^
A
A
A

Om projektet

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

12 March 2020, 18:49

Vem är vi

ILive-portalen "I live! Ok! :)" är en informationsresurs som ger användarna den mest användbara informationen om alla aspekter av livet som är viktiga för en person, såsom hälsa, familj och barn, skönhet och mode, näring och dieter, relationer, sport och självklart De mest intressanta nyheterna!

Med tanke på att vi är en informationsresurs om människors hälsa och dess hälsosamma livsstil, förstår vi vikten av detta kunskapsområde och dess grad av inflytande på människors liv och hälsa.

Vi strävar efter att vara en auktoriserad resurs inom medicinområdet, med gott rykte och användarvänligt innehåll.

Vi hänvisas till av många ansedda och oberoende källor, inklusive Wikipedia.

Därför, trots att informationen som publiceras på portalen endast är avsedd som referens och inte får användas utan att ha råd med en specialist, ställer vi höga krav på kvaliteten på vårt innehåll. Allt iLive-innehåll granskas av medicinska experter för att säkerställa högsta möjliga noggrannhet och konsekvens med fakta.

Vi har strikta regler om val av informationskällor och vi hänvisar bara till välrenommerade webbplatser, akademiska forskningsinstitut och om möjligt bevisad medicinsk forskning. Observera att i materialet är siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) interaktiva länkar till sådana studier.

Detaljerad information om innehållskrav och redaktionell politik på webbplatsen finns i våra  Regler och policyer.

 

Kontakta oss:

Ivan Petrov - Projektledare

Alexey Portnov - Utgivande redaktör, medicinsk expert

Adress: Ukraina, Kiev, Mayakovsky Avenue 75, POB 104, 02232

Telefon: +38 (094) 497-40-08

E-post: contact@ilive.com.ua

Du kan också kontakta oss!

 

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.