^

Allvarligt förhållande till en man: 5 huvudregler

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 21.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Många flickor klagar på att de inte lyckas få ett seriöst förhållande med en man. För att sådana relationer ska äga rum måste vi först och främst bestämma dem internt. Ofta händer så att tjejen tycker att hon vill ha ett seriöst förhållande, men vill inte ha det. Detta kallas "social önskan" - något som uppfyller samhällets standardkrav, men inte ditt eget.

Hur man hittar en man för ett seriöst förhållande?

Allvarliga relationer för tjejer fungerar inte för minst två skäl. Den första anledningen - det finns ingen lämplig man, och den andra - en man är, men han håller inte med om ett seriöst förhållande. Låt oss först överväga det första problemet. Om du inte kan hitta en lämplig man själv måste du först modellera sin bild i dina tankar. Och det är bra att föreställa sig vem du vill se bredvid dig.

Betona de egenskaper du vill se i din man. Dessa egenskaper måste delas upp i två områden: utseende och karaktär. Tänk på det. Vilken man gillar du mer när det gäller utseende. Skriv ner dessa egenskaper på bladen. Tänk nu på vilken typ av tecken du vill se i din valda. Skriv ner dem på ett papper. Och korsa nu de egenskaper som ömsesidigt utesluter varandra. Till exempel, "min man tjänar mycket" och "min man är alltid hemma bredvid mig." Bestäm vad du vill ha mer: materiella rikedomar eller en vårdande mans sittande hem?

Glöm inte att nämna några aspekter av relationen: intellektuell kompatibilitet, karriär, kön, inställning till dig, önskan eller ovillighet att ha barn, allmän hälsa, kärlek eller motvilja mot sport.

När en man uppträder så nära som möjligt till den bild du har valt kan du jämföra originalet med en dröm och avgöra om det passar dig eller inte. Och sedan börjar ett helt annat arbete: du kommer att bygga ett seriöst förhållande med drömmen. Vad är misstagen på detta sätt? Dessutom måste du ta hänsyn till dessa misstag och i det ovan angivna fallet: en man du redan har, men ett seriöst förhållande med honom är inte erhållet.

Hur man tror på ett seriöst förhållande?

Enligt psykologer trycker en person människor runt om de omständigheter som han vill se. Om du inte har ett seriöst förhållande till en man, betyder det att du antingen inte tror på dem eller inte vill ha dem. Då är dessa förhållanden exakt samma: de är på långt avstånd, han är gift eller han är fri, men han tar dig inte på allvar.

Trosregeln

För att skapa ett seriöst förhållande med en man måste de först tros. På grund av psykiskt trauma är en kvinna ofta rädd för att starta ett nytt förhållande för att undvika smärta. Och sedan avvänder hon omedvetet de män som kan vara pålitliga partner. Eller bygga ett förhållande med en man på principen om "Det är tillfälligt", hålla det på avstånd och få dig att ta det lätt. Så princip 1: tro att du kommer att få en ny sann kärlek. För att hjälpa dig i detta, skriv ner alla dina tankar, handlingar och beslut bara i en positiv aspekt. Gradvis förändrar du din inställning så mycket som du vill ha positiva och allvarliga förändringar i ditt personliga liv.

Regeln att bli av onödig

Antag att du har några fans kvar (vem har dem inte?). Och antar att du har kärlek till några av dessa fans, och du förväntar dig att han kommer att förändras, han kommer att börja ge dig presenter, bjuda dig på dyra restauranger och sedan börjar du leva tillsammans. Men dessa drömmar tar bort din tid, energi och viktigast - ledigt utrymme för mannen som verkligen kunde göra dig lycklig. När allt kommer omkring, löser bara kärlek i ett obetatt hjärta.

Så lär dig en gång för alla: Om en man inte uppfyller dina krav, omvandla den omedelbart till en väns kategori och gör ditt personliga liv riktigt. Om du fortfarande inte har en seriös man, ta hand om dig själv - du kan förbättra dig själv till oändligheten. Och det viktigaste är ett mycket tacksamt och intressant arbete. Att en tjej som du - glad, självförsörjande, nöjd och välskött - uppmärksammar nödvändigtvis en man med samma egenskaper.

Handlingsfriheten

Denna regel innebär att du inte kommer att kontrollera din man 24 timmar om dygnet. Det här står inte för någon - om han inte är masochist, och du spelar ett intressant spel. Men det här spelet kommer inte att vara länge, om var och en inte har frihet av eget val och egna handlingar. Det betyder inte att du behöver göra allt som behagar, men det betyder att man i intet fall får påföra varandra handlingar och kritisera sin man bara för att han är "din".

Regeln av känslomässig trohet

Om du är en självförsörjande tjej, kommer du inte att rusa från en man till en annan på jakt efter bevis på din attraktivitet och ditt behov. Emotionell förråtan är dålig inte för en man, men först och främst för dig. Du måste tydligt och avgörande etablera din egen plats i den här eller den där människans liv, och viktigast av allt - att förstå din roll och ditt beteende i dina relationer.

Om du slösar bort din energi på män behöver du inte, då kommer det inte att bli din. Således kommer du inte att få allvarliga relationer, eftersom du kommer att kasta från en strand till en annan. Bestäm och lugnt självklart gå till ditt mål.

Felregel

Både du och din man har rätt att göra ett misstag. Det betyder att du har rätt till förlåtelse. Och det här är normalt. Förlåt din man för sina misstag och låt honom förlåta dig. Detta är grunden till ett långsiktigt seriöst förhållande med en man. Vi önskar er att ni hade sådana relationer.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.