^

Smink och färg på kläder för blek hud

, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 19.10.2021
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

Göra upp för blek hud är inte särskilt svårt. Modern industri har presenterat ett stort antal färger och nyanser som kommer att presentera blek hud i ett vinnande ljus.

Naturligtvis kommer den ljusa sminken att bli löjlig på alabast hud. Använd inte ljusblå och blå, brun och rosa nyanser. Det är nödvändigt att föredra ljusa färger - ljus sand, mjukt rosa, ljusgrå, beige och brun nyanser. I detta sortiment kan du använda kalla och varma nyanser. Pearly skuggor bör användas med försiktighet: de kan lätta ögonns inre hörn något eller lägga skuggor av elfenben under ögonbrynen för att göra ögonen visuellt större.

Om du använder podvodku för att styra den tydliga pilen ovanför och under ögonen, kommer den att se spektakulärt ut på ansiktets bleka hud. Du kan göra smala böjda händer och raka och zadekorirovat ögon på sätt som katter.

I kombination med porslinhudfärg kommer svart mascara att se bra ut. Använd inte plommon, blå och blå nyanser av slaktkropp, eftersom dessa färger kommer att ge alabasträdet en blekt utseende.

Cream för blek hud

Det finns ett tillfälle att betona porslinets hudfärg, med hjälp av moderna medel för dekorativ kosmetika, till exempel grunden.

Tonalkrämen för blek hud representeras av följande märken: Chanel, Dior, Clinique. För blek hud är det inte nödvändigt att välja nyanser av tonmedel med en gul bas och bronzer. Det finns ett knep som hjälper till att göra hudfärgen jämn. Det är nödvändigt att blanda i en andel av 3: 2 tonal och fuktkräm och applicera på ansiktet.

trusted-source[1]

Rodna för blek hud

Ljusa nyanser av rosa rodnad är förbjudna för ägarna av alabast hud. Preference bör ges till mjuka rosa eller persika nyanser.

Användningen av rodnad kan förvandla en kvinnas utseende. Först och främst bör rodnad läggas på kindben och skugga. Då appliceras en liten mängd rodnad på övre ögonlocket. Vissa makeup-artister rekommenderar att man bara använder rodnad i övre delen av kindbenet, bort från nasolabiala veck. En sådan mottagning kommer att ge personen ett mer ungdomligt och friskt utseende.

Läppstift för blek hud

Blek hud behöver förfriskning och ett hälsosamt utseende. Använda läppstift är ett perfekt sätt att uppnå detta.

Possessors av porslinsläder är lämpliga för mjuka nyanser av läppstift och glans, nämligen persika, rosa och sand. Tack vare dem blir läpparna en förförisk färg, och huden blir strålande och fräsch.

Pulver för blek hud

Att välja ett pulver för en blek hud är orolig nog. Du kan rekommendera produkter från följande tillverkare, som är perfekta för porslinskinn:

 1. Lumine, ton "0".
 2. Marie Kay, färgen på "elfenben 1".
 3. Max Factor № 01, 20, 85.
 4. Bourgeois Biodetox, det finns flera lämpliga nyanser.
 5. L'Oreal Alliance Perfekt, tonen R1.
 6. Vivienne Sabot, fuktgivande pulver av den ljusaste nyansen.
 7. Chambord, ljus nyanser.
 8. Bakom Dora, antiblesk.
 9. Pupa silkepunkt, nr. 1.
 10. Triumf, ljus nyans.

Hårfärg för blek hud

Ägare av blek hud lider ofta av sin brist - den överdriven blekningen av ansikte och kroppens hud verkar vara en manifestation av ömhet. Men med ett kreativt tillvägagångssätt kan du göra någon nackdel i värdighet. Detta är valet av en framgångsrik hårfärg i närvaro av blek hud.

Den mest framgångsrika kombinationen är en mörk hårfärg och blek porslinskinn. Och brunetter med bruna ögon, utrustade med mycket ljus hud, är mycket populära bland männen. Därför kan ägaren av blek hud kompensera för denna brist och betona deras "russin" genom att byta hårfärg med hjälp av färg. Första gången denna procedur bör ske med hjälp av en erfaren frisör som råder dig att välja rätt färgfärg, såväl som tillverkaren. Det bör noteras att "vita mannen" kvinnor tenderar att ha mycket känslig hud som kan reagera allergiska utslag på aggressiva medel för kosmetika och hushållskemikalier.

Oftast är den naturliga färgen på hår hos friska kvinnor med blek hud röd. Även om det finns blondiner (blondiner) med blåa ögon, vilken natur har givit ljus och känslig hud. Om det rättvisa könet inte anser att det är nödvändigt att byta hårfärg, måste de lysa upp överskottet av pallor med hjälp av smink och lämplig färg på kläderna.

Färger av kläder för blek hud

Mycket många människor med rättvis hud står inför problemet med att välja kläder. Till exempel kan ett ljust antal färger försvaga ansiktsegenskaperna hos ägarna av porslinsläder och få dem att se ut som spöken. Därför har kläddesigners utvecklat vissa regler, som följdes, om så önskas, för att skapa ett attraktivt utseende.

 1. Först och främst är det nödvändigt att använda mörk färg i kläderna - mörkblå, olika nyanser av blått, smaragd.
 2. Ljusa, rena färger av kläder till ägare av blek hud, till exempel, röd, gul, grön, kommer också att se bra ut.
 3. Fläktar av svarta kläder ska bära ljusa tillbehör, till exempel röda toner.
 4. Använd inte kläder av vit, beige, apelsin, grädde och terrakotta. Sådana nyanser kommer att göra den ljusa huden visuellt ännu blekare.
 5. Klädsel pastellfärger är inte lämpliga för ägare av porslinsläder. Men om ljusa färger inte desto mindre är favorit, är det nödvändigt att tillgripa pastellfärger av kalla nyanser, till exempel till turkos.

Baddräktens färg för blek hud

Baddräktens färg för blek hud bör betona ägarens värdighet och inte vice versa. Därför är de mest föredragna baddräkter av neonfärger som förbättrar solstrålarnas ljusstyrka och gör bleka hudägare mer attraktiva.

För "blek-faced" kvinnor är blå och turkos baddräkter lämpligaste. Allt som liknar havvågens färg är perfekt för mycket ljus hud.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.