^

Hur man experimenterar med en bikini

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Sexiga underkläder, som en bikini, är verkligen viktigt för att älska. Du kan experimentera med bikinier på olika sätt att se brand och sexig i sängen. Vad kan vara sexuell underhållning med en bikini?

trusted-source[1], [2]

Spelar med ljusa färger

Om du är på stranden eller i poolen, på någon av de trevliga orterna eller hotellet, måste du köpa flera ljusa bikinier av olika färger. Och så kommer alla åsikter bara att nitar dig. Bikini är en fantastisk sak. Det kan göra dig mer sexuell och avslappnad.

Olika färger, psykologer har visat, påverkar den mänskliga psyken på olika sätt. Bikini svart är otroligt frestande. Bikini röd färg kan omedelbart antända djurens passion. En vit bikini är en utföringsform av oskuld, men vem vet vad en djävul kan dölja bakom bilden av en lydig tjej.

Brand och bikini

Helger du kan spendera i lat och lugn om du följer ditt eget schema. Ordna dig själv och honom en lat söndag, särskilt romantisk ser det ut på eftermiddagen. Med hjälp av bikini kan du bara slå ut tristess. Hur? Det är väldigt enkelt. Ring honom på en shish kebab eller grill, som kommer att lagas i en bikini. Brand och en tjej i en bikini är en dröm av någon man som omedelbart kommer från sin hjärnans baksida något gammalt och djur. Din natt kommer att bli oförglömlig - och allt detta tack vare experiment med en bikini.

trusted-source[3], [4]

Närma sig bikini kreativt

En tjej i ett hus i en bikini och en hårnål är ett annat sätt att experimentera med denna "outfit". Du kan långsamt klä sig framför din pojkvän, släpp håret under hårnålen ... Inte uppmärksamma honom. Var säker på att du i varje ögonblick överkänner dig med sex. Titta på hur han reagerar - kanske dessa stunder blir de ljusaste i ditt liv.

trusted-source[5]

Blås upp hans hjärna

Om du vill göra din pojkvän till en trevlig överraskning eller smälta sin hjärna - gå in i bikini till spegeln och ta ett par bilder. Lossa banden av bikiniens topp och fråga just nu om att ta en bild av dig genom spegeln. Eller ta en bild själv vid tidpunkten för att lossa banden på bh eller trosor och skicka den till sin mobiltelefon med lite hettext.

Bikini och is

Bikini - det är inte bara kläder, utan möjligheten att bar, inte utsätta. Om du är i värmen, sätt på en bikini och fråga honom att massera din öppna kropp med isbitar. Låt din kille observera vad dessa kuber blir på din kropp. Gissa hur denna ismassage kan sluta.

trusted-source[6]

Bikini - mer än kläder

Bikini - små band av vävnad på bröstet och låren. Men det är inte bara kläder. Om du gillar att spela och experimentera, använd en bikini och gör ditt kön oförglömlig.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.