^
A
A
A

Klassificering av psykologiska typer av sexuella partners

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Manfaren. En äldre person som psykiskt har behov av en kvinna att böja framför honom, skulle vara betydligt yngre, svagare fysiskt, oerfaren. Hans sexlust kan vara låg (eller reduceras), men konsten att uppvakta en kvinna tillåter honom att charm vissa kvinnor, medan samlag - för att tillfredsställa dem på grund av goda förberedelser, användning av en mängd olika smekningar och korrekt valt, trots den låga potens.

Manlig man Det finns två typer:

  • aktiv (aggressiv) typ,
  • passiv (i behov av en aggressiv kvinna).

Active. En ung man eller medelålders man med bra fysisk utveckling, assertiv, något stum, lite differentierande karess, men bär dem intensivt. I den sexuella handlingen - en anhängare av en lång friktionsperiod, ibland benägen att orsaka kvinnans smärta och moraliskt lidande.

Passiv. Ung eller medelålders man, dyrka en kvinna som anser sig vara ovärderlig för henne, skyldig, törstar efter hennes straff och till och med förakt. Han föredrar kvinnor med aggressiva tendenser i sexuellt liv.

Människosonen. Alltid ung, infantil, fysiskt svag, ofta förlorad, inte rädd att berätta för en kvinna om det, vill att hon ska ångra det. I caresses förväntar sig en liten cutesy, lustfull, passiv, från en kvinnlig vårdnad, aktivitet i sexuellt liv.

En kvinna är en mamma. Ofta än medelåldern (i yngre ålder har olikartierad sexualitet), men kanske ung. I kärlekssystemet råder råden för frälsning, stöd och uppväxt. Ibland kommer det att närma sig med alkoholister, psykopater, kroniska förlorare för att rädda dem, för att göra en man. Brist på skönhet, fysisk svaghet, opraktiskhet, misslyckande, morbiditet hos män, avskyr dem inte bara, utan tvärtom kan de vara faktorer som lockar, exciterar.

Kvinna Kvinna:   

  • passiv (feminin, lidande) typ,
  • aktiv (aggressiv, kvinnlig herre).

Passiv. Oftast yngre än en man, benägen till lydnad, självuppoffring, mjuk, uppfyller, accepterar beteendemönster och taktik hos en man i sexuellt liv, men reagerar negativt på hans passivitet, svaghet och misslyckande. Hennes ideal för en man innehåller fysisk styrka, en något standard men vackert utseende. I tidigare tider tyckte jag att jag skulle gifta mig.

Active. Strävar efter ett aktivt val av en partner, dominans över honom. Kärlek uttrycker ironi, kritik, löjlighet. I karies är aktiva; betonar en mans oförmåga, kan skola och smeka samtidigt, och också orsaka honom smärta.

Kvinnans dotter. Vanligtvis mycket yngre än män, konstaterar att de sedan tonåren har tyckt om de som är mycket äldre. Det var tråkigt med mina kamrater. Har ett stort behov av sexuell förspel, än i själva sexuella handlingens intensitet. Även fysiska tecken på ålderdom, till exempel rynkor, som den här kvinnan.

Genom att jämföra de socio-psykologiska egenskaperna hos dessa typer av män och kvinnor kan man se att en man-son och en moderska till exempel representerar psykologisk och sexuell harmoni. Detsamma kan sägas om en man-man och en kvinna-kvinna. Samtidigt indikerar relationen mellan manliga och moderna män, män och kvinnor, en viss disharmoni i sexuella behov och förväntningar (utmaningar).

Därför bör alla steg och alternativ för den så kallade sexuella teknik anses inte bara när det gäller den mekaniska effekten av vissa stimuli, men också när det gäller deras psykologiska innehåll, efterlevnad eller bristande personliga behov, värderingar, attityder och positioner personen.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.