^

Frimärken och betyg av dekorativa kosmetika

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Det finns många kosmetiska märken, som var och en producerar sin egen typ av dekorativa kosmetika. Låt oss titta på de mest populära märkena av dekorativa kosmetika.

 • "Givenchy" är ett kosmetiskt märke med en lång historia. Givenchys kosmetika vann vackra kvinnor från hela världen, kvaliteten på sina produkter och rimlig prisorientering.
 • "Lancome" är det franska märket av dekorativa kosmetika. Fördelen med detta varumärke är att alla produkter från Lancome har högkvalitativ och oöverträffad arom.
 • "Body Shop" - en hel rad kosmetika och dekorativa kosmetika. Allt från balsams att ta hand om kroppen, sedan olika läppstift och concealer för ögonbrynen.
 • Yves Rocher eller Les Plaisirs Nature är ett av de få kosmetiska märkena som har 100% naturlig smink. Det frigör allt från skuggor till ögonlock, till parfymer och balm för hår.
 • "Faberlic" är ett ryskt kosmetiskt märke, som gradvis ökar popularitet i många länder i världen. Fördelen med detta märke av smink i sin tillgänglighet.

trusted-source[1]

Dekorativa ekologiska kosmetika

Dekorativa organiska kosmetika är nya ord i skönhetsvärlden. Den speciella egenskapen hos sådana kosmetika är att den bara innehåller naturliga ingredienser som noga bryr sig om huden. Men trots detta är organiska kosmetika 100% klara av sina dekorativa uppgifter.

Komponenter som ingår i organisk kosmetika uppfyller alla krav på ekologiska produkter. Från sådana kosmetika får du inte klåda, rodnad, torrhet eller allergiska reaktioner på huden. Kosmetika är gjorda av växtråvaror, som odlas i ekologiska områden och är inte föremål för kemisk behandling. Kvaliteten på organisk kosmetika bekräftas av ett antal certifikat, såsom: ECOCERT, ICEA, etc.

Organisk smink gör kvinnor inte bara vackra, utan också bryr sig om huden. Och det här är en garanti för att din skönhet och ungdom är i säkra händer

Ryska dekorativa kosmetika

Varje år blir ryska dekorativa kosmetika alltmer populär. Och det här är inte förvånande, eftersom ryska tillverkare bryter stereotyper och skapar högkvalitativa kosmetiska produkter med naturliga ingredienser. Låt oss överväga de mest populära ryska kosmetiska märkena.

 • "Nevskaya Cosmetics".
 • "Frihet".
 • "Ballet".
 • "Ural Gems".
 • Black Pearl.
 • "Visage".

Dessa kosmetiska märken är populära, både bland invånare i Ryssland och andra länder. Vissa märken från ovanstående presenterar endast anti-aging kosmetika, medan andra kombinerar ett lågt pris och en naturlig komposition. När du väljer ryska dekorativa kosmetika måste du fokusera på genomsnittspriser och noggrant läsa sammansättningen av medel.

Dekorativ kosmetika i Moskva

Varje tjej vill se vacker och ha en utmärkt smink, det här kan hjälpa till med dekorativa kosmetika. Moskva är en storstadsstad, så det finns många märkesaffärer med olika märken av dekorativ kosmetika. Att välja en helt ny läppstift eller mascara, gå runt ett par affärer, för att välja den mest lämpliga för både kvalitet och prismedel.

I Moskva är flera butiker av världsberömda märken av dekorativa kosmetika och egna kosmetiska märken representerade. Du kan enkelt hitta dekorativa kosmetika med naturliga ingredienser, professionell kosmetika och kosmetika för barn.

Vitryska dekorativa kosmetika

Under de senaste åren har det skett betydande förändringar i kosmetisk produktion. Så, vitryska kosmetika har hittat sina konsumenter i många länder i världen. De vitryska tillverkarnas genombrott i användandet av ny modern produktionsteknik och den professionella utvecklingen av sminkens smink.

Alla vitryska kosmetiska märken arbetar för att producera produkter av hög kvalitet från naturliga ingredienser. Det är detta faktum som blivit prerogativet för dekorativa kosmetika från Vitryssland bland andra kända varumärken. Tillverkare har tagit hand om att köparen kunde hitta några skönhetsmedel hos den inhemska tillverkaren och spendera åtminstone lite pengar till det.

Koreanska dekorativa kosmetika

Koreanska dekorativa kosmetika - det här är den främsta hemligheten hos de asiatiska kvinnornas skönhet. Det är därför som asiatiska kvinnor har en sådan mjuk och silkeslen hud, och sminken ser alltid ut 100%. De mest populära koreanska varumärkena av dekorativa kosmetika: Etude House, TonyMoly, Innisfree, Missha. Varumärkets särdrag är att endast deras naturliga ingredienser ingår i deras kosmetiska produkter. Varje dekorativt medel är avsett för vård av någon typ av hud.

Teknik för produktion av koreanska dekorativa kosmetika vid användningen av växtingredienser, som växer endast i Korea. Så innehåller många dekorativa produkter i deras kompositionextrakt av alger och ginseng, fruktsyror och kol, kollagen och naturliga oljor. Kombinationen av modern teknik och antika skönhetsrecept gör det möjligt att skapa fantastiska medel, vars effekt bara behagar.

Japanska dekorativa kosmetika

Japans dekorativa kosmetika blev känd över hela världen, inte bara för ett brett utbud av kosmetika, som presenteras i alla länder, men också av modern produktionsteknik. De mest populära japanska kosmetika är IV krämer. Populariteten är också av enorma skuggor av skuggor, högkvalitativ rodnad, ett elegant urval av nagellack och medel för att ta hand om händer och hår.

Japanska kvinnor ser alltid ung och vacker ut, deras hemlighet är att använda högkvalitativa inhemska kosmetika. Hittills kan nästan alla dekorativa kosmetika från Japan köpas via Internet. Det är nog att gå till den japanska tillverkarens sajt och välj de varor du vill ha. Det här är en garanti för att du får en kvalitetsprodukt i dina händer.

Israeliska dekorativa kosmetika

Israels dekorativa kosmetika har alltid slagit med sina ingredienser och oklanderlig kvalitet. Och det här är inte förvånande, eftersom de flesta av fonderna ingår i de härdande ingredienserna i Döda havet. De mest populära israeliska kosmetiska märkena: Ahava, Holy Land, Dead Sea Premier, Mineral Beauty System och Sea of SPA.

Grunden för israeliska dekorativa kosmetika är modern produktion, mineraler och salt av Döda havet. Dessa ingredienser är kända för alla tack vare deras helande och återbildande egenskaper. Köpa sådana kosmetika du kan skapa inte bara en fantastisk smink, utan också ta hand om huden, ge alla nödvändiga mineraler och vitaminer.

Fransk Dekorativ Kosmetika

På många kvinnor associerar den franska dekorativa kosmetiken med hög kvalitet, dearness och elit. Men det här är inte alltid fallet, eftersom den franska kosmetiska marknaden riktar sig till alla delar av befolkningen. Därför, i Frankrike, mycket kvalitet och prisvärd för alla kosmetiska märken.

De mest populära franska varumärkena: L'Oreal, Garnier, Maybelline, Bourjois, Yves Rocher, Christian Dior, Lancome och andra. Den franska dekorativa kosmetikens särdrag är att det lätt kan bli en professionell kosmetiklinje i dess egenskaper och komposition. Köpa sådana dekorativa medel får du garantin att på din hud kommer det bara vara kvalitetskomponenter som inte skadar, men tvärtom kommer att närma, fukt och skydda.

Tyska dekorativa kosmetika

Tyska dekorativa kosmetika är unik, eftersom den är speciellt utformad för denna eller den här typen av hud. Detta är mycket praktiskt om du behöver en kvalitetsprodukt som kommer att skapa en ljus elegant smink, men samtidigt tar hand om huden noggrant.

I Tyskland finns många kosmetiska märken som är populära med skönheter från hela världen. Egenskapen hos sådana kosmetika är att den är skapad i modern produktion med användning av ingredienser som är säkra för människor. Vi kan med säkerhet säga att tyska dekorativa kosmetika är en högkvalitativ produkt, som skapas med det noggranna i det tyska.

Polska dekorativa kosmetika

Polska dekorativa kosmetika ger konsumenterna ett brett utbud av produkter. Det mest populära polska kosmetiska märket är Bell. Tillverkare av kosmetika skapar unika verktyg som perfekt passar rytmen i en modern kvinnas liv. I smink från polska kosmetika behöver du inte oroa dig för att skuggorna faller av, bläcket kommer att flöda och läppstiftet kommer att blekna. Nej, smink kommer att glädjas med friskhet och skönhet hela dagen.

Polska dekorativa kosmetika produceras enligt europeiska kvalitetsstandarder. Och det här är en garanti för att slutkonsumenten kommer att få en kvalitetsprodukt från naturliga och säkra ingredienser. Allt detta gör polska dekorativa kosmetika en av ledarna inom produktion av dekorativa kosmetika.

Dekorativ mineral kosmetika

Dekorativ mineralsk kosmetika är en ny trend i skönhetsvärlden. Vilka är särdragen hos denna typ av kosmetika, om det verkligen har en mineralbas och hur det påverkar huden. Låt oss överväga alla problem som rör dekorativa mineralk Cosmetics.

Mineral kosmetika är produkter från verkliga mineraler. Så, extraheras vissa komponenter i sådana kosmetika från marken och males till ett pulver. Ett sådant mineral som glimmer ger strålning, vilket är mycket vanligt i pulver, rodnad och skuggor för ögonlocken.

Kvalitativa mineralsk dekorativa kosmetika bör innehålla sådana ämnen som: titandioxid och zinkoxid. Fördelen med dessa mineraler är att de skyddar huden från skadlig ultraviolett strålning. Zinkoxid är en allergivänlig komponent som skyddar huden mot irritation och negativa miljöeffekter. Mineralkomponenter i dekorativa kosmetika presenteras som regel i form av pulver, det vill säga pulver. Hittills upptar mineralsk kosmetik en separat nisch bland skönhetens finsmakare.

trusted-source[2], [3]

Tillverkare av dekorativa kosmetika

Tillverkare av dekorativa kosmetika är kosmetiska problem som producerar kosmetika för alla, både för män och för kvinnor och barn. Varje kvinna eller man har sitt eget favoritmärke av dekorativa kosmetika, vars medel oftast köps. Låt oss titta på de mest populära tillverkarna av dekorativa kosmetika, som är efterfrågade i vårt land.

Ledarna är sådana kosmetiska märken som: Avon, Oriflame, Amway. Populariteten hos dessa tillverkare är ganska förståelig. De två första, erbjuder ett brett utbud av dekorativa kosmetika till överkomliga priser. En tredje tillverkare är nöjd med varornas kvalitet men har högre priser jämfört med den första.

Sådana märken av dekorativa kosmetika som Yves Rocher, Faberlic, Garnier, L'Oreal, Mary Kay, har också sin egen konsumentmarknad. Men det viktigaste är att alla tillverkare försöker förbättra produktionen och formuleringen av kosmetika till gagn för konsumenterna.

Betyg av dekorativa kosmetika

Bedömningen av dekorativa kosmetika gör att du kan bestämma vilken tillverkare som är bättre, vilket märke är bättre och vilka kosmetika som oftast köps. Vi erbjuder dig ett betyg av dekorativa kosmetika för vissa produkter och den mest populära tillverkaren och varumärkena.

 • Ögonskugga - Dior 5-färgs ögonskuggspalett. Enligt många flickor och kvinnor är skuggan av skuggans palett av den här tillverkaren av högsta kvalitet, välplacerad och hålls länge i smink.
 • Penna för ögonen - Dolce & Gabbana. Dyra, men högkvalitativ produkt som du inte behöver oroa för utseende av konjunktivit eller dina ögon kommer klia och rodna.
 • Blush är Yves Saint Laurent. En naturlig produkt och kvalitetsingredienser. Blush ger inte bara smink perfekt, men berikar också huden med mineraler.

Alla som använder dekorativa kosmetika kan skapa sin egen bedömning av kosmetika och tillverkare självständigt. Detta gör det möjligt att välja den bästa tillverkaren för olika kosmetiska produkter och för en viss typ av hud.

Dekorativ kosmetika Loreal

Dekorativ kosmetika Loreal är ledande på den ryska kosmetiska marknaden. Och det här är inte förvånande, eftersom kosmetika produceras i Ryssland. Loreal har också etablerat sig i andra länder i världen som ett kvalitetsmärke med ett brett utbud av produkter för kunder med olika behov.

Mottoet för det kosmetiska märket Loreal är "Du förtjänar det". Företaget bekräftar sin credo och producerar kvalitetsprodukter. Alla dekorativa kosmetika från l'oreal kan delas upp i flera grupper. Så låter företaget ut agenter för personen, det är röstfrekvens krämer, rodna, pulver. Ögon smink verktyg: ögonskugga, ögonfrans kosmetika, mascara. Kosmetika för läppar - läppstift, balm och sken. Var och en av produktlinjerna är av hög kvalitet och motsvarar normerna för dekorativ kosmetika.

trusted-source[4], [5]

Dekorativ kosmetika Siberica

Dekorativ kosmetika Siberica eller Natura Siberica är ett märke av organisk kosmetik märke från Ryssland. Huvudkomponenten i alla kosmetika är unika sibiriska örter. Det hårda klimatet i Sibirien gör det möjligt att producera kosmetika från växter som är rika på vitaminer och näringsämnen. Det är dessa egenskaper utrustade med hårda växter.

Dekorativa kosmetika siberika Rysslands första kosmetiska märke, som fick internationella kvalitetscertifikat - ICEA och ECOCERT. Alla ingredienser som utgör kosmetika odlas i skyddade områden, vilket gör produkten mer kvalitet. Miljoner kvinnor i denna värld har redan uppskattat kvaliteten på dekorativa kosmetika siberik.

Dekorativ Kosmetika Chanel

Dekorativ kosmetika Chanel har presenterat för sina konsumenter ett brett utbud av olika sätt för tonkorrigering. Dekorativ kosmetika Chanel gör huden mjuk, strålande och hälsosam. Inom ramen för dekorativa produkter är kosmetika för läppar och ögon, tonal kosmetika, hår kosmetika.

Läppstift från detta märke är i stor efterfrågan. Populariteten hos sådana kosmetika är att tillverkaren producerar kosmetika för kvinnor i alla åldrar. Många läppstift och glans har fuktgivande och näringskomponenter som bryr sig om läpparna. Förutom dekorativa kosmetika erbjuder Chanel specialtillbehör för användning av kosmetika. Dessa är olika storlekar av penslar, pulverlådor, puffar, svampar och mycket mer.

Dekorativ kosmetika Låtlig

Dekorativ kosmetika Letual erbjuder en mängd olika produkter för skönhet och hälsa. Så arbetar företaget i fyra huvudriktningar. Detta kosmetika för ansikte, ögon, läppar och hår. Detta kosmetiska märke ger bra tonalbaser och ögonskugga.

Tonalbaserna från flywalen ligger smidigt på huden och skapar en fantastisk effekt av jämn jämn hud. Tonalka flyau förkroppsligar smärre hudfelheter och förbättrar ansiktsens naturliga ton. Eyelashes of Letual har ett enormt färgschema. Det här låter dig välja rätt alternativ för tjejer med någon färg i ögon och hår och för någon form av smink.

Dekorativ kosmetika Lankom

Dekorativ kosmetika Lankom - kosmetiskt märke med en ganska intressant historia. Initialt var Lanka engagerad i produktion av parfymer, och började senare producera dekorativa kosmetika. Företaget grundades av en man som ägnade många år att arbeta med parfymeri, så den dekorativa kosmetiken från Lanka har en charmig doft som kommer att fångas från de första sekunderna.

Liksom andra märken av dekorativ kosmetika erbjuder Lancome konsumenterna kosmetika för ögonen, det vill säga ögonskugga, eyeliner, pennor. Kosmetika för ansiktet - rodnad, pulver, foundation. Kosmetika för läppar - fuktgivande och skyddande läppstift, balm och läppglans. Ett annat inslag i dekorativa kosmetika från Lanka är att varumärket producerar specialprodukter för en viss årstid och för alla hudtyper. Tack vare detta kommer varje kvinna att kunna välja sin egen smink, vilket är perfekt för henne.

Dekorativ kosmetika Revlon

Dekorativ kosmetika Revlon är ett amerikanskt kosmetiskt märke. Företaget är engagerat i produktion av parfymer, personliga produkter och naturligtvis dekorativa kosmetika. Fabriker som producerar kosmetika Revlon finns i mer än 22 länder. Revlon och dess dekorativa produkter har upprepade gånger varit modetrender i världen av kosmetika, skönhet och smink. Dessutom var det detta företag som först började producera kosmetiska uppsättningar, vilka valdes enligt färgschemat.

Alla dekorativa kosmetika Revlon är gjord av högkvalitativa ingredienser som har en positiv effekt på huden. Alla produkter i företaget testas i speciella laboratorier. Varje år förbättrar och förbättrar revlon dess dekorativa kosmetika.

Dekorativ Kosmetika Black Pearl

Dekorativ kosmetika Black Pearl är ett företag från Ryssland, som tilldelas globalt erkännande. Kosmetiska svarta pärlor skapas för daglig användning. Genom att göra smink med fonderna i det här varumärket kan du vara säker på att du inte bara kommer ha en vacker smink, utan också mild hudvård.

Dekorativ kosmetika har en grundlinje av kosmetika - detta är utbudet av kosmetika för perfekt smink. Så är alla dekorativa kosmetika indelade i åldersgrupper. Det gör det möjligt för varje kvinna att välja den kosmetiska produkten som passar perfekt för sin hudtyp och motsvarar åldersrelaterade nyanser. Fördelen med dekorativa kosmetika Black Pearl är att alla produkter har hög kvalitet och rimligt pris.

Dekorativ kosmetika ZHivanshi

Dekorativ kosmetika ZHivanshi är det franska eliten märke av kosmetika. Givenchy producerar lyx kosmetika. Det vill säga, alla kosmetika från denna tillverkare har en hög kvalitet, vilket bekräftas av många kvalitetscertifikat och erkännanden av det bästa märket av dekorativa kosmetika. Förutom dekorativa kosmetika producerar zhivanshi parfymer och kläder. Varje typ av produkt från livsnerven hittade sin konsument.

De mest populära dekorativa produkterna från Givenchy är: tonalbas, läppglans och läppbalsam, läppstift, pulver, ögonskuggor, mascara med förlängningseffekt. I kosmetikens sminkstillverkare lägger man till mineraler, termiska vatten och ädelmetaller. Tack vare detta är kosmetika från zhivanshi av hög kvalitet.

Dekorativ kosmetika Gerlen

Dekorativ kosmetika Guerlain är ett fransk kosmetiskt märke. Guerlain producerar mycket kosmetiska produkter för både hudvård och att skapa den perfekta sminken.

Särskilt populära dekorativa medel för ansiktet. Tonat pulver från gerlen - detta är ett utmärkt verktyg som gör att du kan göra hudfärgen smidigare, ge matt och dölja brister. Guerlain har flera sorter av tonbaser - det är gräddepulver och foundation i form av bollar, som måste appliceras med en pensel och tonalka i form av en aerosol och naturligtvis en klassiker - en flytande foundation.

Den främsta fördelen med dekorativa kosmetika gerlen är att den har en århundraden gammal historia. Så, även under Napoleon, använde damer läppstift från Guerlain.

Dekorativa kosmetika Avon

Dekorativa kosmetika Avon är ett populärt kosmetiskt varumärke bland unga tjejer och vuxna kvinnor. Företagets historia går tillbaka till 1886. Vid den tiden var företaget engagerad i produktion av parfymer. Dess namn fick företaget Avon efter resan av skaparen David McConnell till England till floden Avon.

Lite senare, nämligen 1900, började företaget producera dekorativa kosmetika och hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Företaget avon erbjuder sina konsumenter: parfym, ett brett utbud av dekorativa kosmetika, hudvård och hygienprodukter, hårvårdsprodukter. Observera att företaget producerar tre linjer av dekorativ kosmetika: medel för män och kvinnor och kosmetika för barn.

Dekorativ kosmetika Armani

Armani dekorativa kosmetika är ett populärt varumärke för lyxkosmetik. Alla medel från Giorgio Armani har i sin sammansättning högkvalitativa naturliga ingredienser och är avsedda för medelålders kvinnor. Men trots detta tillverkar tillverkaren dekorativa produkter och för kunder av ung ålder.

Det mest populära sättet att dekorera kosmetika från Armani är läppstift, lyser och doftande talkier för skugga. Armani har också en vacker linje dekorativ ögonskugga. Alla kosmetika från Armani är nöjda inte bara med kvalitet, men också med snygg förpackning, som inte har några analoger.

Dekorativ kosmetika Artistry

Dekorativ kosmetika Aristri är ett stort sortiment av kosmetiska produkter, som är utformade för att betona naturens skönhet och charm. Kosmetiska medel Artistry har flera linjer av medel - det här är grundkrämer, det vill säga baser för smink, rodnad, pulver, korrigeringspenna och geler.

Kosmetik aristri utvecklad av speciella recept. Så, alla dekorativa produkter är hypoallergena och gjorda av speciella naturliga ingredienser, som noggrant tar hand om huden. Om du letar efter kvalitets dekorativa kosmetika som har miljontals konsumenter runt om i världen, behöver du Artistry kosmetika.

Dekorativ kosmetika Bremen

Dekorativ kosmetika Bremen har åldersrelaterade kosmetiska linjer. Så det finns medel som är avsedda för mogen hud och medelålders kvinnor. Men det finns kosmetika för unga skönheter. Bremani-kosmetikens särdrag är att alla produkter har praktiska applikatorer och ampuller som gör användningen av kosmetika bekväm och enkel.

Fördelen med dekorativa kosmetika är att alla produkter är gjorda endast av naturliga ingredienser. Bremani samarbetar med många kosmetiska märken av global betydelse. Så, bramani är känd för sina pennor för ögon och läppar, vilket gör det möjligt att skapa perfekt smink.

Dekorativ kosmetika Vichy

Dekorativ kosmetika Vichy - det här är ett fransk kosmetiskt företags fröken. Vichy är ett företag som positionerar sig som ledande och tillverkare av terapeutisk dekorativ kosmetika. Vichy Cosmetics huvudsakliga ingrediens är termiskt vatten. Denna komponent används för att toning och fuktar ansiktet. Termiskt vatten är en del av tonbaserna och alla krämer från Vichy.

En annan fördel med Vichys kosmetika är den naturliga sminken av kosmetika. Med läppstift eller eyeliner kan du vara säker på att din hud skyddas av den naturliga sminken.

Kosmetiska kosmetika Sisley

Dekorativ kosmetika Sisley är ett fransk kosmetiskt märke. Kosmetika Sisley är ledare för lyxkosmetik. Dekorativ kosmetika sisley är representerad i mer än 80 länder. Nästan 80% av kosmetiken importeras till andra länder. Sisleys framgång är att endast högkvalitativa naturprodukter och modern teknik används vid framställning av kosmetika.

Liksom alla märken av dekorativ kosmetika tillverkar Sisley läppstift, slaktkroppar, eyeliner, eyeliner och läppfodral, ögonskugga, rodnad, pulver, nagellack och mycket mer. För att beställa kosmetika Sisley är det möjligt och på en officiell plats för företaget. Varumärket kommer att glädja dig inte bara med produktkvaliteten utan också med elegant förpackning av kosmetika.

Naturliga dekorativa kosmetika

Naturliga dekorativa kosmetika - det här är vad alla kosmetiska märken strävar efter och uppskattar alla köpare. Naturligheten hos kosmetika bestäms av produktens sammansättning. Ju mer i ett rör av naturliga växtbaserade ingredienser, det vill säga oljor, extrakt och så vidare, är sådana kosmetika uppskattade.

Den främsta fördelen med naturliga dekorativa kosmetika är att sådana kosmetiska produkter inte bara tillåter att skapa en underbar smink, men också noga vårda huden. Så, om stiftelsens sammansättning innehåller teatrextrakt, så kommer ett sådant verktyg att fuktar huden perfekt. Läppstift med vitaminer C, A eller E är en garanti för att skadade hudceller snabbt och väl återhämtar sig. Fördelar med naturkosmetik är många, men det viktigaste är säkerhet för människokroppen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.