^
A
A
A

Intimitet förbättrar personen

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Forskare har återigen visat att sex är bra för hälsan. Forskare noterar att gynnsamma resultat kommer att bli särskilt märkbara om du älskar minst en gång i veckan. Forskare har upptäckt en fantastisk mängd terapeutiska egenskaper hos kön, från förlängning av livet och slutar med en analgetisk effekt. Studier visar inte huruvida hälsoeffekten av kön är en följd av själva samlaget eller de känslor som en person upplever under intimitet.

Kön har dock den mest fördelaktiga effekten på en persons fysiska tillstånd. Speciellt handlar det om kvinnor. Varför har vi sex? Denna fråga är osannolikt att fråga sig män och kvinnor under de sötaste ögonblicken i sitt liv. Men forskarna, som alltid vill komma till botten av berättelsen, är mycket oroliga över detta problem. Reproduktiv funktion i naturen är extremt viktig. Detta är den grundläggande instinkten och sättet för framväxten, och garanterar också till viss del det eviga livet på jorden. Det finns en teori enligt vilken denna instinkt är utformad för att rädda mänskligheten från farliga mutationer. Varje ny organism kommer att vara mer resistent mot naturliga förändringar och naturligt urval. Amerikanska experter bestämde sig för att hitta bekräftelse eller återanvändning av denna teori. Faktum är att allt inte var så optimistiskt. Nu försöker forskare att testa hypotesen som föreslogs för 20 år sedan. Enligt henne, kön, eller snarare, den grundläggande instinkten och lusten för framväxten är en sorts ödmjukhet av mänskligheten. Som ett resultat av genbyte och deras blandning framträder nya organismer som är mindre känsliga för farliga mutationer än sina förfäder. Med tiden kommer endast starka organismer att förbli i naturen som kommer att leda till välstånd och mänskligheten till perfektion. Med andra ord gör kön människokroppen nästan perfekt. Denna version kallades en mutationell deterministisk hypotes, men det orsakade en hel del kliches och censurer. För att få svar på alla frågor skapade forskare från University of Houston digitala organismer som reproducerades på ungefär samma sätt som verkliga organismer är födda. Det visade sig att nya organismer motstår förändringar och mutationer. Forskare har kallat denna förmåga genetisk tillförlitlighet. Gradvis övergår denna genetiska tillförlitlighet till personen.

Men när digitala organismer utsattes för en, men flera mutationer på en gång, dog de, så att säga, kunde inte stå för det kraftfulla trycket. Enligt experter, sker det ofta i livet. Svaga organismer överlever en eller två mutationer, men inte mer. De kan inte anpassa sig till naturliga förändringar och förgås. Men forskare kom till slutsatsen att organismer lär sig att motstå mutationer och förändringar under utvecklingen, och varje gång blir de starkare och de svaga försvinner. Kön ger inte bara människor gott nöje och är ett sätt att föröka sig, men förbättrar också personen, vilket gör honom mer motståndskraftig mot all motgång.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.