^

Kärlek spel

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.11.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Kärleksspel på sexologernas språk kallas första fasen av sexuell kontakt - en förspel. Prelude behövs för att en man och en kvinna med olika sexuella temperament kan styra sin sexuella intensitet och uppnå orgasm samtidigt.

Funktioner av kvinnor i kärleksspel

Kärleksspel beror helt och hållet på partnernas fantasi. De kan spenderas var som helst - åtminstone på en ljuskrona. Säng - det vanligaste och vanligaste sättet att genomföra förspelet, men inte det enda. Funktion av kärleksspel i det. Att ett par kan ha olika temperament, och om en partner behöver antända sina handlingar, så tvärtom måste du hålla tillbaka din kärlekskänsla.

Under processen med kärleksspel kan ett par påverka erogena zoner, kramar, kyssar, vibrerande stridningar, skonsam ord, bitande. I kärleksspel är en man i naturen mer uppfinningsrik än en kvinna. Hon är mer värd. Biologiskt är en kvinna mer hemlighetsfull i känslorna av hennes känslor, och det är viktigt att en man tar hänsyn till detta. Men hon är mer känslig och djupare och längre upplever sina sexuella känslor.

Om en kvinna i ett par är mer aktiv än en man, så är hennes karessioner mer raffinerade och skonsamma än män.

De Sexigaste Kisses

I kulturerna i olika nationer tolkas kyssar på olika sätt. Till exempel har vissa afrikanska folk ingen kyss alls, eller anses vara mycket oanständiga. Till exempel, på ön Fiji och idag, älskar älskare istället för att kyssa sina näsor och puffer. Det är ett uttryck för kärlek. De flesta par, enligt sexologer, vet inte hur man kyssar. Detta berövar den sexuella intimiteten hos sensationsvärmen. Under tiden, för en kvinna, är irriterande av de erogena zonerna i större utsträckning partiets läppar och tunga än hans händer.

Vissa par föredrar att kyssa insidan av sina läppar. Från detta upplever de nöje. En variant av en sådan kyss kan vara en kyss i underläppen, när en man fattar det och rör vid tungan. Detsamma kan göras med överläppen som ett alternativ. Ibland täcker munnen båda läpparna. Om partnerns tunga bara berör deras yta, är en sådan kyss intim att kalla det väldigt svårt.

Den mest intima är den så kallade franska kyssen, när partners kyssar halvöppna munnar och flyttar sina tungor. Dessa kyssar skiljer sig åt med varaktighet och intensitet. De kan vara korta, långa, skarpa, mjuka, mjuka, bitande och så vidare. Allt beror på partners önskan. Om kyssen inte gillar, kan den inte göra känslan av både mer intensiv, men omvänt kan orsaka avstötning och en minskning av värmen.

Omfamna

Att upphetsa en partner (partner), en kyss räcker inte. Omsmak i kön är lika viktigt ett element som kyssning. De kan vara olika i varaktighet och intensitet. Omsmak kan vara lång, stark, som en ryck, kort, mild. Många kvinnor föredrar olika i intensitet omfamningar och kyssar. Till exempel är omfamningen kort och stark, och kyssen är lång och mild. Vad och vem gillar samlag, kan bara bestämmas i praktiken, i ett experiment.

En unik biologisk individualitet och uppfostran kan vara konflikt, och då måste en kvinna och en man frigöra sin sanna väsen. Då blir det ingen sexuell förkylning och okunnighet om vad man ska göra med partnern, om de visar fullständig likgiltighet mot dina heta handlingar.

Det vanligaste misstaget hos män (och ibland kvinnor) är förväntan om att deras handlingar kommer att följas av ett omedelbart svar, den hetaste reaktionen. Faktum är att det ofta inte är fallet. Om sexuell upphetsning ökar gradvis måste partnern ha tålamod och takt för att inte vänta på omedelbart svar och fortsätta att experimentera med partnern tills hon verkligen känner sig upphetsad.

Ömtåliga områden av en kvinna

I klassikern av sexspelet, efter kyssning och omfamning, har det en effekt på de erogena zonerna. Vanligen från toppen ner: första huvud och nacke, sedan axlar och hål under armhålorna, då är en av de mest kraftfulla erogena zonen bröstkörtlarna. Och slutligen, könsorgan, höfter, fötter.

Det vanliga misstaget hos män är att kvinnornas känslighet är beroende av sin storlek. Detta är långt ifrån fallet, eftersom den mest känsliga delen av bröstet är bröstvårtan och området i närheten av det, den så kallade areolaen. Bröstens excitation kommer snabbt när sträckning, stickningar, pressning, vibrerande beröring och så vidare.

De känsligaste erogena zonerna hos en kvinna är den lilla labia, området runt dem, klitoris och ingången till slidan. Korrekt (inte grov) beröring av klitoris kan orsaka för kvinnor inte bara en stark spänning, utan också en orgasm. Klitoris är en av de mest kraftfulla hävstångarna för att styra sexuellt beteende hos en partner. Om en man vet det, kommer han enkelt att ta med sig partneren till orgasmens tillstånd.

Några män tror felaktigt att den mest erogena zonen hos en kvinna är den inre ytan av slidan, såväl som livmoderhalsen och vajrarna inuti. Men det här är inte så - klitoris är bortom konkurrensen.

trusted-source[1]

Hur hittar man en klitoris?

Den berömda punkten G, som enligt samtal är i kvinnan, då och där, är det troligtvis på klitoris. Mer exakt är det samma sak. Men inte alla män vet hur man stimulerar en kvinnas klitoris korrekt. När klitoris är i vila är det praktiskt taget osynligt. Det mesta är under kvinnans yttre könsorgan. En liten del av klitoris i form av ett tuberkel kan utskjuta i den övre delen av labia. När en kvinna är upphetsad ses clitoris mer. Han kommer till ett tillstånd av erektion på samma sätt som hanens sexuella organ fylld med blod. Och då ökar det.

En man kan bara upptäcka en klitoris om han försiktigt trycker på den här stöten. I detta kan en kvinna hjälpa honom - hon känner till platsen för sina sexuella organ bättre. Trots att klitoris är mycket känslig, räcker det inte med ett tryck på det. För att stimulera en partner måste du applicera en lätt massage - lång eller kort i tiden.

Kärleksspel och stimulering av klitoris i processen förbereder partnern för samlag. Medan detta kärleksspel pågår. Det är viktigt att inte ha bråttom och inte ge in på stereotyper. Under en kärleksförspelning borde en man inte bilda händelser, och en kvinna borde böja sig för detta och låtsas att hon är redo, om den inte är. Resultatet borde vara excitering av båda, så preludesexologerna kallar exciteringsfasen.

Hur man bestämmer om en partner väckts?

För en man är spänning lätt att bestämma - hans penis kommer att berätta om allt, vilket ökar och blir elastiskt. En kvinna kan uppleva spänning och orgasm, men naturen kan inte luras. Om partnern förstår tecknen på att väcka en kvinna kommer han att märka följande:

 • Allmän rodnad av ansiktshuden eller delvis
 • En kvinna kan bränna kinder, dimples på kinderna, öronloberna
 • Pulsfrekvensen är
 • Mage muskler i buken
 • En kvinna kan vara täckt med "goosebumps"
 • Spända och stickande bröstvårtor
 • Klitoris är ansträngd, och labia komprimeras inte längre så tätt som skalskalarna - de öppnas något
 • De yttre könsorganen (små läppar) sväller ur blodets strömning
 • Deras känslighet ökar kraftigt
 • Vagina expanderar
 • Livmodern rätnar
 • Från slidan kan transparent slim frisättas - det här är ett smörjmedel som indikerar kvinnans beredskap för samlag

Det sista tecknet (fett) är ett problemfritt tecken på att en kvinna är redo för intimitet med en man.

Denna fas slutar vanligtvis spänningsfasen, som varar i genomsnitt 15 minuter. Ibland - längre. Ett långt kärleksspel är inte heller bra. Hon kan tröttna både en kvinna och en man, särskilt om den här tiden hade både tid att uppleva en orgasm.

Om partnern inte är redo ...

Om en man fortfarande misslyckats med att tända en kvinnas passion under fasafasen, kan han använda den så kallade flerstegsmetoden för stimulering. Han är att en man följer noga en kvinnas reaktion på sina smärtar, men han tar inte sig till orgasm. När kvinnan lugnar sig, fortsätter han igen, och så vidare i 2-3 omgångar, tills kvinnan är redo för coitus. Detta är en flerstegsmetod.

Om man under en partner inte började hålla sig kvar och få en orgasm, så kan hon inte omedelbart kräva av honom nästa samlag. Människans fysiologi är sådan att de behöver tid för att bli upphetsad igen. Denna paus är upp till 20 minuter. Till kvinnan kände inte känslan av missnöje och smärta i äggstockarna vid denna tidpunkt, kan partnern få henne till orgasm genom att stimulera klitoris.

Här är funktionerna i kärleksspel - den första fasen av en fullfjädrad sexuell handling. Efter det kommer nästa fas, koalition eller på läkarens språk det låter som en platå. Om det - i vår nästa publikation.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.