^

Hälsa

Symtom och tecken på tröst hos män: klåda, utslag, brinnande, lukt

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 23.11.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Thrush är en vanlig sjukdom som huvudsakligen påverkar det urogenitala området. Det är känt att tröst hos män är mycket mindre vanligt än hos kvinnor. Denna patologi ger emellertid lika stor obehag, både för män och kvinnor. Orsaken till sjukdomen är densamma för båda könen: den störning av den normala funktionen hos de slemhinnor, störning av den normala sammansättningen av mikrofloran (dysbios), såväl som utveckling av svampinfektioner (svampar släktet Candida).

Thrush är ofta åtföljd av klåda i könsorganen. Klåda orsakas av en inflammatorisk process, ett brott mot normal mikroflora, en infektion. Klåda kan utvecklas som ett resultat av det faktum att bakterie- och svampmikrofloran producerar en stor mängd toxiner och avfallsprodukter som irriterar slemhinnan i urinvägarna och orsakar utveckling av rodnad, klåda, brännande. Mot bakgrund av allt detta kan lokal temperatur stiga, vilket leder till en känsla av värme och bränning.

Även tröst åtföljs av sekret med vit färg. Ibland har de en korkad konsistens. En obehaglig lukt kan också observeras, speciellt om trusen inte behandlas under lång tid. Lukten är som lukten av fisk.

I vissa fall kan svullnad utvecklas. Ändå är ödem med tröst mycket sällsynt. Orsaken till svullnad kan vara en inflammatorisk reaktion, ett felaktigt utvalt läkemedel.

Med försummade former av sjukdomen kan smärta i perinealområdet och även smärta i anus uppstå (speciellt när infektionen sprider sig till rektum, tarm).

Hur ser tröst hos män ut?

Sjukdomen har ett extremt obehagligt utseende: vit urladdning från könsorganen. Ofta har de en korkad konsistens, ett fläckigt utseende. Det åtföljs av svår klåda, brännande, obehaglig lukt.

Tröst hos män med diabetes

Med diabetes uppträder ofta tröst på grund av att kroppen är en skarp kränkning av metaboliska processer. I synnerhet stör metabolism av kolhydrater. Detta manifesteras av ett ökat glukosinnehåll i blodet. Glukos skapar en extra börda på kroppen, i synnerhet på njurar och lever.

Även hormonella processer i en organism bryts. Detta leder i sin tur till en minskning av immunstatusen, en kränkning av det normala tillståndet hos mikrobiocenoserna hos huvudbiotopen. Mikroorganismernas koloniseringsresistens minskar vilket leder till en minskning av antalet normala mikrofloror och en ökning av patogen mikroflora. Det här är hur tröst utvecklas hos män.

Symtom

Som de tidigaste tecknen på utvecklingen av tröst hos män är det möjligt att överväga klåda och brinnande i området av genito-urinvägarna. I vissa fall kan det vara en snabb uppmaning att urinera, ibland smärta vid urinering. Då är det en obehaglig lukt.

Klåda för tröst hos män

Trusläge åtföljs av en klåda, som intensifieras med progression av infektion och inflammation. Klåda är vanligtvis en brinnande natur. Ofta åtföljd av rodnad och irritation. Kliande på natten tenderar det att minska vid morgonen. Klåda blir också lättare efter tvättning av perineum med varmt vatten och tvål.

Klåda orsakas av mikroflora sjukdomar. Det verkar i händelse av att antalet mikroorganismer som eu-bakterier, clostridier, peptokocker och vellonella ökar. Klåda utvecklas vanligen om deras antal överstiger 10 4  cfu / ml. Normalt bör antalet mikroorganismer inte överstiga 10 3  cfu / ml.

Eliminera klåda genom att tvätta med varmt vatten (så ofta som möjligt). Det är bättre att använda babysåpa eller gel för intim hygien. Efter det måste huden torka torrt (gnugga inte), smörj med babycreme eller grädde för intim hygien. Med svår klåda är det bättre att använda speciella läkemedel som kommer att minska nivån av bakterie, ta bort den inflammatoriska processen. Läkaren kan välja ett sådant botemedel.

Utslag och feber vid trossa hos män

Ett utslag kan uppstå om orsaken till den inflammatoriska och smittsamma processen är en svampinfektion eller en inflammatorisk reaktion.

En ökning av temperaturen indikerar alltid antingen en intensiv återvinningsprocess eller en progression av den inflammatoriska och smittsamma processen. Ökningen i temperaturen indikerar att kvantitativt ökat antal opportunistiska och patogena mikrofloror har ökat avsevärt och överskrider normvärdena. I detta fall råder mängden patogen mikroflora över företrädare för normal mikroflora, vilket leder till att den infektiösa inflammatoriska processen upprätthålls.

Smärta i tröst hos män

Smärta kan vara ett tecken på att sjukdomen redan är ganska försummad och en ganska intensiv inflammatorisk och smittsam process utvecklas. Vanligtvis uppstår smärta i penis och intensifieras med urinering. Med sjukdomsprogressionen kan smärta spridas till anus och ändtarmen. Vi måste starta behandlingen så snart som möjligt för att förhindra att infektionen sprids till hela tarmarna. Detta kan leda till en kränkning av tarmmikrofloran, vilket resulterar i allvarliga gastrointestinala patologier.

Burning med tröst hos män

Ganska ofta är törst åtföljd av en brännande känsla. Detta symptom är ganska vanligt. Detta symptom är speciellt karakteristiskt för de sena stadierna av sjukdomsutvecklingen, där en intensiv utveckling av den infektiösa och inflammatoriska processen sker. Bränning sker om det sker en kraftig minskning av antalet opportunistiska och normala mikroflora. I stället ökar antalet mikroorganismer som eu-bakterier, clostridier, peptokocker och vellonella. Bränning, som regel, utvecklas om antalet mikroorganismer överstiger 10 4  cfu / ml. Normalt bör antalet mikroorganismer inte överstiga 10 3  cfu / ml.

Det är viktigt att förstå att brinnningen intensifieras på natten. En outhärdlig brinnande känsla uppträdde om en svampinfektion utvecklades och graden av invasion är tillräckligt hög. Du kan bli av med att bränna med hjälp av läkemedel, eller homeopatiska preparat, vegetabiliska avkok. Ganska effektiv i detta fall är tvätten med växtextrakt, följt av smörjning av drabbade områden med speciell olja eller grädde.

trusted-source[1]

Luktar med tröst hos män

Trus är associerad med utvecklingen av bakteriell och ibland svampmikroflora. Denna process åtföljs av en obehaglig lukt. Med utvecklingen av bakteriell mikroflora är lukten setrefaktiv, medan i fall av svampinfektion liknar lukten lukten av fisk. Med luktens natur kan vi grovt anta vilken typ av infektion som orsakade utvecklingen av patologi.

Stages

Thrush uppträder vanligen i tre steg. I det första steget är symtomen dåligt utvecklade, eller de manifesterar sig inte alls (den så kallade asymptomatiska kursen). Vanligtvis vid detta skede minskar immuniteten, normal mikroflora störs. Allt detta leder till utveckling av svampinfektion, kolonisering av fria mikrobiotoper genom patogen mikroflora.

Gradvis strömmar sjukdomen in i andra etappen (när de första tecknen på sjukdomen börjar dyka upp). Vid detta skede finns det redan vitkromad utsöndring på lesionsplatsen, kliande, liten irritation utvecklas. Immunsystemet fortsätter att minska sin aktivitet, slemhinnans koloniseringsresistens minskar också, vilket leder till försämring och progression av infektionen. I detta skede är sjukdomen lätt behandlingsbar.

I det tredje skedet utvecklas sjukdomen, täcker stora delar av kroppen, påverkar allt fler nya biotoper. På detta stadium är sjukdomen redan ganska svår att behandla. Ofta krävs långvarig komplex terapi, inklusive användning av immunomodulerande komplex, medel som syftar till normalisering av metaboliska processer. Vissa lokala medel används också. Behandling kombinerar effektivt både traditionella läkemedel och icke-traditionella läkemedel: homeopatiska, alternativa läkemedel, fytopreparationer.

Inledande steg

Vid det inledande skedet manifesteras vanligen smärta, rodnad och irritation i huden. En inflammatorisk process kan också utvecklas, vilket åtföljs av frisättningen av vit ostmassa. I detta skede, vanligtvis tillräckligt med antibakteriell eller antifungal behandling, normaliseringen av bakteriell mikroflora.

trusted-source[2]

Kronisk tröst hos män

Tröst kan gå till ett kroniskt stadium, om det inte kan botas i tid. I det här fallet kommer det att manifesteras med allvarlig klåda och brännande, rodnad i lesionsområdet. Den kroniska formen indikerar att en person utvecklar en kronisk dysbakteri, det normala sambandet mellan den patogena, opportunistiska och normala mikrofloran störs. Överträdelse av mikroflora förvärras på vintern och en ven, eftersom kroppen under denna period saknar vitamin, näringen är mindre än full, motsvarande överträdelser av immunstatus, hormonell bakgrund.

trusted-source[3], [4], [5], [6], [7], [8]

Running tröst hos män

Om patologin utlöses kan den vara full av svampinfektion, som ständigt fortskrider och fångar fler organ och system. Den försummade smittformen måste nödvändigtvis behandlas, eftersom den bara kan förvärra hela organismens tillstånd, minska organismernas försvar, störa hormonell bakgrund och metaboliska processer i kroppen.

Tröst hos män utan symptom

Den latenta kursen av sjukdomen är sällsynt, men det kan iakttas i den kroniska sjukdomsförloppet, och även om en av partnerna är infekterad. Vanligtvis ger den latenta formen inte obehag för personen, men det behöver behandlas, eftersom det kan undergräva människors hälsa signifikant och orsaka allvarliga komplikationer.

Hidden Thrush in Men

Med latent form detekteras sjukdomen av en slump, under diagnosen av någon annan sjukdom. I detta fall ger patologi inte en person obehag. Oftast trast hittas oavsiktligt medelst bakteriologisk undersökning, under vilken struma diagnostiseras, är den kliniska bilden domineras av opportunistiska och patogena floran, och avslöjade svampflora (i form av svampen släktet Candida).

Frekvent tröst hos män

Om trusen uppträder ofta är det nödvändigt att kontrollera immuniteten. Ganska informativt är det utvecklade immunogrammet. Denna analys innebär en analys av huvudkomponenterna i immunceller, deras förhållande, vilket visar de immateriella statusens kvantitativa och kvalitativa egenskaper. Av stor betydelse är analysen av lymfocyter, leukocyter, monocyter, neutrofiler, eosinofiler.

När en överträdelse av immunförsvaret, särskilt en överträdelse av förhållandet mellan cirkulerande immunceller, leukocyter, utvecklar en frekvent infektion. Detta beror på att CECs och leukocyters huvuduppgift är exakt skydd mot bakterie- och svampformerna hos mikroorganismer, samt upprätthåller normal kroppshomostas. Även frekvent tröst kan utvecklas mot bakgrund av en virusinfektion, vilket undergräver kroppens försvar väsentligt.

Formulär

Tröst hos män kan förekomma inte bara i perineum utan även i andra delar av kroppen.

Tröst på människors kropp

Sprängan påverkar hela kroppen endast om den mänskliga immuniteten reduceras kraftigt. Under normal immunitet förhindrar normal mikroflora intensiv reproduktion av bakterier, vilka är orsakssambanden till infektionssjukdomar, inklusive tröst. Undertryck av svampinfektion, patogen mikroflora uppträder.

Trush kan behandlas genom att korrigera immunsystemet och återställa normal mikroflora. Detta är det mest effektiva sättet. Du kan också använda vissa salvor för extern användning samt preparat avsedda för oral administrering.

trusted-source[9], [10], [11]

Tröst på mänens ansikte

Den person som påverkas i händelse av att den normala mikrofloran är störd, och det finns ett stort antal patogena organismer i det övre hudskiktet (epidermis), inklusive en svampinfektion, som aktiveras under olika förhållanden.

Tröst på penis

Det förefaller som regel med rodnad och vit utstrålad urladdning. Processen kan åtföljas av en obehaglig lukt, brinnande, klåda. För att välja den bästa behandlingen måste du se en läkare så snart som möjligt, genomgå den nödvändiga behandlingen. I detta fall bör behandlingen vara omfattande. Som regel innehåller det medicinering, liksom vissa externa läkemedel som hjälper till att snabbt återställa normal mikroflora och förbättra immuniteten.

Har tröst omskuren män?

Sprängen utvecklas oavsett om mannen hade omskärelse eller inte. Detta beror på det faktum att grunden för tröstutveckling är en minskning av immunitet och en överträdelse av den bakteriella mikrofloran i urogenitalt nervsystemet.

Bly till sådana brott kan nyligen överföras antibiotikabehandling, som dödar inte bara patogen mikroflora utan också normalt. Det slutar med en dysbios. Det finns också kränkningar av slemhinnans normala tillstånd, kliande, brinnande, rodnad utvecklas. Detta beror på rikliga utsöndringar, vilka utvecklas mot en bakgrund av nedsatt immunitet, utvecklingen av den inflammatoriska processen.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16], [17]

Kram i män i munnen

I munhålan kan tröst vara en följd av störningen av normal mikroflora. Det finns en sådan kränkning mot bakgrund av nedsatt immunitet, eller efter att ha tagit antibiotika. Ibland kan orsaken vara en långvarig användning av vissa grupper av läkemedel, kemoterapi.

 Trus kan också utvecklas om mikroorganismer har gått in i munhålan, som normalt borde bibehålla andra biotoper. Till exempel kan utvecklingen av tröst bidra till penetrationen av den patogena mikrofloran i urogenitalt området i munhålan. Ibland kan penetration av tarminfektion i munhålan bidra till utvecklingen av tröst i denna biotop. En sådan infektion tränger sällan in i munhålan genom vardagliga medel. Det huvudsakliga sättet för överföring är med oralsex med en infekterad partner.

Tröst i ljummen hos män

Huvudplatsen för lokalisering av tröst hos män är inguinalregionen. I denna zon utvecklas sprängen ganska snabbt, eftersom det skapar optimala förutsättningar för utvecklingen av anaerob mikroflora, som utvecklas utan åtkomst till syre eller vid begränsade mängder syre.

Om vi anser att det främsta orsaksmedlet för tröst är svampen av släktet Candida, kommer dess övervägande i inguinsonen att vara uppenbar. Detta beror på det faktum att svampen är en anaerob, vars utveckling uppstår vid bristande syreförhållanden. Klåda, brännande, rodnad utvecklas. Behandling kräver antifungal behandling.

Tröst på mänens läppar

På läpparna utvecklas rodnad extremt sällan, särskilt hos män. Detta kan vara en följd av störningen av normal mikroflora i munhålan. Normal mikroflora kan störas av två skäl. Den första orsaken är en minskning av immuniteten, där det finns en utveckling av dysbakterios (en minskning av antalet normala mikrofloror, som omedelbart aktiverar patogen mikroflora). Den andra orsaken är att patogen mikroflora penetrerar in i munhålan från andra biotoper, i synnerhet från urogenitalvägarna.

Det första alternativet kräver korrigering av mikroflora. För att göra detta, bestämmer oftast immunmodulatorer, som korrigerar immunsystemets tillstånd, normalisering av mikrofloran. Probiotika eller prebiotika används också för att normalisera mikroflora. Dessa är ganska allvarliga medel som endast kan behandlas under ledning av en läkare. Dessa läkemedel ordineras av testresultaten.

Det andra alternativet kräver antibiotikabehandling eller antimykotisk behandling (beroende på sjukdoms orsakssamband). Du kan också ordinera behandlingen endast baserat på testresultaten. En bakteriologisk studie genomförs, under vilken sjukdoms orsaksmedlet isoleras, väljs en effektiv läkemedel och dess optimala dosering för den.

Svalg i halsen hos män

I medicinsk praxis kan tröst i halsen hittas extremt sällan. För dess utveckling bör det finnas mycket låg immunitet, vilket är ungefär i nivå med immunbrist. Vanligtvis är det en komplicerad form av obehandlad törst i munnen eller läpparna. 

Behandling tröst hos män

Utsläppen kan behandlas med medicinering, folkmedicin, homeopati. Det finns många recept som gör att du snabbt och effektivt kan bli av med utslaget. Tänk på de mest effektiva och snabbverkande recepten.

 • Recept nummer 1.

Det är ganska effektivt salva från tallkött och smör. För att förbereda salvan, ta ca 50 gram smör, smälta i ett vattenbad, sätt 5-10 gram gummi. Sätt på en svag eld, med konstant omrörning rör. Ta sedan bort från värme och låt frysa. Applicera ett tunt skikt på könsorganen. Du kan smälta upp till tre gånger om dagen. Behandlingstid - tills fullständig återhämtning.

 • Recept nummer 2.

Livslångt med soda minskar tydligt klåda, eliminerar snabbt inflammation. Det är viktigt att inte applicera produkten direkt på slemhinnorna och könsorganen, eftersom det kan orsaka brännskada. Produkten appliceras och försiktigt gnids in i skönhetsområdet eller in i sakrummet.

För att förbereda salvan, sätt en tesked soda i en liten skål med falconer, blanda noggrant. Om man rör om till ett homogent tillstånd är det omöjligt, det är möjligt att tända på låg värme. Applicera på huden 3-4 gånger om dagen tills symtomen helt försvinna. Applicera inte på slemhinnor!

 • Recept nummer 3.

Olja från salvia medicinalväxter hjälper till att eliminera fläckar på kort tid. Ta 1-2 matskedar örter och häll ett glas kokt varm solrosolja. Låt stå i 2 timmar. Därefter applicera på området klåda och brinna några gånger om dagen.

Det finns också andra sätt som tröst hos män snabbt passerar. Till exempel kan du använda avkok av olika örter för tvätt. I vissa fall visas brickor, kompressor, lotioner.

För behandling av halstrubb, använder män ofta sköljningar. Används som vegetabilisk avkok eller rent vatten. Tänk på vissa tillsatser som kan användas för att skölja halsen och smörja olika hudområden.

 • Recept nummer 1. Salva för sköljning

Välprövad salva från nålar. För dess förberedelse måste du ta ca 100 gram nålar, tvätta den, placera den på en platt skål och sätt den på eld. Efter att nålarna brinner helt, kommer det att lämna aska och klibbig vätska. Denna vätska tas, blandas med aska och sättes till sköljbuljongen. Ungefär en tredjedel av en tesked av denna produkt löses i ett glas varmt kokt vatten. Rör omedelbart. Sköljning ska vara cirka 3-4 gånger om dagen.

Du kan också applicera salva externt: att applicera på området av halsen från framsidan, området av lymfkörtlarna. Det är tillrådligt att applicera det så att det fortfarande är varmt. Upprepa proceduren är nödvändig dagligen tills symptomen på tröst försvinner.

 • Recept nummer 2. Elixir mot infektion

Snabbt eliminera den smittsamma och inflammatoriska processen, smärtssyndrom, klåda, utslag och irritation hjälper elixir från havtorn. Ta 200 ml etylalkohol och gnid in i halsområdet, liksom bakom öronen och in i templets område innan värmen uppträder. Sedan appliceras ett tunt lager av förpressad havtornsolja från ovan. Topp med ett tunt lager av cellofan. Håll kompressorn i 30 minuter. Avlägsna och smörj med petroleumgel eller glycerol

 • Recept nummer 3. Salva från cedar oleoresin och propolis

Denna salva tar snabbt bort inflammation och eliminerar smittsamma processen. För att förbereda salvan ta ca 50 gram propolis, smälta i ett vattenbad, sätt 5-10 gram cedertom, rör om tills en enhetlig massa bildas, låt frysa. Applicera ett tunt lager på halsområdet, täck med cephalic. Du kan smälta upp till tre gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen är tills fläckarna försvinner helt.

 • Recept nummer 4. Salva med mustasch och senap

Mycket snabbt eliminerar inflammation och minskar manifestationen av alla smittsamma fenomen. Förberedning i ett glas med en naturlig klocka, sätt en tesked senap, blanda noggrant och applicera på huden 3-4 gånger om dagen på lymfkärl, hals- och bröstkorgsområdet. Denna salva kan sväva dina fötter och lägga den på en matsked i fotbadet.

Du kan också smörja med denna salva för natten. Razirayut cirkulära rörelser fram till utseendet av värme. Sätt sedan på varma strumpor och lägg dig helst och lägg dig bakom en varm ullfilm. Det rekommenderas också att dricka ett vegetabiliskt avkok med antiseptisk eller antiinflammatorisk verkan. Väl hjälper salvia, kamomill, calendula, stevia, nässla. Även härrörning hos män är snabbt härdad när man tar vitaminer utöver grundläggande behandling. I synnerhet har vitamin B-gruppen en positiv effekt.

I avsaknad av symptom är det bättre att behandla patologin med homeopatiska läkemedel. Det bör noteras att homeopatiska läkemedel är ett av de mest effektiva sätten att behandla olika infektiösa och kroniska sjukdomar. Ändå är de också ganska farliga, särskilt när de används felaktigt.

 • Recept nummer 1.

För att eliminera klåda, brännande, irritation i perineum och inguinalområdet, applicera salva. Du måste ta 1 matsked enbärbär, riven lavendel och maskrosgräs. Blanda med 50 gram glycerin, bringa till en homogen massa. Därefter appliceras ett tunt skikt på de drabbade områdena.

 • Recept nummer 2.

Den andra oljan består av ett extrakt av gran och tallnålar, samt kokosnötsolja och jojobaolja. Ungefär 50 ml olja (en blandning av två oljor) värms upp i ett vattenbad, tillsätt 2 teskedargransextrakt, 2 matskedar grannål. Koka i 2-3 minuter, ta bort från elden, blanda noggrant, ge möjlighet att brygga. Lägg sedan till vattnet för att tvätta, bada och applicera ett tunt skikt på huden, upp till 5 gånger om dagen.

 • Recept nummer 3.

Ta en tredjedel av ett glas kvartsand, blanda med ett halvt glas ricinolja, tillsätt 2 droppar etylalkohol. Det rekommenderas att insistera på en halvtimme. Innan appliceringen rekommenderas att blanda, applicera sedan på skadade områden upp till 3 gånger om dagen.

För behandling av kronisk tröst och förebyggande av återfall, föreslås flera recept, testas efter tid och år av träning. Men även så är det viktigt att följa alla försiktighetsåtgärder. Först måste du följa alla rekommendationer från en läkare, följa det föreskrivna systemet. För det andra rekommenderas att endast läkemedel väljs efter att all nödvändig diagnostik har utförts och diagnosen är exakt definierad. Annars kan det finnas biverkningar, upp till sjukdomens försämring och progression.

 • Recept nummer 1.

Pumpaolja med tillsats av essentiell olja av lime och citron hjälper till att eliminera klåda från tröst på kort tid. Ta 2 matskedar pumpa frön och häll 5 matskedar kokt varm solrosolja. Insistera 3-4 timmar. Det visar sig pumpa grund, som absorberade alla vitaminer och kraften i pumpa.

Sedan tillsättes ca 40-50 ml pumpaolja till den resulterande oljan (den säljs i apotek i en steril form). Låt stå under ett tätt slutet lock i 2-3 timmar, varpå tillsätt 2-3 droppar kalkolja så mycket citronolja. Den kan användas för att skura, komprimera, bara gnugga den i de drabbade kroppsdelarna tills den är helt absorberad.

 • Recept nummer 2.

Färskt kålblad fuktas i kokande vatten, skakar av vattnet och appliceras på den tidiga regionen och sakrummet. Detta beror på det faktum att det ligger i den här zonen är de viktigaste områdena som stimulerar immunsystemets aktivitet och hormonella (endokrina) systemet. Detta är en slags biologiskt aktiva punkter. Under den kalla årstiden är kål tätt omslagen med ett brett bandage, eller ett bandage appliceras, täckt med torr värme. Håll en sådan kompress i en timme, varefter de försiktigt tar bort.

 • Recept nummer 3.

St John's wort är lämplig för både oral och extern applikation. För användning, förbered en separat buljong från beräkningen: ett glas kokande vatten lägger till en matsked örter. Brew i en timme. Det finns 2 alternativ för användning. I det första fallet är buljongen berusad under dagen, i små sippor. I det andra fallet används avkoket för smörjning av de drabbade områdena. På den första dagen smörj varje timme, då - ungefär varje 1,5-2 timme. Efter 2-3 dagar, gå till en tre-timmars smörjning tills symtomen försvinna helt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.