^
A
A
A

Kvaliteten på manlig styrka beror på blodtypen

 
, Medicinsk redaktör
Senast recenserade: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Allt iLive-innehåll är mediekontrollerat eller faktiskt kontrollerat för att säkerställa så mycket faktuell noggrannhet som möjligt.

Vi har strikta sourcing riktlinjer och endast länk till välrenommerade media webbplatser, akademiska forskningsinstitut och, när det är möjligt, medicinsk peer granskad studier. Observera att siffrorna inom parentes ([1], [2] etc.) är klickbara länkar till dessa studier.

Om du anser att något av vårt innehåll är felaktigt, omodernt eller på annat sätt tveksamt, välj det och tryck på Ctrl + Enter.

15 March 2017, 09:00

Turkiska vetenskapliga experter, företrädare för Ordu Universitet, säger att gruppmedlemskapet hos en mans blod kan påverka dess styrka.

Många experiment som utförs av forskare har visat att män som har den första blodgruppen klagar mindre på en dålig erektion.

Intressant, enligt statistiken är ägarna till den första gruppen mer än 40% av alla män på planeten. Därför kan mer än hälften av den manliga befolkningen i världen vara benägen att utveckla impotens.

Experimentet utfördes av turkiska specialister genomfördes med deltagande av 350 manliga representanter av olika åldrar som hade klagomål om styrka. Den genomsnittliga åldern för deltagarna var cirka 30-50 år, men inte mer än sextio år. Efter att alla deltagare donerade blod för analys, konstaterades att bland dem finns det praktiskt taget inga ägare till den första blodgruppen. De återstående grupperna var emellertid ungefär lika stora.

Naturligtvis blev experimentet genast utsatt för hård kritik, både i media och bland medicinska medarbetare som arbetar i denna riktning. Analysera informationen som erhållits genom att endast testa trehundra personer är det omöjligt att få riktigt och absolut sanna slutsatser. De flesta forskare erkänner emellertid att de erhållna uppgifterna också har en betydande betydelse inom statistikområdet: det är omöjligt att helt bekräfta slumpen av sådana fakta.

Hittills är det inte känt om resultaten av studien erkändes av vetenskapliga kritiker, och om de officiellt publicerades i peer-reviewed vetenskapliga tidskrifter.

Ryssland Prof. Dr. Lev Shcheglov, som behandlar frågor om psykologi och sexualitet i många år, sade att uttalandet om förhållandet blodgrupp och manlig sexuell prestanda inte motsvarar verkligheten "Sexologi som vetenskap inte har sådan information om en sådan relation. Mest troligt handlar det om meningslösa data, med ett försök att göra en känsla på samma plats. Om en sådan studie utförs, bör dess deltagare väljas inte kaotiskt, men helt klart. " Dessutom tillade professorn att han hänvisar till sådana uttalanden med ironi och anser dem åtminstone "absurt".

Vi har redan genomfört ett stort antal studier om denna fråga. Till exempel fann man att minst tio procent av den manliga befolkningen förr eller senare befinner sig i problem med erektil dysfunktion. Och för enskilda personer som övervinner det 40-åriga barriäret, fastställs sådana överträdelser i varje tredje fall.

Som läkare säger sig själva, gemensamma läkemedel, vars åtgärder syftar till att förbättra erektil funktion, inte alla män hjälper. Kanske beror det på att orsakerna till nedsatt potens kan vara olika: oftast handlar det om dåliga vanor, fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.