^

Allmänna Fitness Information

Effektiva övningar med esofagusbråck: val, teknik, försiktighetsåtgärder

Esofagusbråck är utstrålningen av vissa organ i matsmältningssystemet, som befinner sig under membranet i bukhinnan, in i brösthålan. Det handlar huvudsakligen om den nedre delen av matstrupen, olika delar av mage och tolvfingertarmen.

Anti-celluliter väskor för bantning: heta shapers, vulkan, artemis

Överdvikt har blivit en verklig plåga i den moderna världen, det påverkar mer än en och en halv miljarder invånare på planeten.

Golv gymnastik

Egenskapen av parterre gymnastik är utförandet av övningar på golvet. Detta är ett speciellt utformat komplex som hålls ljuger eller sitter, på sidan eller på alla fyra med minimal leddbelastning, med nödvändiga muskler.

Hoop hoop för bantning: hur man väljer och hanterar ordentligt

Vem bland oss försökte inte vrida plasthöljet i ett hus framför en spegel när han var barn, presenterade sig som en berömd gymnast eller lekte inte med honom under gymnasiet på skolan? Denna populära sportutrustning finns i många hus och nu.

Övningar för morgonövningar för barn

Med tanke på spridningen av övervikt hos moderna barn mot bakgrund av undernäring och brist på motorisk aktivitet är frågan om morgonövningar mycket relevant.

Professionella sjukdomar hos idrottare

Livet hos en idrottsman är en frekvent försvagande övning, fysisk aktivitet, tidig försämring av kroppen, olycksfall och följaktligen uppkomsten av yrkessjukdomar.

Fördelarna och skadan av sport i cancer

I samband med förebyggande eller behandling av cancer är fysisk aktivitet en utmärkt hjälp, eftersom den kan stärka immuniteten genom att stimulera syntesen av immunceller.

Hur ökar du uthållighet?

Hur man gör så för att förbättra kvaliteten på hälsan, och följaktligen, och liv? Vi kommer att diskutera detta mer detaljerat nedan.

Träna med en boll för viktminskning

Klasser med bollen (fitball) skiljer sig praktiskt taget från den vanliga träningen, det finns helt enkelt en slags lastsimulator i form av en boll.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.