^

Grönsaker

Gurkor för gastrit: färska, inlagda, inlagda

Trots överflödet av användbara egenskaper rekommenderas gurkor inte för gastrit. De kräver mycket magsaft och det sjuka organet kan inte ge det. Dessutom, med ökad surhet, kan ett överskott av saltsyra leda till utvecklingen av en ulcerös process.

Pumpa för atrofisk och gastrit med hög surhet

Vid störningar i matsmältningsprocessen hos en patient är det oundvikligen tvivel om det är möjligt att äta pumpa med gastrit. Till och med dess mest användbara egenskaper kan orsaka en otillräcklig reaktion i magen och förvärra den patologiska processen.

Gastrit tomater: färska, stuvade, bakade

Frukterna av tomater är en viktig näringskälla för hela världens befolkning. Dess världsproduktion uppskattas till cirka 159 miljoner ton och den genomsnittliga årliga konsumtionen av färska tomater är 18 kg per europeisk och 8 kg per capita i USA.

Potatis med hypersyra och hypoacid gastrit

För många är potatis det andra brödet, utan det är de första rätterna otänkbara, det är en integrerad del av många sallader, det är en populär sidorätt, så bara en allvarlig sjukdom kan utesluta den från vår mänskliga diet.

Pankreatitlök

Det är omöjligt att föreställa sig matlagning utan lök, och många människor älskar det och bara råa när det gäller salo eller borscht. Men inte varje hälsotillstånd gör att du kan använda denna grönsak.

Fördelar och skadliga svampar

När allt kommer omkring vet många mödrar att det här är en mycket svår mat för magen, och kommer inte barnet att vara sjuk efter att ha använt moderen av svamp? Frågan är väldigt komplex och allt beror på vilka svampar att äta och i vilken form.

Tomater för kronisk pankreatit: färska, kokta och stuvade

Ofta förbiser alla våra kulinariska preferenser vissa patologiska processer i kroppen, speciellt om det gäller matsmältningsorganens organ.

Färsk, bräserad och surkål med gastrit: rätter och recept

Det är svårt att hitta en person som inte skulle vara störd åtminstone en gång i sitt liv genom sådana manifestationer som tunghet i magen, smärta, utslagning, halsbränna.

Gurkor i pankreatit: är det möjligt eller inte?

Diagnosen "pankreatit" är associerad med många gastronomiska restriktioner, tk. är ett nederlag i vävnaderna i bukspottkörteln, orsakad av inflammation i orgeln.

Grönsaker som förbättrar immuniteten

Vitlök stimulerar inte bara skyddande krafter: På grundval av detta prepareras även läkemedel som anses vara föryngrande och förlängda livet. Vegetabilien kombineras, inklusive honung.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.