^
A
A
A

10 hinder för kvinnlig orgasm

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Om kvinnor inte uppnår orgasm under sex, anklagar de som regel förälskande av det. Men orgasmen kan "gå bort" av andra skäl.

Hans "döda" sig själva är representanter för det rättvisa könet, eller snarare, deras söta svaghet.

Stramt underkläder

String och korsetter ser naturligtvis sexig ut. Men de hindrar dig från att älska. Obehaglig, klämma bröst och grenskläder stör blodcirkulationen. Trycket i kärlen når inte sitt maximala (vilket är ett nödvändigt villkor för orgasm), och som ett resultat är det spänning, men tyvärr finns ingen tillfredsställelse.

Flabby muskler

Skelettens muskler ska pumpas regelbundet, liksom pressen och skinkorna. Annars, med tiden de atrofi och kommer inte att kunna ge trevliga känslor (orgasm uppnås genom sammandragning av musklerna i slidan och livmodern). Paradox, men den bästa träningen av intima muskler är bara samma kön. Ett alternativt sätt att träna är vumbilding - en uppsättning speciella övningar som syftar till att förbättra kvinnors hälsa. Klasser kan hållas oberoende hemma eller under ledning av en tränare i gymmet.

trusted-source[1], [2]

Oregelbunden kön

Intima muskler har alltid varit i god form, sex bör studeras minst 3 gånger i veckan. I annat fall förlorar vagina sin elasticitet, körtlarna ger dålig smörjning etc. Och liknande.

Full mage

Engagera sig i sex, efter att ha ätit "i sin helhet", rekommenderas inte bara, för det kommer att älskare uppleva obehagliga förnimmelser. Faren ligger i den andra. Digestion av mat kräver ökad blodtillförsel, det vill säga "fokus" av kroppen kommer att vara mag-tarmkanalen, inte könsorganen. Vad som händer när det saknas blodtillförsel i den intima zonen är redan beskrivet ovan. Experter rekommenderar att äta tre timmar före det schemalagda samlaget. Strax före sexuell handling kan älskare bara äta några afrodisiakum.

Vegetosovaskulär dystoni

Att orgasm "gick bort" länge, bara ett litet fel i nervsystemet, som är ansvarig för hjärtritmen, reglerar värmeöverföring i kroppen, upprätthåller blodtryck etc. Därför ska kvinnor som klagar över att förlorad tillfredsställelse under samlag borde få läkares råd.

Rökning

Ja, det är rätt. I den enorma listan över konsekvenser av nikotinkonsumtion uppträder anorgasmi.

Alkohol

Trots det faktum att under påverkan av alkohol drycker, kvinnor börjar tänka mer ofta om sex, men i slutändan en rolig kväll nästan redo att överlämna sig till den första hörnet, i sex medan de har lite arbete. Det är inte ens att alkohol påverkar samordning av rörelser. Drycker som innehåller en "grad", verkar på kvinnokroppen som en bedövning. Känsligheten hos de erogena zonerna minskas markant, och för att uppnå orgasm både för kvinnan och hennes partner, tar det lång tid (i de flesta fall ineffektivt) att försöka.

trusted-source[3]

Medicinska preparat

Medel för att sänka blodtrycket, lugnande medel, antidepressiva medel, antispasmodika och diuretika har en mycket intressant bieffekt, som av någon anledning inte är skrivet i instruktionerna. Komponenter av dessa läkemedel "dödar" en orgasm, och den återvänder endast när en person slutar ta medicineringen. Viktigt: samma biverkningar har antiallergene och antivirala pulver och tabletter.

Mjuka leksaker

Mellan barnleksaker och kvinnas orgasm finns en stark koppling. Psykologer pratar om inflytandet av barns "tabu" på den undermedvetna av en vuxen. Att se en plyschhara, björn, etc., återvänder damerna till sin barndom. Och i barndomen hade de ingen orgasm, det var det självklart inte.

Kalla fötter

Temperaturen hos honbenen påverkar orgasmens kraft. Denna upptäckt gjordes nyligen av nederländska forskare som hävdar att ju varmare benen till en älskarinna är, ju mer sannolikt kommer hon att nå toppen av nöjen. Därför ska fotmassage vara en integrerad del av kärlekens förspel.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.