^

11 idéer om hur man arrangerar en romantisk kväll

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Kanske är ditt förhållande inte lika nytt som tidigare, eller du är bara en romantisk person, och i ditt liv finns det så lite romantik. Att organisera en romantisk kväll för dig och din partner är ett utmärkt sätt att förbättra dina kärleksrelationer. Men hur man gör det rätt? Hur gör din partners ögon brinna, och ditt hjärta slår snabbare? Och din också.

Romantisk kväll med "lux" -klass

 1. Om du bestämmer dig för att ha en romantisk kväll för dig och din partner, först och främst se till att ingen stör dig, oavsett om det är föräldrar, barn, vänner etc.
 2. Det är bättre att välja den sista arbetsdagen för kvällen. Även om du är trött efter jobbet kommer tankar om den kommande helgen att ge dig styrka. Dessutom kommer båda inte att tro att du måste gå till jobbet nästa morgon.
 3. Romantisk kväll ska vara vacker och ditt utseende bör motsvara denna situation.
 4. Ta hand om den romantiska musiken, som skulle vara idealisk för denna situation. Den här musiken ska älskas av både dig och din partner. För detta skulle det inte vara omedelbart att lära känna sin smak på förhand.
 5. Överdriv det inte med förberedelse. Det kan väl vara att efter alla förberedelser får du inte styrka för en romantisk kväll.
 6. Glöm telefoner och tv. Allt du behöver är din partner.
 1. Koka inte mycket. Din romantiska kväll är inte avsedd att döda hungern. Det är viktigt att bibehålla kvällens övergripande atmosfär. Också, inte överdriven, för om du båda vill senare älska, kan fyllda mage bli ett allvarligt hinder.
 2. Råd för kvinnor: Försök att se fantastisk ut. Tänk på din klänning, kvällsmakeup, sexiga damunderkläder etc.
 3. Romantisk kväll är en vila för er båda. Du bör skapa en intim atmosfär med hjälp av att spela ljus och skuggor: ljusstearinljus, doftlampor. Men du kan ersätta dem med lampor, speciellt spektakulära lampor med rött eller blått ljus.
 4. Du kan ersätta den romantiska kvällen i rummet genom att stanna utomhus. Hur spännande tillsammans kan du gå under stjärnorna, stanna på stranden med en flaska champagne (naturligtvis om möjligt) etc. Använd din fantasi ...
 5. Tänk på fortsättningen av din romantiska kväll. Gör kärlek otroligt ömt eller, tvärtom, visa din extraordinära passion (gör allt för att tacka partnern, men överdriv inte det).

När du har spenderat en så ljus romantisk tid tillsammans, kan du plötsligt förstå att din kärlek fortfarande är stark, att den inte har förlorat sig i vardagen. Romantisk kväll ensam ... En tanke på det i morgon, på vardagar, kan antända din sexuella passion - din och din partner.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.