^

Sjukdomar i graviditeten

Foster bradykardi i tidig och sen graviditet

Den normala obstetriska bestämningen av fosteret med bradykardi var fortsatt FHR <110 slag per minut under minst en 10-minutersperiod. 

Förstoppning under tidig graviditet

När man analyserar kliniska fall noterar gynekologer att i många kvinnor är det tidigaste tecknet på graviditeten inte en gång försenad menstruationscykel men förstoppning. 

Konsekvenser och komplikationer av bruna sekret under graviditeten

Den framgångsrika upplösningen av en ektopisk graviditet och ett blåsande skid ger en kvinna en chans att bli en mamma i framtiden, även om det kommer att behöva vänta minst sex månader för att kroppen ska kunna återhämta sig. 

 

Brunt urladdning under graviditeten efter olika manipuleringar

Utseendet av brunt urladdning under graviditeten, som inte åtföljer andra misstänkta symptom, behöver inte förknippas med fysiologiska processer i kroppen. 

Bruna utsläpp under graviditeten vid olika perioder

Symtom på brunt urladdning under graviditeten under senare tid är inte så sällsynt. Och om vi anser att det i de flesta fall indikerar en mer eller mindre allvarlig patologi, är det viktigt att inte förbise problemen och i tid att fråga om hjälp.

Brunt urladdning under graviditeten som ett tecken på sjukdom

Många av sjukdomen i det kvinnliga reproduktionssystemet kan fortsätta senare även innan graviditeten, men under påverkan av hormonell anpassning och försvagning mot denna bakgrund av kroppens försvar förvärvar de en ny aktiv form. 

Mognad av placentan: senare, för tidig

Det är nödvändigt att förstå hur placentan mognar under normala förhållanden och vad dess funktioner är för att kunna veta vilka patologiska förändringar och tecken som kan vara.

Graviditetens känsla under graviditeten: varför och var sker det?

Man bör komma ihåg att känslan av tyngd under graviditeten främst beror på de oundvikliga fysiologiska förändringarna och skiftningarna i den allmänna metabolismen som uppträder i kroppens kropp under hela graviditetsperioden.

Håravfall hos kvinnor under graviditeten efter födseln

Det problem som många gravida kvinnor står inför är håravfall. Alopeci under graviditetsperioden är förenad med sådana faktorer

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.