^

Övningar för bröstförstoring

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Övningar för bröstförstoring är mycket populära bland kvinnor som vill strama sina bröst, förbättra sin form och stärka muskelsystemet. Låt oss titta på vilka övningar som är för bröstförstoring, och även hur effektiva de är.

Alla övningar för bröstförstoring stärker bröstmusklerna och utreder bröstets muskulatur. Det är på villkor av pectoral muskler att utseendet, fastheten och även bröstets form beror på. Övningar ökar inte bröstkörtlarna, endast plastikkirurgi kan göra detta, men övningarna hjälper till att öka volymen av pectoral muskler, återställa tonen och det spektakulära utseendet.

Observera att musklerna som är relaterade till pectoralmusklerna är ganska starka och stora. Detta tyder på att för deras utveckling och pumpning krävs mycket arbete och ansträngning samt regelbundna klasser. Om du tränar regelbundet och regelbundet kommer ditt bröst att öka, och dina muskler kommer att stramas upp. Efter en uppsättning korrekta övningar skadar musklerna på bröstet lite, vilket indikerar att de växer. När det gäller övningsfrekvensen för bröstförstoring bör klasserna vara minst tre gånger i veckan.

trusted-source[1]

Effektiva övningar för bröstförstoring

Effektiva övningar för bröstförstoring är ett komplex av träning, som syftar till att pumpa, det vill säga förbättra bålsmuskulaturens tillstånd. Alla klasser rekommenderas att börja med en uppvärmning. Utmärkt squats, händer svängande, hoppar på plats och hoppa rep, löpning, backar och till och med rytmiska danser är stora.

Låt oss titta på en uppsättning effektiva övningar som hjälper till vid bröstförstoring:

 1. Sitt på golvet eller i stolen, så att du kan luta ryggen mot väggen eller på baksidan av stolen. Gå med i palmerna på bröstnivå. Försök att trycka den andra med en hand. Observera att i denna övning måste du påkänna bröstmusklerna, inte musklerna i axlarna, händerna eller palmerna.
 2. Stå inför väggen, handflatan på väggen vid bröstkorgsnivån. Överför all vikt till handflatorna och bröstmusklerna, försök att trycka ut väggen.
 3. Och försök nu göra push-ups från väggen. Steg bort från väggen för 1-1,5 steg, vila dina händer och börja trycka. Observera att kroppen måste vara platt, som en bar och hålla händerna på axelns bredd.
 4. Plocka upp hantlar och ligga på ryggen. För praktiken av träningen är det bättre att ligga ner på en bänk. Lyft upp dina händer, men tör inte av dina axelblad, ta händerna bakom huvudet. Denna övning måste utföras mycket långsamt, för att maximera pectoralmusklerna.
 5. Push-ups från golvet - det här är den mest populära, men samtidigt en effektiv träning. Du kan klämma ut från knäna eller i en vanlig lath. Observera att under uppstopp är det bäst att hålla händerna på axelnivå, utan att placera dem brett och palms framåt.

Alla ovanstående övningar ska utföras i 3-5 uppsättningar av 10-30 repetitioner. Börja träna med 1-2 uppsättningar av 10-12 gånger och öka gradvis belastningen för utvecklingen av pectoral muskler.

Övningar för att öka musklerna i bröstet

Övningar för att öka musklerna i bröstet är ett komplex av gymnastiska rörelser som hjälper till att stärka den stora pectoralismuskeln. Som alla träningar börjar övningar för bröstet med en uppvärmning som värmer upp musklerna och förbereder dem för vidare arbete. Belastningen ska vara gradvis, så att efter den första träningen försvinner inte lusten att träna ytterligare. Låt oss titta på de mest populära och effektiva övningarna.

En av de effektiva övningarna som hjälper till att öka musklerna på bröstet är tryck. Denna övning utförs bäst i gymmet, så det finns en särskild utrustning. Men om du inte har möjlighet att gå till simulatorn, så kan bänkpressen vara hemma, bara för det här behöver du hantlar och bäst av hela linjen. Ta ett bekvämt läge på golvet eller bänken. Långsamt lyfta hantlarna, som spänner över pectoralmusklerna. Regelbunden övning av träningen tillåter maximal pumpning av pectoral muskler och ökar dem i volym.

trusted-source[2], [3], [4]

Övningar för att öka bröstets volym

Övningar för att öka bröstets volym är ganska enkla och effektiva, de kan utföras hemma. Utbildningen syftar till att träna och stärka bröstets muskler, öka dem och dra upp. Låt oss titta på de mest populära övningarna.

Övningar för bröstförstoring

 1. Push-ups är en utmärkt övning som är lättast att göra hemma. Den mest effektiva är push-up från golvet. För att träningen skall kunna bli riktigt effektiv måste den utföras åtminstone i tre tillvägagångssätt 20 gånger, men i början är det möjligt att göra 10-15 push-ups. Om du trycker hårt i baren kan du komma på knäna. I detta läge kommer pressen inte fungera så bra, men pectoralmusklerna kommer att vara involverade 100%.
 2. Lägg händerna på väggen och försök att trycka ut den. Byt händerna, första händerna ovanför huvudet, sedan på bröstnivå och på bukenivå. Maximera pectoralis muskler.
 3. Nästa övning måste göras liggande. Lägg ner på golvet eller på en bänk, händerna sprids ihop, benen ihop. Ibland höja axelklingorna och lägg händerna i bomullen framför dig, på bekostnad av två, gå ner till startpositionen. När du tar händerna av, försök att sträcka pectoral muskler. Denna övning rekommenderas att utföra i genomsnitt och snabbt tempo.

trusted-source[5], [6]

Övningar för bröstförstoring Smirnova

Övningar för bröstförstoring Smirnov är ett komplex av aerogymastics, som bygger på bodyflex. Det vill säga, alla övningar är ett andnings- och gymnastikkomplex, som syftar till att dra åt bröstet, öka volymen av bålsmuskeln och toning. Övningar för bröstförstoring är ganska enkla men samtidigt effektiva. Du kan träna hemma och ge övningarna 20-40 minuter om dagen.

Låt oss titta på de grundläggande reglerna som måste följas genom att utföra övningarna i aeroguistryprogrammet som Smirnov utvecklat för bröstförstoring.

 • Behållning - En vacker, jämn hållning är en pant av en åtstramad bröstkorg och utvecklade pectoral muskler. Om du vill se vacker, är det första du behöver göra hållning. Håll alltid ryggen rak.
 • Korrekt vård - förutom gymnastikskomplexet är stor vikt vid bröstets sköta vård. Ta regelbundet en kontrastdusch, skölj bröstet noggrant.
 • Ett integrerat tillvägagångssätt - om du verkligen vill uppnå resultat och öka dina bröst, då behöver du låna regelbundet, utan att du saknar träning. Välj nivån på lasten individuellt, om du inte har gjort det tidigare, börja sedan med ett par repeteringar, ständigt öka antalet tillvägagångssätt och prestationer.

Komplexa övningar för bröstförstoring

Komplexa övningar för bröstförstoring kan göras oberoende, med inriktning på graden av fysisk kondition och de önskade resultaten. Vi erbjuder dig en ungefärlig uppsättning övningar, med regelbundet genomförande som hjälper till att öka bröstet.

 1. Ta ett bekvämt läge, men så att ryggstödet är platt. Händerna bör böjas i armbågarna och knyta knytnäven så att de är framför ögonen. Lyft upp händerna uppåt (armbågar är böjda, händerna är ordentligt pressade mot varandra) och sakta nedåt. Försök höja dina armbågar så högt som möjligt, men sänk det inte under bröstkorgsnivån. Observera att under denna övning är det väldigt viktigt att armarna och armbågarna inte sprider sig, men pressas ordentligt mot varandra.
 2. Stå nära väggen och vila mot den med dina händer. Från den här positionen kan du göra uppstart, bara för detta måste du gå tillbaka ett steg eller två. Att kasta väggarna med palmerna är också effektiv. Under denna övning är det mycket viktigt att koncentrera hela belastningen på bålsmuskeln.
 3. Push-ups - detta är ett perfekt alternativ för att behålla tonen i alla muskler, och ännu mer så bröstets muskler. Dessutom kommer regelbundna push-ups hjälpa till att strama händerna på huden och göra magen elastisk och tätt.
 4. Inte litet värde under övningarna, eller snarare efter att deras utförande sträcker sig. Var noga med att göra lite sträckning varje gång du är klar. Sitt ner på knäna, böj ryggen och dra ut armarna ordentligt, huvudet ska röra golvet. Att utföra uppvärmning är väldigt viktigt för att påkänna bröstmusklerna.

Övningar för bröstförstoring kan stärka bröstmusklerna, öka dem i volym och dra åt bröstet. Huvudregeln för träning är regelbunden träning och en gradvis ökning av arbetsbelastningen. Om du ställer in ett mål för att öka dina bröst med övningar, kommer ett par månader med intensiva övningar att motivera dina förväntningar och du kommer att bli ägare till en smart, åtdragna bröstkorg.

trusted-source[7], [8]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.