Grönsaker

Gastrit tomater: färska, stuvade, bakade

Frukterna av tomater är en viktig näringskälla för hela världens befolkning. Dess världsproduktion uppskattas till cirka 159 miljoner ton och den genomsnittliga årliga konsumtionen av färska tomater är 18 kg per europeisk och 8 kg per capita i USA.

Potatis med hypersyra och hypoacid gastrit

För många är potatis det andra brödet, utan det är de första rätterna otänkbara, det är en integrerad del av många sallader, det är en populär sidorätt, så bara en allvarlig sjukdom kan utesluta den från vår mänskliga diet.

Pankreatitlök

Det är omöjligt att föreställa sig matlagning utan lök, och många människor älskar det och bara råa när det gäller salo eller borscht. Men inte varje hälsotillstånd gör att du kan använda denna grönsak.

Fördelar och skadliga svampar

När allt kommer omkring vet många mödrar att det här är en mycket svår mat för magen, och kommer inte barnet att vara sjuk efter att ha använt moderen av svamp? Frågan är väldigt komplex och allt beror på vilka svampar att äta och i vilken form.

Tomater med kronisk pankreatit: färska, kokta och stuvade

Ofta förbiser alla våra kulinariska preferenser vissa patologiska processer i kroppen, speciellt om det gäller matsmältningsorganens organ.

Färsk, bräserad och surkål med gastrit: rätter och recept

Det är svårt att hitta en person som inte skulle vara störd åtminstone en gång i sitt liv genom sådana manifestationer som tunghet i magen, smärta, utslagning, halsbränna.

Gurkor i pankreatit: är det möjligt eller inte?

Diagnosen "pankreatit" är associerad med många gastronomiska restriktioner, tk. är ett nederlag i vävnaderna i bukspottkörteln, orsakad av inflammation i orgeln.

Grönsaker som förbättrar immuniteten

Vitlök stimulerar inte bara skyddande krafter: På grundval av detta prepareras även läkemedel som anses vara föryngrande och förlängda livet. Vegetabilien kombineras, inklusive honung.

Råtta med pankreatit

Överensstämmelse med kost är ett viktigt villkor, utan vilket det är omöjligt att återhämta sig från sjukdomar i matsmältningssystemet. Inte ett undantag och pankreatit är inflammation i bukspottkörteln.

Kål med pankreatit: Syltad, Marin, Färg, Peking, Braised, Bruxelles

Som ett barn tyckte många att gnaga broschyrer eller en kålstam, som en känd gråhare. Och föräldrarna lät samtidigt lusten säga om hur användbar den här läckra och saftiga grönsaken bestående av hundra kläder utan fästelement.

ILive-portalen ger inte medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.
Informationen som publiceras på portalen är endast referens och bör inte användas utan att konsultera en specialist.
Läs noggrant regler och policy på webbplatsen. Du kan också kontakta oss!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alla rättigheter förbehållna.