^

Monodiets

Mono-dieter är ett bra och väldigt enkelt sätt att gå ner i vikt på mycket kort tid. Detta är en möjlighet att gå ner i vikt med hjälp av en enda produkt. Till exempel använder endast bukvete i kosten bara kefir eller bara äpplen. Men vet du vad som kan vara fel för din monodiet?

Vilka produkter kan jag välja mellan, och vilka ska jag välja bort? Hur ska du förbereda disken som du använder för monodiet? Vilka känslor väntar på dig under processen att gå ner i vikt och hur länge kommer resultatet att lösas? För dessa och andra frågor, läs svaren i vår avsnitt "Monodiettes"

Diet Maggi: recensioner och resultat

Skaparna av Maggi-dieten såg till att den var balanserad, och att bli av med extra kilon hände naturligt.

Apple Diet Recept

Sallader, juicer, inlagda frukter, kompotter från färska och torkade äpplen för viktminskning är användbara inte bara under dietperioden utan också i den dagliga kosten.

Äppeldiet: sallader för viktminskning

Populära lågkalorisallader används ofta i kostmetoder. Fördelarna med dessa frukt- och grönsaksrätter är många.

Äppeldiet: drycker för viktminskning

Juice, smoothies, kompott, cocktail, kvass, lemonad, uzvar, te - du kan göra en drink av äpplen för varje smak, för vardags- och diet.

äppeldiet för viktminskning

Äpplens egenskaper för viktminskning upptäcktes mycket senare, och i vår tid, när övervikt har blivit ett globalt problem, introduceras aktivt äppelmetoder för att hjälpa till att minska kroppsvikten.

Drickkost i 7 dagar

Som de flesta metoder används kosten för att korrigera vikten. Huvudindikationerna för utnämningen är övervikt.

Äppeldiet: en detaljerad meny för varje dag, recept

För viktminskningsmetoder som äppeldieten bör du förbereda dig inte bara fysiskt utan också psykologiskt.

Äppeldiet: sorter

Det finns två varianter av äppeltekniker: en vanlig fastedag och en strikt äppeldiet. Om den första tillåter äpplen i obegränsade mängder, begränsar den andra serveringen till 1,5 kg

Äppeldiet: essens, fördelar, resultat

Äppeldieten är populär på grund av dess effektivitet och ett stort antal versioner, från vilka alla kan välja det mest bekväma för sig själva.

Maggi dietmeny för 1, 2, 3 och 4 veckor

På grund av övervikten av ägg kallas Maggi-dietens meny för äggdiet, även om den även innehåller andra proteinhaltiga livsmedel.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.