^

Monodiets

Mono-dieter är ett bra och väldigt enkelt sätt att gå ner i vikt på mycket kort tid. Detta är en möjlighet att gå ner i vikt med hjälp av en enda produkt. Till exempel använder endast bukvete i kosten bara kefir eller bara äpplen. Men vet du vad som kan vara fel för din monodiet?

Vilka produkter kan jag välja mellan, och vilka ska jag välja bort? Hur ska du förbereda disken som du använder för monodiet? Vilka känslor väntar på dig under processen att gå ner i vikt och hur länge kommer resultatet att lösas? För dessa och andra frågor, läs svaren i vår avsnitt "Monodiettes"

Kost på grönt te

Införandet av grönt te i kosten hjälper till att enkelt uthärda dessa svårigheter, bibehålla kraft och prestanda och fylla på kroppen med nödvändiga näringsämnen. Därför, när vi frågas om grönt te är möjligt på en diet, säger vi "Ja" med tillförsikt.

Den första veckan på "Maggi" -dieten

Maggiet är baserad på principen att utesluta fett och kolhydrater från kosten. Huvuddragen ligger på konsumtionen av proteiner som finns antingen i ägg eller i stallost.

Curd version av Maggi diet: recensioner och resultat

Förste premiärministern i Storbritannien Margaret Thatcher krediteras syftet med detta livsmedelssystem. Huruvida hon använde den är okänd, men efter döden i hennes papper hittades.

Diet "The Seven Petals": recept av rätter, vittnesmål och resultat

Problemet med övervikt är mer brådskande än någonsin. Vissa försöker uppnå modellstandarder, andra är tvungna att göra det. Därför har olika fodersystem utformade för fettförbränning utvecklats.

Diet på kål: recensioner och resultat

Kål, som äter en hedervärd plats på många folks bord, är inte bara god och användbar, som de flesta grönsaker. Det kan lätt kokas, marinerat och surt, används friskt.

Recept för diet på bantningskål

En prisvärd och lättkallig diet kallas därför, vilket föreslår att denna grönsak är den viktigaste ingrediensen i alla rätter. Det kan ätas, i kombination med andra växtdelar, så många du vill, oavsett art och sort.

Diet på hamnen

Lök är en oumbärlig och favorit ingrediens i de flesta diskar som är vanliga för oss. Det är närvarande i sallader, utan det förbereder vi inte soppor och borscht, många kött- och fiskrätter, pajfyllningar etc.

Corn stigma för viktminskning

Corn stigmas har länge använts för att behandla många gallfunktionsdysfunktioner, till exempel cholecystit, liksom ett antal sjukdomar i urinvägarna - pyelonefrit, urolithiasis

Nackdelar med äggdieten

Äggdiet rekommenderas inte för gravida kvinnor, eftersom när dieting blir kolesterolhalten i kroppen blir mycket hög.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.