^

Fem sätt att hålla nya relationer fräscha

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

För kvinnor och män är ingenting mer förtjusande än att få färskt och nytt intryck av den tid som spenderas tillsammans. Problemet är att det nya förhållandet gradvis blir stabilt, pålitligt, men ... Tråkigt. Men det borde inte hända! Varje minut varje dag kan du leva som en känsla av fritt fall. Här är fem grundläggande principer som kärlek par kan ansöka för att hålla det nya förhållandet friskt och spännande.

Metod nummer 1. Använd det faktum att du är annorlunda

Män och kvinnor är olika, och kommer aldrig att bli annorlunda. Använd denna skillnad inte för det. För att försvåra missförståndet mellan dig när den första kärleken av kärlek passerar. Låt denna olikhet ge dig en möjlighet att lära av varandra och beundra varandra.

Till exempel: Hon gillar att laga mat, men gillar inte fotboll. Han älskar fotboll, men gillar inte att laga mat. Ta av varandra vad du inte vet hur och aldrig gjorde. Det är väldigt intressant att lära sig och få ny kunskap. Låt flickan gå till fotbollen, och killen åtminstone en gång lagar mat till sin flickvänspizza. Om du gör det här tillsammans kommer du att uppleva många ljusa, roliga, roliga och röra ögonblick.

Och mer. För att hjälpa ditt förhållande att bli djupare och intressantare måste män och kvinnor förstå och respektera den sexuella unikaheten hos varandra. Du måste förstå, studera och bedöma dina skillnader i naturen, vanor och utseende av varandra, snarare än att bekämpa dem eller låta dem skada dig. Håll dig annorlunda!

Metod nummer 2. Skapa speciella fall

Trots din busyness hittar du fortfarande tid att gå till en restaurang för att bara titta på varandra, njuta av en trevlig atmosfär och en vacker måltid, dansa. Skapa detta speciella tillfälle, klä upp, boka och njut av det faktum att du både känner dig lugn och skämmer bort dig själv. Det är ett bra sätt att tillbringa tid tillsammans, planera din framtid, semester, resa eller dela dina drömmar om en karriär.

Ibland behöver du hitta en säker plats att prata med varandra - det här kan vara en viktig del av att upprätthålla ett intimt förhållande. Dela hur du känner och vad du tycker. När du kan kommunicera fritt och öppet med varandra stärker det känslan av kärlek och friskhet i relationerna.

Metod nummer 3. Ge varandra små presenter

Hur länge väntar du till nästa födelsedag, det nya året, den åttonde mars? För att känna semestern oväntat och förutse det, låt var och en av er lära sig att skapa speciella stunder varje dag. Då kommer du att vara bunden av en gemensam känsla som kan uppstå i tid, när som helst.

Det här ögonblicket kan vara små oväntade gåvor, e-postmeddelanden, utflykter, lära sig någonting nytt, njuta av en skriftlig eller utvald låt ... Alla dessa små överraskningar är skapandet av ett speciellt ögonblick.

Metod nummer 4. Gör "Respekt"

"Respekt" kommer från det latinska ordet, vilket faktiskt betyder att titta tillbaka. Titta tillbaka på din partner varje gång han gör någonting. Praktiskt taget innebär det att du måste vara uppmärksam på alla dina partners och dina talanger, och att uppskatta dem. När din älskade gör någonting, behandla hans handlingar som ett litet mirakel.

Berätta för varandra hur bra din partner gör det här eller hur trevligt det är för dig att ha sin lilla bukett av violer eller hur du gillar det, han lagade kaffe för dig på morgonen. Det uppdaterar alltid förhållandet och skapar en semester i de ögonblick som andra par kallar vana eller rutin.

Tips # 5. Tack partnern oftare

"Tack för att du är i mitt liv." Varje dag i ditt förhållande, hitta ett sätt att prata om det för din partner. Tacksamhet till honom är den bästa motgiften för att upprätthålla förändringarna i de förhållanden som kommer att ske över tiden. Ingenting förblir detsamma, men om du delar tacksamma känslor för varandra kommer ditt förhållande att utvecklas. Varje stämning, konversation, gåva, resa är ett nytt tillfälle att säga: "Tack för att du är i mitt liv."

Du kan säga "tack" för blommor, böcker, luncher, vila, ljus, vin, teater, konserter, danser, båtliv, massage och bara lyssna, men glöm inte att uttrycka din tacksamhet varje dag.

Det är lätt att hålla nya relationer fräscha och sexiga - uppskattar bara varandra och de enkla stunder som gör livet lyckligt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.