^

Hälsa

Vax från könsvårtor

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 09.08.2022
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

En salva från könsvårtor är ett läkemedel som gör att du kan bli av med en hudfel och smärtsamma känslor. Tänk på funktionerna i behandling av könsvårtor med liniment, de mest populära drogerna och principen om deras handling.

Salva används för immunmodulerande och konservativ antiviral behandling. Hittills finns det flera liniments som är effektiva vid behandling av genitala vårtor. Effekten av sådana läkemedel syftar till att undertrycka livet för det humana papillomaviruset och återställa immunsystemet, vilket leder till förstöring av papillom utan deras cauterization och kirurgiska avlägsnande.

Condylomor (vårtor) - detta är inte bara en defekt på huden, det är hudformationerna som uppträder när papillomviruset kommer in i kroppen. Användningen av salva kan eliminera epithelets tillväxt, vilket är huvudhudsdefekten. Men behandla papillom med liniments endast efter samråd med en kvalificerad hudläkare. Läkaren väljer en salva som kommer att eliminera hudskadorna och kommer inte att skada kroppen.

 • Effektivt liniment från könsvårtor påverkar inte bara den förändrade vävnaden, utan även viruscellerna, vilket förhindrar deras reproduktion.
 • Salva ska inte förvärra tillståndet hos patientens utseende, lämna ärr och spår, det vill säga vara omärkbar både för kort och långvarig användning.
 • För komplex behandling av papillom appliceras inte bara salva utan även ett antal andra antivirala läkemedel som påskyndar återhämtningsprocessen.
 • Användning av liniment från könsvårtor är nödvändigt för att komma ihåg om regelbundenhet av medicinska förfaranden och lämplig hygien hos det drabbade hudområdet.

Indikationer för användning

Indikationer för användning av salva från könsvårtor baseras på läkemedlets egenskaper hos läkemedlet och dess aktiva ingredienser. Men glöm inte att du bara kan använda liniment efter att ha hört en läkare. Behovet av sjukvård är motiverat av det faktum att varje specifikt fall av behandling med papillom beror direkt på arten av den patologiska processen och orsakerna till utseendet av hudtillväxten. En salva från könsvårtor används för att förstöra hudförändringar och förstöra celler som har HPV i deras genom. Läkemedlet har en terapeutisk effekt och blockerar reproduktionen av patogenens celler.

Hittills har läkemedelsmarknaden många salvor som används för att avlägsna hudskador som orsakas av humant papillomvirus. Vanligtvis rekommenderas patienter med papillom att använda liniment baserade på kinoloner (salicylsyra, oxolinsyra). Men användningen av dessa läkemedel kräver särskild vård, eftersom om du kommer till friska områden i huden, kan salvan orsaka brännskada.

De viktigaste indikationerna på användningen av salva från könsvårtor är behandling och förebyggande av hudtillväxt orsakad av HPV. Liniment används för återfall av sjukdomen med den första symtomen på könsvårtor. Om salicylsyrabaserade salvor används för behandling är den lämplig för att ta bort papillom på kroppen, men inte könsorganen, ansiktet eller slemhinnorna. Vid behandling av könsvårtor rekommenderas professionell behandling i kliniska inställningar. Detta kommer att minimera skador som orsakas av det aktiva ämnet i linimentet av friska hudområden.

Typ av problem

Formen av frisättning för behandling av könsvårtor beror på vilken typ av hudtillväxt och lokaliseringen av lokaliseringen. Med ett omfattande behandlingssätt används preparat av olika former, såsom tabletter, salvor och jämn lösning. Läkemedel för behandling med kapillär frisätts i form av injektioner för intravenös administrering, lösningar för kompresser och bandager, geler, krämer, linanser. Det finns också spray från kondylom, tinkturer och droppar för intag.

Dermatologen efter utnämningen utser den lämpligaste frisättningsformen, med inriktning på de individuella egenskaperna hos sjukdomsförloppet. När det finns tillväxt på könsorganen, kan de använda vaginalt suppositorier och suppositorier. Effektiviteten av behandlingen beror till stor del på valet av läkemedelsform.

trusted-source[1], [2], [3]

Farmakodynamik

Farmakodinamika salva från könsvårtor gör det möjligt att lära sig om de processer som uppstår med läkemedlet efter applicering på huden. Tänk på farmakodynamiken hos aktuella medel för behandling av papillomvirus i Panavir-exemplet.

Läkemedlet är en polysackarid med hög molekylvikt med immunomodulerande och antivirala egenskaper. Linimentets verkan är baserad på inhiberingen av syntesen av virusproteiner. Panavir främjar induktionen av leukocytinterferon och ökar kroppens icke-specifika motståndskraft. Har inte mutagena, cancerframkallande, embryotoxiska eller allergiska egenskaper.

Farmakokinetik

Farmakokinetiken för salva från könsvårtor representeras av processerna för distribution, absorption och metabolism av läkemedlet. Tänk på Panavirs farmakokinetik. Linimentet innehåller Solanum tuberosum extrakt, vilket är den huvudsakliga aktiva ingrediensen i preparatet. Efter applicering på huden absorberas salvan snabbt, det vill säga den har god absorption. Detta medför förstöring av virala celler och strider med den kosmetiska defekten av papillomavirus.

En liten del av läkemedlet går in i systemcirkulationen och utsöndras utan dröjsmål av kroppens tarmar och njurar. Har smärtstillande och antiinflammatorisk effekt, vilket gör att du kan bli av med obehagliga symptom på papillom, vilket kan orsaka klåda och brännande av huden i växlingsställen.

Salva från könsvårtor

Salva från könsvårtor används för att behandla små utväxter på kroppen. Särskilda könsvårdar är att de uppstår inte bara på kroppen utan även i munnen, på könsorganen och i anusen. Sjukdomen uppstår på grund av HPV - det mänskliga papillomaviruset. Genitala vårtor eller genitala vårtor förekommer ofta hos kvinnor på labia minora och i slidan. I sällsynta fall förekommer tillväxt i anus och även i livmoderhalsen. Hos män uppträder tillväxten på penisens huvud, på förhuden och hylsan i ljummen, skinkorna och låren.

Behandling av könsvårtor har ett antal funktioner:

 • Kroppen producerar inte permanent immunitet mot papillomavirus, vilket innebär att om infektionen återkommer kommer tillväxten att visas igen.
 • Hos 30-40% av patienterna som har behandlats och helt avlägsnats av papillom uppträder återfall. Därför är det förutom den huvudsakliga behandlingsbanan obligatoriskt att antirecessionsterapi

Behandlingen av genitalvårdar hanteras av en dermatovenerolog, det är han som väljer effektiva mediciner som hjälper till att ta bort hudtillväxten. För behandling av papillom gör en läkare ett diagram som kan innehålla:

 • Lokal användning av antivirala salvor för applicering på det drabbade området. Kemoterapeutiska läkemedel används för behandling: Solkoderm och Polofyllotoxin. Om liniment används hemma, då bör detta göras med extrem försiktighet, eftersom användningen av droger kan ge upphov till grova ärr.
 • Förutom salvor, för behandling av genitala vårtor, används även tabletterade antivirala läkemedel: Alpizarin, Likopid. Visst är dessa läkemedel förskrivna till patienter endast med flera och stora papillom.
 • Genitalvårdar behandlas med immunmodulatorer - Galavit, Immunofan, Cycloferon. Om tillväxten är mycket stor, utförs kirurgisk borttagning för borttagning: excision, laser moxibustion, kryostruktion.
 • Vid behandling av könsvårtor hos gravida kvinnor är liniment, liksom andra läkemedel, endast tillåtna under första trimestern. För att göra detta, använd Solkoderm eller Interferon.

Namn på salvor för condylomata

Namnen på salvor för condylomata måste vara känd för alla patienter som har upplevt denna sjukdom. Men innan du går till apoteket är det värt att veta att drogerna ska ordineras av den behandlande läkaren efter en fullständig undersökning och diagnos av sjukdomen. Läkaren ska bekanta patienten med reglerna för användning av salva från könsvårtor och patienten ska använda instruktionerna. Om könsvårtor behandlas i en zon som är otillgänglig för självavlägsnande, appliceras linimentet på de drabbade kroppsdelarna i en sjukhusinställning.

Eventuellt linning är kontraindicerat för egenanvändning för att avlägsna intranasala, intrauretala och intravaginala papillom. Med särskild vård och endast under överinseende av en läkare används liniment för att behandla personer under 18 år och gravida kvinnor. Tänk på de mest populära namnen för salvor för condylomata.

Preparationer av podofyllin (Podophyllum)

Podofillin är ett cytostatiskt läkemedel med växtekstrakter. Användningen av liniment orsakar papillomeknos, men förstör inte papillomviruset. Läkemedel i denna grupp används för att behandla könsvårtor.

Kondiloks 0,5%

Gel för avlägsnande av kondylom, finns med en plastapplikator för enkel applicering på huden. Läkemedlet används i tre dagar och appliceras på huden två gånger om dagen. Om du återkommer med kondylomi rekommenderas en andra behandlingskurs.

Allara 5%

Liniment appliceras ett tunt skikt på huden med kondylom. Behandlingsförloppet varar tills utrotningen försvinner, men inte mer än 16 veckor. Ämnet appliceras på huden tre gånger i veckan.

Preparat av blå katekiner (Sinecatechins)

Sinecatehin är ett extrakt av gröna teblad, som har antivirala, antioxidanta och immunostimulerande effekter på lesionerna.

Varulv 15%

Applicera på huden tre gånger om dagen tills papillomen helt försvinner. Innan du använder salvan, kontakta en hudläkare. Läkemedlet kan användas för att behandla genitala vårtor.

Haladerm

Läkemedlet är i form av en gel för behandling av hudskador. Galaderm är effektiv i både condylomata och andra hudtillväxter. Läkemedlet appliceras på den skadade huden 2-3 gånger om dagen i en månad. Den huvudsakliga kontraindikationen för användningen av läkemedlet är en ökad känslighet för dess komponenter. Långtidsanvändning av liniment kan orsaka allergiska reaktioner. Det släpps endast på recept.

Läs mer

Antiviral salva med antisvamp och bakteriostatisk verkan. Effektiv vid behandling av parasitala svampsjukdomar, med papillom och candidiasis. Salva appliceras på lesioner 1-3 gånger om dagen i en månad. Med mer långvarig användning orsakar läkemedlet rodnad i huden och brinnande. Kontraindikerad att använda under graviditet, med telangiektasi och hirsutism.

Panavir

Läkemedlet med uttalad virostatisk verkan. Kompositionen innefattar ett antal växtdelar: renat extrakt av Solanum tuberosum och biologiskt aktiva substanser. Tilldela för behandling av infektiösa och inflammatoriska skador i huden och slemhinnorna. Effektiv med condylomata, papillom, genital och oral herpes. Salva används externt i 7-10 dagar. Biverkningar av Panavir manifesteras i form av allergiska reaktioner. Läkemedlet är kontraindicerat att använda med individuell intolerans av läkemedlets komponenter. Panavir frigörs i form av en salva, en gel, en lösning för extern användning och injektioner.

Oksolin

Oksolinovaya salva har en hög antiviral aktivitet. Liniment används för behandling av könsvårtor, vätningsutslag, bältros och blåsor. Längden av läkemedlet från 3-4 veckor, linimentet appliceras 2-3 gånger om dagen på de skadade hudområdena. Oxolin kan orsaka en brännande känsla. Det är kontraindicerat att applicera överkänslighet mot dess komponenter.

Salicylsalva

Salva för extern användning, har antiseptisk, antiinflammatorisk, keratolytisk verkan. Liniment används för behandling av papillom, vårtor, psoriasis, ichthyosis, eksem, fet seborré, pityriasis och andra hudskador. Det är kontraindicerat att använda med intolerans av komponenterna i läkemedlet, med njursvikt och spädbarns ålder hos patienter. Salicylsalva orsakar biverkningar i form av allergiska reaktioner, klåda, brinnande och rodnad i huden. Den används endast för läkares recept.

Oksolinovaya salva med condylomata

Oksolinovaya salva med condylomata är effektiv vid behandling av hudvirussjukdomar. Det är ett effektivt antiviralt medel för extern användning. Den aktiva substansen - oxolin, har en hög aktivitet vid behandling av virus spridda av luftburna droppar.

 • Effektivt vid behandling och förebyggande av HPV, ARVI, herpes, psoriasis, berövande, adenovirus. Användningen av liniment minskar reproduktionen av virusinfektion och blockerar de inflammatoriska processerna.
 • Läkemedlet har nästan inga biverkningar, i sällsynta fall orsakar brännande och klåda. Har ett brett spektrum av åtgärder och är aktiv mot ett stort antal infektioner och virus. Den huvudsakliga aktiva substansen hjälper till att bekämpa de yttre symptomen på kondylom, men förstör inte viruset.
 • Applicera salva är nödvändigt på råd av en läkare, som vanligtvis appliceras läkemedlet på kroppens skadade områden och överlagrat vaxat papper. En liknande procedur utförs inom en månad för att uppnå en terapeutisk effekt.
 • Det används med försiktighet för behandling av papillom hos gravida kvinnor och hos barn. Liniment är dispenserat enligt läkares recept, särskild uppmärksamhet bör ägnas åt lagringsreglerna, eftersom dess medicinska egenskaper är beroende av detta.

Salva Wifefer från kondylom

Wyferonsalva från könsvårtor är ett botemedel mot behandling av papillomavirusinfektioner. Viferon är ett komplext läkemedel som innehåller ascorbinsyra och human interferon rekombinant alfa-2. Den har antivirala, antiproliferativa och immunmodulerande egenskaper. Drogens egenart är att även vid långvarig användning bildar Viferon inte antikroppar som neutraliserar dess aktiva substanser. Viferon frisätts i form av salvor och suppositorier för rektal administrering.

 • Salva används för att behandla herpetic lesioner i slemhinnorna och huden, med några manifestationer av papillomavirusinfektioner. Läkemedlet är effektivt vid behandling av bovoidpululos, vulgära vårtor och könsartade vårtor.
 • Viferon appliceras ett tunt skikt på kondylom från 3-4 gånger om dagen. Behandlingstiden är individuell för varje patient och varierar mellan 5-7 dagar.
 • Biverkningar manifesteras i form av hudallergiska reaktioner, klåda, urtikaria och passera genom 72 timmar efter att läkemedlet har dragits tillbaka.
 • Salva är kontraindicerat att använda med individuell intolerans av dess komponenter. Eftersom linimentet har en låg systemisk absorption, får den användas för behandling av papillom under graviditet och amning.

Condylm salva för avlägsnande av kondylom

Condylm salva för avlägsnande av kondylom används för att eliminera hudtillväxt som uppstår på grund av papillomvirus. Kämpar effektivt på hudens manifestationer av sjukdomen, både på slemhinnorna och på vilken del av kroppen som helst. Drogen orsakar virusceller och effektivt bekämpar viruset i kroppen. Om linimentet används vid komplex behandling av papillomavirus tillsammans med tabletter, lösningar och injektioner, kan viruset bortskaffas under lång tid.

Condylom är effektiv som profylaktisk för återfall av sjukdomen. Använd produkten med stor försiktighet, använd endast på skadade områden i huden, undvik kontakt med frisk hud, eftersom salvan kan orsaka brännskador eller lämna ärr. Applicera Condil rekommenderas efter att ha råd med en hudläkare och utarbetar ett behandlingsschema. Läkemedlet ges endast på receptbelagda läkemedel.

trusted-source[12]

Bonofotton salva från könsvårtor

Bonafton från könsvårtor har en antiviral effekt och är aktiv mot papillomavirus, adenovirus och herpes simplexvirus. Läkemedlet används för att behandla papillom, inklusive akuminös, herpetic keratit, genital herpes, virala sjukdomar i huden och slemhinnor.

Salva används för utnämning av läkare enligt dermatologens behandlingsregim. I regel appliceras läkemedlet på lesioner 3-5 gånger om dagen under 14-20 dagar. När vårtor infekteras med slemhinnor, fortsätter behandlingen tills den nödvändiga terapeutiska effekten erhålls. Orsakar allergiska reaktioner som uppstår efter att läkemedlet har avbrutits. Bonafton är kontraindicerat för användning med ökad känslighet för komponenterna i läkemedlet och under graviditeten.

trusted-source[13], [14], [15]

Dosering och administrering

Sättet för applicering och dosen av salva för behandling av genitala vårtor väljs individuellt för varje patient av en hudläkare. Läkaren utför undersökning, diagnostik och tar test för att bestämma HPVs egenskaper, vilket hjälper till att välja det mest effektiva linimentet.

Vanligen appliceras salvan 2-5 gånger i knock på de drabbade hudområdena i 3-10 dagar. Vissa läkemedel behöver bara appliceras ett par gånger i veckan, främst det är en salva för moxibustion och avlägsnande av papillom. Att inte följa rekommendationen om dosering och varaktighet av läkemedelsanvändning leder till biverkningar.

trusted-source[16], [17], [18], [19], [20], [21], [22]

Använd under graviditet

Användning av salva från könsvårtor under graviditeten är möjlig endast efter tillstånd av läkaren. Det är hudläkaren som väljer den säkraste och mest effektiva medicinen som hjälper till att ta bort kondylom och inte skada mamman och det ofödda barnet. Vid registrering under graviditeten ger alla kvinnor ett antal test, inklusive HPV-analys. Enligt resultaten från testen, som visar aktiviteten hos den patologiska processen och de kliniska tecknen på papillom, utför läkaren diagnos och beslutar om behandling. Behandling kan skjutas upp i postpartumperioden eller spenderas under graviditeten.

Papillom har ingen negativ effekt på det ofödda barnet, men behandling kan orsaka ett antal biverkningar. Därför behandlar de flesta läkare inte könsvårtor under graviditeten. Men om tillväxten ger smärtsamma känslor, är kvinnan ordinerad speciella liniments. Oftast genomförs behandlingen under graviditetens första trimester, men kan också inträffa senare. För behandling används sådana medel för topisk applicering: Viferon, Acyclovir, Genferon, Oxolinsalva, Solkoderm.

Särskild uppmärksamhet under graviditeten krävs genitala vårtor på könsorganen, eftersom de utgör en fara för både mor och hennes framtida bebis. I sällsynta fall växer kondylomerna så mycket att de stör den normala födelseprocessen. Om de inte behandlas, då vid födseln, vid öppning av livmoderhalsen, kommer papillomerna att brista, orsaka allvarlig smärta, blödning och eventuell infektion hos barnet. Som regel ges könsvårtor en kvinna en kejsarsnitt.

 • Om papillom inte är i slidan, representerar de inte en särskild risk för barnet. Men närvaron av HPV i moderen kan orsaka försvagad immunitet i barnet och leda till oönskade konsekvenser, både för mamman och hennes bebis.
 • För behandling och borttagning av papillom under graviditeten, använd externa lösningar av salvor, som inte innehåller salicylater, eftersom substansen påverkar barnets utveckling negativt.
 • I genitala vårtor kan förutom salvor, kirurgiska metoder, laseravlägsnande eller kryo-destruktion användas. Metod för behandling väljs av läkaren.
 • Ett obligatoriskt tillstånd för behandling av papillom under graviditeten är en ökning av immunförsvarets skyddande egenskaper. En kvinna är ordinerad komplex av vitaminer och mineraler för att upprätthålla normal funktion av alla kroppssystem.

Kontraindikationer för användning

Kontraindikationer för användningen av salvor från könsvårtor beror på de aktiva komponenterna i läkemedlet och de individuella egenskaperna hos patientens kropp. Vissa liniment är kontraindicerade vid behandling av barn under sju år med allergiska reaktioner under graviditet och amning.

Med hjälp av liniment bör särskild uppmärksamhet ägnas åt att den inte ska appliceras på pigment nevi och inte nå känsliga slemhinnor. Behandlas med salva av papillom rekommenderas inte att hålla fast med bandstöd eller bandage. Om salvan från könsvårtor orsakade en kemisk bränning, ska såret behandlas med ett antiseptiskt medel och behandlas med ett sårläkemedel.

Salvan från könsvårtor är kontraindicerad att använda utan utnämning av en hudläkare och med individuell intolerans mot läkemedlets komponenter. Missbruk inte drogen och använd liniment längre än den rekommenderade tiden, eftersom detta kan orsaka allergiska reaktioner. Glöm inte heller att fel behandling eller användning av salvor utan tillstånd av en läkare kan orsaka degenerering av papillom i maligna tumörer.

trusted-source[4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11]

Biverkningar

Biverkningar av salva från könsvårtor kan uppstå i närvaro av kontraindikationer mot användningen av läkemedlet och överkänslighet mot läkemedlets komponenter. Eftersom liniment är en aktuell applikation, manifesteras biverkningar som lokala reaktioner.

Salva orsakar rodnad i huden, smärtsmärta, sårbildning av epitel i papillom, svullnad, brännande och klåda. Alla biverkningar släcks utan symtomatisk behandling 72 timmar efter drogmissbruk. Eftersom linimentet har låg absorption och går in i systemcirkulationen i mycket små doser, ger lokala lösningar inte biverkningar från andra organ och system.

överdos

Överdosering av salvan för behandling av könsvårtor sker om doseringsregimen och tillämpningsreglerna inte följdes när läkemedlet användes. Höga doser för lokal användning orsakar hudallergiska reaktioner, klåda, brännande, smärtsamma förnimmelser. När ett sådant symptom inträffar, rekommenderas att tvätta de drabbade områdena i huden med tvål, minska doseringen av salvan eller sluta använda den. Om linimentet oavsiktligt kommer in, är det nödvändigt att skölja magen och söka medicinsk hjälp.

Interaktioner med andra droger

Samspelet mellan salva och kondylom med andra droger beror på läkemedlets sammansättning. Således leder samspelet mellan vissa aktiva substanser i olika liniment från HPV till okontrollerade biverkningar. Det är förbjudet att applicera flera läkemedel samtidigt på ett drabbat område av huden, eftersom det kommer att orsaka en allergisk reaktion.

Om behandlingen av papillom utförs av flera salvor, är det nödvändigt att observera tidsintervallet, så att varje läkemedel har tid att utöva sin terapeutiska effekt. När en behandlingsplan utarbetas väljer en hudläkare de läkemedel som inte leder till biverkningar eller symtom på överdosering.

Förvaringsförhållanden

Villkoren för lagring av salva från könsvårtor bestäms av läkemedlets egenskaper. Så, med felaktig lagring, förlorar salvan spoils, dess terapeutiska egenskaper och kan leda till okontrollerade biverkningar.

Salva ska förvaras på torrt, mörkt ställe, utom räckhåll för barn och solljus. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt temperaturregimen. Den ideala förvaringstemperaturen är från 10 till 25 ° C, det är förbjudet att frysa salvan, eftersom det gör att det försämras.

Utgångsdatum

Hållbarhetstiden för salvan visas på läkemedelspaketet. I genomsnitt är hållbarheten 24 till 48 månader och beror på reglerna för lagring av läkemedlet. Använd inte efter utgångsdatum, eftersom detta kan leda till okontrollerade biverkningar.

Salvan från könsvårtor är en lokal behandling som effektivt tar bort hudtillväxten, men kämpar inte med HPV. Det är därför behandlingen av papillom med vissa salvor leder till sjukdomsfallet. Använd endast linimenter på receptbelagda läkare, eftersom självbehandling är farlig.

Uppmärksamhet!

För att förenkla uppfattningen av information, är denna instruktion för användning av läkemedlet "Vax från könsvårtor" översatt och presenterat i en speciell form på grundval av officiella instruktioner för medicinsk användning av läkemedlet. Före användning läs anteckningen som kom direkt till medicinen.

Beskrivning tillhandahålls för informationsändamål och är inte en guide till självläkning. Behovet av detta läkemedel, syftet med behandlingsregimen, metoder och dos av läkemedlet bestäms enbart av den behandlande läkaren. Självmedicinering är farlig för din hälsa.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.