel i följande kategorier:

  • nukleosider som inhiberar omvänd transkriptas (quid, azidotymidin, zeffix, stavudin, vix, etc.);
  • peptidomimetisk inhibitor av HIV-1 och HIV-2-aspartylproteas (ritonavir);
  • icke-nukleosider som inhiberar omvänd transkriptas (stokrin, nevirapin, viramune, etc.).

Vid val av läkemedel försöker läkaren alltid att minimera eventuella biverkningar.

Eftersom hiv kan påverka människor i alla åldrar, tar israeliska specialister också hänsyn till behovet av att förlänga patientens liv så mycket som möjligt, och till och med ge en chans att bli föräldrar. I klinikerna genomförs speciella program som hjälper till att bli gravid och föda en hälsosam bebis till par i vilka det finns en AIDS-patient. Modern teknik kan förhindra övergången av en virusinfektion från en framtida mamma till ett embryo.

Förutom terapeutiska åtgärder som syftar till att förbättra patientens livskvalitet utövar kliniken i Israel psykologiska korrigeringskurser. De bästa psykologerna arbetar med patienter och deras nära människor, avleda dem från depressiva stater och syftar också till positivt tänkande.

Kliniker i Israel för hiv-behandling

  • Asaf Ha-Rafe Medical Center är utbildnings- och forskningsbasen vid Tel Aviv University. Inte bara medicinska och diagnostiska åtgärder vidtas här, utan även internationella studier.
  • Herzliya Medical Center är det ledande privata sjukhuset i Israel, som behandlar sjukdomar inom alla grenar av medicin, inklusive HIV-infektioner.
  • Levisraelsklinikenätet är ett omfattande medicinskt företag som tillhandahåller alla tjänster för utländska patienters behandling, diagnos och uppehållstillstånd.
  • Ikhilov Clinic (Suraski Medical Center) är ett sjukhus som innehåller mer än sextio olika sjukhusavdelningar och hundrahundra dispensarier och mer än 1000 sjukhusbäddar. Kliniken ger den bästa diagnostiska utrustningen, såväl som sin egen helikoptertjänst för snabb akutvård.
  • Shiba Tel-a-Shomer Medical Center - innehåller ett sjukhus och ett rehabiliteringscenter dedikerat till rehabilitering av patienter efter operation och långsiktiga terapeutiska kurser.

trusted-source[1], [2]

Kostnaden för hiv-behandling i Israel

Kostnaderna för behandling i israeliska kliniker inkluderar vanligtvis kostnaden för medicinsk konsultation, diagnostik, boende, fysioterapi och medicinsk behandling, personalens tillsyn. En stor del av kostnaderna är kopplade till inköp av viktiga läkemedel. Alla dessa kostnader är emellertid mycket svåra att förutsäga, eftersom det är omöjligt att utvärdera behandlingen utan data om patientens tillstånd.

Det enklaste sättet är att kontakta kliniken direkt med dig och göra en förfrågan på kostnaden för att behandla en viss sjukdom.

När det gäller de diagnostiska förfaranden, kan den totala bedömningen av tillståndet i kroppen kostar $ 1500-2600, examination och läkarkonsultation - från $ 400 (beroende på doktorsexamen: Professor samråd är dyrare, från $ 700 och uppåt), sjukhuskostnader från 500 $ / dag.

Recensioner om hiv-behandling i Israel

På Internet hittar du en hel del recensioner om hiv-behandling i Israel. Huvudtemat för konversationen är lämpligheten av en sådan resa. Naturligtvis är många intresserade: är det värt att gå, om sjukdomen fortfarande inte kan botas?

Lyckligtvis noterar de flesta användare en signifikant förbättring av det allmänna tillståndet vid ankomsten från Israel. Naturligtvis är de föreskrivna läkemedlen ganska dyra. Men tack vare dem förbättras livskvaliteten, kroniska sjukdomar försvinner och välbefinnandet förbättras.

Svårigheten är också noterad i det faktum att de läkemedel som erbjuds i Israel ska tas för livet, och för detta krävs många ekonomiska resurser. Naturligtvis kan du ta och de läkemedel som vi har hemma ger bort gratis. Men enligt folk som diagnostiserats med HIV tillåter sådana läkemedel bara att existera, men inte för att leva ett helt liv.

Därför väger alla fördelar och nackdelar, och själv bestämmer denna fråga själv, behöver du HIV-behandling i Israel.


ILive-portalen ger inte medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.
Informationen som publiceras på portalen är endast referens och bör inte användas utan att konsultera en specialist.
Läs noggrant regler och policy på webbplatsen. Du kan också kontakta oss!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alla rättigheter förbehållna.