^

7 sätt att bli av med styvhet i sex

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Förmodligen få saker kan få en person att känna sig mer utsatt än brist på kläder när det inte finns någonstans att gömma sig och ingenting att gömma sig bakom. Emosionell sårbarhet kan skada relationer och även leda till avsked med din älskade. En person som är osäker och blyg av sin kropp, med skräck som går över tröskeln till sovrummet, kan falla i hysterik även från partens oskyldiga kommentarer. Ilive har utarbetat 7 tips som hjälper dig att klara självtvivel, upprätthålla relationer och övervinna dina inre problem.

Gå naken

Gå naken

I de mest intima stunderna fokuserar de flesta på sin älskade person och deras känslor. Men det finns några som inte kan glömma sin nakenhet. För att trivas med en partner måste du först hitta lugn i dig själv, så gå hem hemma. Tänk på dig själv i spegeln och förstå förstås att din kropp är helt symmetrisk och proportionerlig, så det finns inget att skämma över och det är dags att bli av med vanan att stänga av ljuset i sovrummet under sex.

Studera din kropp

Onani är ett vanligt sätt att känna till dina egna känslor och kropp. Många människor gör det från sina tonåren. Med hjälp av självtillfredsställelse kan en person förstå vad och hur han behöver göra för att känna hela spektrumet av känslor.

Besök till läkaren

Besök till läkaren

Om du känner smärta under kön är det bättre att inte skjuta upp en specialist, eftersom det kan indikera ett allvarligt problem. Tveka inte att fråga läkaren om vad som stör dig, han kommer säkert att ge bra råd, för han måste hantera liknande problem för första gången.

Gör vad du vill

Om du gillar att prata under sex behöver du inte begränsa dig själv, men om du vill att partnern ska prata i detalj om vad som kommer att göra med din kropp, fråga honom om det. Detsamma gäller dina sexuella begär - du måste rösta dem, annars kommer du aldrig att bli av med styvhet och osäkerhet.

Praktiken

Om du är generad att du inte alla går till sängs, så är det inget fel med det. Det viktigaste är tid och övning, precis som med den första kyssen - desto mer erfarenhet desto bättre skicklighet.

Kommunikation

Bli inte vana att hysa problem. Om du inte säger att något inte gillar och orsakar obehag, kommer det bara att leda till att problem och missnöje ackumuleras och så småningom förstör relationer.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Nöje

Sex - är inte bara ett sätt att fortsätta familjen, utan också ett sätt att få tillfredsställelse och njutning. Om det intima förhållandet inte ger dig nöje, var noga med att ta reda på varför det här händer. Om partnern förstärker dina osäkerheter genom att lägga bränsle i elden, då är det inte den person som verkligen stöder och förstår, så tänk, är det värt din uppmärksamhet och tid? Tyvärr är livet inte så länge och det är inte värt att spendera det på att lyssna på skämt om celluliter eller andra dumma kommentarer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.